Deus Ex: Human Revolution

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό dx_man » 24 Σεπ 2011, 21:59

Το νοίκιασα και έπαιξα λίγο. Μου φάνηκε καλό, αλλά το stelath είναι λίγο δύσκολο για κάποιον σαν εμένα που δεν είναι πολύ του stealth.
Άβαταρ μέλους
dx_man

Δημοσιευσεις : 12

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 25 Σεπ 2011, 13:14

Χθες έπαιζα την πρώτη αποστολή από τις 10 ως τη 1. Είναι πολύ αλλά το έπαιζα στο give me a challenge και προσπαθούσα να κάνω όλη τη πίστα με stealth και το κατάφερα. Πρόσεξα πως σε μερικούς εχθρούς όταν πας να τους ηλεκτρίσεις με το όπλο που είναι σαν πιστολάκι μαλλιών, σου βγάζουν για 1 δεύτερο ALARMED, οπότε χρειάζεται να ξανακάνεις restart από το τελευταίο save. Παρόλα αυτά ο τίτλος είναι φανταστικός. Το hacking δουλεύει άψογα, αν και μερικές φορές φαίνεται να σε κλέβει και έτσι αναγκάζεσαι να μην πάρεις τα bonus και απλά να το σπάσεις. Τώρ βρίσκομαι στη πρώτη πόλη και κάνω πρώτα τις υπο αποστολές και αργότερα θα επισεφτώ την κλινική. Προσπάθώ να πάρω και το trophy με την μπάλα, αλλά κάποιες φορές εξαφανίζεται.. -.- Πότε θα πάω στο σπίτι του Adam;;;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό dx_man » 25 Σεπ 2011, 14:06

Scott_Pilgrim έγραψε:Χθες έπαιζα την πρώτη αποστολή από τις 10 ως τη 1. Είναι πολύ αλλά το έπαιζα στο give me a challenge και προσπαθούσα να κάνω όλη τη πίστα με stealth και το κατάφερα. Πρόσεξα πως σε μερικούς εχθρούς όταν πας να τους ηλεκτρίσεις με το όπλο που είναι σαν πιστολάκι μαλλιών, σου βγάζουν για 1 δεύτερο ALARMED, οπότε χρειάζεται να ξανακάνεις restart από το τελευταίο save. Παρόλα αυτά ο τίτλος είναι φανταστικός. Το hacking δουλεύει άψογα, αν και μερικές φορές φαίνεται να σε κλέβει και έτσι αναγκάζεσαι να μην πάρεις τα bonus και απλά να το σπάσεις. Τώρ βρίσκομαι στη πρώτη πόλη και κάνω πρώτα τις υπο αποστολές και αργότερα θα επισεφτώ την κλινική. Προσπάθώ να πάρω και το trophy με την μπάλα, αλλά κάποιες φορές εξαφανίζεται.. -.- Πότε θα πάω στο σπίτι του Adam;;;

Όταν λες "πρώτη αποστολή", εννοείς την αποστολή στο εργοστάσιο με εκέινον
που είχε τα εμφυτεύματα
;
Άβαταρ μέλους
dx_man

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 25 Σεπ 2011, 19:44

Ναι αυτή. Συνέχισα τον τίτλο και μου εμφάνιστηκε σαν αποστολή, το να πάω στο σπίτι. θα κάνω κάτι πραγματάκια που μου έχουν μείνει στο αστυνομικό τμήμα και θα πάω. Το έχω λατρέψει <3
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσίευσηαπό dx_man » 25 Σεπ 2011, 20:20

Scott_Pilgrim έγραψε:Ναι αυτή. Συνέχισα τον τίτλο και μου εμφάνιστηκε σαν αποστολή, το να πάω στο σπίτι. θα κάνω κάτι πραγματάκια που μου έχουν μείνει στο αστυνομικό τμήμα και θα πάω. Το έχω λατρέψει <3

Στο τμήμα; Πριν από λίγο το πέρασα και έβριζα όλη την ώρα από τα νεύρα μου. Σιγά μην επιστρέψω εκεί, για να κάνω το secondary mission! 8-)
Άβαταρ μέλους
dx_man

Δημοσίευσηαπό Tobajaras » 25 Σεπ 2011, 21:22

Ωραία, μην πας τότε για το secondary mission, πήγαινε για

να βρεις το secret stash με όπλα πυρομαχικά και weapon upgrades

;)

Επίσης είναι το αγαπημένο μου σημείο στο παιχνίδι.
Εveryone's a critic
Άβαταρ μέλους
Tobajaras

Δημοσιευσεις : 259

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 26 Σεπ 2011, 01:31

Tobajaras έγραψε:Ωραία, μην πας τότε για το secondary mission, πήγαινε για

να βρεις το secret stash με όπλα πυρομαχικά και weapon upgrades

;)

Επίσης είναι το αγαπημένο μου σημείο στο παιχνίδι.

Aυτό βρίσκεται στο σπίτι;;

Dx με λίγο stealth από εδώ και από εκεί βγαίνει άνετα 8-)

Υ.Γ Το hacking μηχανηματάκι από την aumented πότε ακριβώς το παίρνω;;;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσίευσηαπό deus_d0pe » 26 Σεπ 2011, 09:18

Xθες το βράδυ έβγαλα το δεύτερο boss που ομοίως με το πρώτο έπεσε πολύς ψόφος πριν καταφέρω να βρω τα κατάλληλα μέσα να το ρίξω. Η μάχη σαν μάχη, το στήσιμο, ο περιβάλλον χώρος και το ίδιο το boss ήταν ανώτερη του πρώτου παρ'όλο που σε γενικότερη φιλοσοφία παρέμενε η ίδια - τέσσερις τείχη, σε ευρύχωρο δωμάτιο με cover points και ξεκίνα τους αυτοσχεδιασμούς. Θετικό το γεγονός ότι σε αφήνει να κάνεις save κατα τη διάρκεια της μάχης, πράγμα που δεν παρατήρησα αν υπήρχε στο πρώτο boss. O τρόπος που έπεσε το boss:

Μετά από καμιά δεκαριά ψόφους ώστε να δω τι ακριβώς κάνει και πως κινείτε, με το που αρχίζει η μάχη με τη τύπισσα να ορμά καταπάνω σου, σπριντάρω προς τα αριστερά για το locker που έχει 2 EMP mines και στη συνέχεια προς τον κάτω locker, στο σημείο που ξεκίνησε η μάχη για άλλο ένα EMP mine. Αυτή έχει ήδη μπει σε stealth οπότε την περιμένω εκεί, στο σημείο που ξεκίνησε το fight. Οπλίζω το τουμπανιασμένο στα upgrades 10mm pistol, τις EMP mines, φουλάρω Painkillers για 200 health και γεμίζω όλες τις μπαταρίες. Τα όπλα που παίζω είναι το 10mm pistol, sniper rifle, stun gun, tranquilizer rifle και heavy rifle. To heavy rifle είναι αρκετά αργό ακόμα, δεν του έχω περάσει upgrades, οπότε βασίστηκα στο 10mm pistol. Έκανα save και την περιμένω να εμφανιστεί.

Με το που τη βλέπω να σκάει στο βάθος, πετάω μπροστά μια EMP grenade και κάνω ένα μικρό βήμα προς στα αριστερά ώστε να καλυφθώ πίσω απ'τον τοίχο. Αυτή πατά την mine και ακινητοποιείται για λίγα δευτερόλεπτα, βγαίνω με το πιστόλι και την αρχίζω. Λίγο πριν ελευθερωθεί από stun, μπαίνω γρήγορα σε stealth και αλλάζω όπλο σε stun gun. Αυτή μόλις ελευθερώνεται συνεχίζει τη πορεία της ευθεία, οπότε έχοντας πάει σε stealth πίσω της την ακινητοποιώ ξανά με stun gun, αλλάζω σε pistol, βγαίνω από stealth να της ρίξω πισώπλατα και τη στιγμή που είναι να συνέρθει ξανά, μπαίνω πάλι σε stealth για να με χάσει. Save, πέρνω την αρχική μου θέση και repeat. Mε τρεις συνολικά φορές να κάνω το ίδιο πράγμα, το boss έπεσε σε δυσκολία Give Me Deus Ex.

Σαν σημείωση, τα takedowns δεν πιάνουν στο boss. Σε θέμα όπλων ίσως χρειαστεί λιγότερος χρόνος ή να είναι πιο αποτελεσματικά ένα upgraded Revolver/Shotgun/Assault Rifle, δεν μπορώ να το γνωρίζω. Επίσης προσοχή θέλει το σημείο που θα σταθείς, στη πλάτη σου δεν πρέπει να βρίσκεται τίποτε άλλο παρά μόνο τοίχος αφού αυτή καθώς συνεχίζει να εφορμά, μετά το αρχικό stun, σταματά μέχρι να βρει τοίχο. Αν στο σημείο που σταματήσει υπάρχει κάποιο μηχάνημα, το σπάει, και γεμιζει ηλεκτρισμό το δωμάτιο με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο.

Αλήθεια είναι πως σεναριακά η πρώτη μου επίσκεψη στη δαιδαλώδη Hengsha ήταν κάπως υποτονική όμως πλέον η ιστορία αρχίζει να φορτσάρει με πρόσωπα και καταστάσεις να περιπλέκονται στο σημείο που ευελπιστούσα κάποια στιγμή να δω. Δεύτερη επίσκεψη στο Detroit με το παιχνίδι να μου πετά θέματα εμπιστοσύνης για πράγματα που ήταν δεδομένα έως τότε και συνεχίζω...
Άβαταρ μέλους
deus_d0pe

Δημοσιευσεις : 61

Δημοσίευσηαπό Tobajaras » 26 Σεπ 2011, 10:43

Deus_Dope εγώ έκανα κάτι πιο απλό.

Το έδαφος κάτω έχει νερό. Αυτό σημαίνει πως όταν τρέχει όταν είναι stealthed τα βήματά της αφήνουν αποτυπώματα, φαίνονται. Αυτό που έκανα μόλις συνήθισα λίγο ήταν να τραβήξω το πιστόλι με το armor - piercing rounds upgrade, να την περιμένω να εμφανιστεί, να την αποφεύγω και μετά να τρέχω πίσω της πυροβολώντας. Όταν αποφάσιζε να χρησιμοποιήσει το Claymore την απέφευγα επίσης και το γυρνούσα σε assault rifle. Δύσκολη μάχη από θέμα πυρομαχικών, γιατί θέλει μεγάλη ακρίβεια, αλλά βγαίνει.

Scott ναι. Δεν είναι τόσο μυστικό βέβαια, καθώς υπάρχει ολόκληρο panel και ο Pritchard σε ενημερώνει από το infolinc, αλλά και πάλι αξίζει τον κόπο.
Εveryone's a critic
Άβαταρ μέλους
Tobajaras

Δημοσιευσεις : 259

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 26 Σεπ 2011, 14:04

Έχω κάνει φύλο και φτερό όλο το τμήμα οπότε λογικά θα το βρώ. Προς το παρόν ψάχνω τρόπο να εισβάλω σε κάτι δωμάτια γεμάτα εχθρούς χωρίς να χτυπήσω συναγερμό.

Είμαι στον όροφο αφού ανεβαίνεις με το ασανσέρ. Είμαι κοντά στο stash;;;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB