FIFA 16

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Zegr » 24 Σεπ 2015, 16:28

εμενα μου στειλαν τα public να παω να το παραλαβω c u later hehe :)
Zegr

Δημοσιευσεις : 34

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 24 Σεπ 2015, 16:53

χαχαχαχα, καλό λιώσιμο! :P
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό Tegian » 24 Σεπ 2015, 21:23

Καλοριζικο !!! Παιδια εγω απο το you το παρήγγειλα κ το περιμένω για το ps4. Το έχει πολυ καλή τιμή αν κάποιος ενδιαφέρεται.

Μέσω ea access k xboxone το εχω εδώ κ 5 μέρες περίπου. Γιαυτο ρώτησα αν το έχει παίξει κ κάποιος άλλος.
Tegian

Δημοσιευσεις : 113

Δημοσίευσηαπό Tegian » 25 Σεπ 2015, 08:07

Καλημέρα Παύλο άρχοντα !!!
Tegian

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 25 Σεπ 2015, 11:02

Καλημέρες :)
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό Zegr » 25 Σεπ 2015, 11:14

Καλημερα παιδια επαιξα 11 ματς χθες :).Ξεκινησα καριερα με Ρεαλ στο world class.Κανω 7 σερι νικες στο πρωταθλημα και 2 στα 2 στο τσου λου αλλα στο ντερμπυ κορυφης εχασα απο Ατλετικο 2-1 (ματσαρα μιλαμε!) και τωρα με πιασε στη βαθμολογια.Καναδυο παραπονα που εχω απο το παιχνιδι:
1ον: Οι through balls φαινεται οτι ειναι διαφορετικες απο περσυ και οχι τοσο καλες να πω την αληθεια.Μπορει απλα να ειναι θεμα practice βεβαια.
2ον: Δεν διορθωσαν ενα προβλημα κατα την καταρτιση των ομιλων του Τσαμπιονς Καπ.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν μας δινουν την απολυτη ελευθερια να βαλουμε ομαδες στα γκρουπ και αντ αυτου μας επιτρεπουν μονο να αντικαταστησουμε μια ομαδα με ομαδα μονο της ιδιας χωρας?Κι οταν παω να μεταφερω μια ομαδα του τσου λου στο Ευρωπα Καπ,μου βγαζει μηνυμα οτι δεν μπορουν να προστεθουν κι αλλες ομαδες απο την ιδια χωρα.
Τεσπα κατα τ αλλα το παιχνιδι τα σπαει.Σκεφτομουν να ανεβασω κανα βιντεο με highlights απο αγωνες ετσι για να γινεται χαβαλες
Zegr

Δημοσίευσηαπό Tegian » 25 Σεπ 2015, 13:46

Ναι φίλε όντως οι through pass ειναι πολυ αλλαγμένες. Ισως για το καλύτερο γιατί βγαίναν εύκολα!!! Νομίζω οτι ειναι κ πάλι θεμα συνηθείας. Στο ps4 το πήρες; Update πήρε; Στο χβοχ πήρε ενα. Τι να ήταν άραγε;
Tegian

Δημοσίευσηαπό Zegr » 25 Σεπ 2015, 16:07

ναι στο ps4 κι εκανε ενα update 300mb αμεσως μετα την εγκατασταση
Zegr

Δημοσίευσηαπό Snake Eater » 26 Σεπ 2015, 01:01

στα γραφικα καμια διαφορα?
Άβαταρ μέλους
Snake Eater

Δημοσιευσεις : 8

Δημοσίευσηαπό Tegian » 26 Σεπ 2015, 10:12

Ναι φίλε τα γραφικά είναι πιο κρύσταλλο !!! Οι φάτσες ειναι πολυ πιο αληθινές κ ςχει πολλές καινούργιες πινελιές που για εμένα το κάνουν το καλύτερο φιφα ever !!!
Tegian

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB