Hearthstone: Heroes of Warcraft

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Connie GR » 17 Ιαν 2015, 22:49

I get your point.

Με την παρούσα υλοποίηση του Hearthstone συμβαίνει ακριβώς αυτό. Από την άλλη, βέβαια, μπορώ να καταλάβω και το σκεπτικό της ομάδας ανάπτυξης που αποφάσισαν να μην ενσωματώσουν κάποιο in-game chat με τον αντίπαλο, αφού μπορώ να σκεφτώ πολλούς τρόπους που θα μπορούσε κάτι τέτοιο να γίνει abuse. Τώρα βέβαια θα μου πεις... Mute. Και θα έχεις δίκιο.

Προσωπικά, μέχρι στιγμής αντάλλαζα απόψεις και προσεγγίσεις για το game κυρίως με άτομα που γνωρίζω και την friends list που διατηρώ στο Battle.net.

Ελπίζω πως το παρόν thread θα βοηθήσει να μεγαλώσει (κατά πολύ) αυτός ο κύκλος. ;)
Άβαταρ μέλους
Connie GR

Δημοσιευσεις : 343

Δημοσίευσηαπό aplwsninja » 18 Ιαν 2015, 17:20

Εικόνα

Φρέσκο, φρέσκο! Το πρώτο μου legendary από GvG. Ο σαμάνος μου φέρεται πολύ ωραία στην αρένα!
Άβαταρ μέλους
aplwsninja

Δημοσιευσεις : 45

Δημοσίευσηαπό Connie GR » 18 Ιαν 2015, 18:38

Dude, it's a BLINGtron. It blings stuff up!

Well played!

(Εγώ δεν θα ανοίξω ΠΟΤΕ legendary. Το έχω πάρει απόφαση πιά.)
Άβαταρ μέλους
Connie GR

Δημοσιευσεις : 343

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 18 Ιαν 2015, 18:54

Εγω ακομα περιμενω για την beta ... Ωραιος !!!
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 18 Ιαν 2015, 20:46

Εγώ έχω αυτό εδω και λίγο καιρό. Αξίζει ή να το σπάσω για dust?
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσιευσεις : 258

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 18 Ιαν 2015, 20:58

Πως παιζεται το παιχνιδι ρε παιδια; Εχω ακουσει καλα λογια. Ειναι ευκολο να μαθεις το παιχνιδι;
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 18 Ιαν 2015, 21:04

Deathracer2009 έγραψε:Πως παιζεται το παιχνιδι ρε παιδια; Εχω ακουσει καλα λογια. Ειναι ευκολο να μαθεις το παιχνιδι;

Αν έχεις παίξει Magic The Gathering έιναι σα να το ξερεις ήδη. Αν έχεις γενικα παίξει κάποιο παιχνίδι με κάρτες (Yu-gi-oh για παράδειγμα) πάλι είναι εύκολο. Και τπτ να μην έχεις παίξει όμως πάλι είναι εύκολο. Μέσα στην πρώτη μέρα θα έχεις μάθει τα βασικά. Απλά μετά θέλει λίγο λιώσιμο. Αν ξεπεράσεις το πρώτο επίπεδο "farming" ώστε να μάθεις τους ήρωες μετά είναι πολυ εθιστικό και εξαιρετικά απλό.
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσιευσεις : 258

Δημοσίευσηαπό Whitey » 18 Ιαν 2015, 21:06

Deathracer2009 έγραψε:Πως παιζεται το παιχνιδι ρε παιδια; Εχω ακουσει καλα λογια. Ειναι ευκολο να μαθεις το παιχνιδι;

Πιστεύω πως είναι αρκετά εύκολο να το μάθεις μιας και όλα είναι απλά και κατανοητά. Κατέβασε το και δοκίμασε το tutorial. ;)

Αν έχεις προηγούμενη εμπειρία με παιχνίδια με κάρτες (YuGiOh, Pokemon, Magic κτλ) θα το βρεις πανεύκολο.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Whitey

Δημοσιευσεις : 455

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 18 Ιαν 2015, 21:19

OK παιδες εφτιαξα account στο battle.net και τωρα κατεβαινει. Θα ποσταρω αργοτερα εντυπωσεις, αποριες κλπ.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό RamayaGr » 18 Ιαν 2015, 21:56

GooDShiveR έγραψε:Εγώ έχω αυτό εδω και λίγο καιρό. Αξίζει ή να το σπάσω για dust?

kai fusika den tin spas dn uparxei legendary pou na min axizei vres ena kombo panw se autin tin karta kai des pos tha paei

oso ston allo filo nai einai polu aplo to game kai diaskedastiko :D
In Trance We Trust
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RamayaGr

Δημοσιευσεις : 80

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB