- Τώρα είναι 16 Ιούλ 2025, 18:45 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Deus Ex: Human Revolution
Χθες έπαιζα την πρώτη αποστολή από τις 10 ως τη 1. Είναι πολύ αλλά το έπαιζα στο give me a challenge και προσπαθούσα να κάνω όλη τη πίστα με stealth και το κατάφερα. Πρόσεξα πως σε μερικούς εχθρούς όταν πας να τους ηλεκτρίσεις με το όπλο που είναι σαν πιστολάκι μαλλιών, σου βγάζουν για 1 δεύτερο ALARMED, οπότε χρειάζεται να ξανακάνεις restart από το τελευταίο save. Παρόλα αυτά ο τίτλος είναι φανταστικός. Το hacking δουλεύει άψογα, αν και μερικές φορές φαίνεται να σε κλέβει και έτσι αναγκάζεσαι να μην πάρεις τα bonus και απλά να το σπάσεις. Τώρ βρίσκομαι στη πρώτη πόλη και κάνω πρώτα τις υπο αποστολές και αργότερα θα επισεφτώ την κλινική. Προσπάθώ να πάρω και το trophy με την μπάλα, αλλά κάποιες φορές εξαφανίζεται.. -.- Πότε θα πάω στο σπίτι του Adam;;;

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Scott_Pilgrim έγραψε:Χθες έπαιζα την πρώτη αποστολή από τις 10 ως τη 1. Είναι πολύ αλλά το έπαιζα στο give me a challenge και προσπαθούσα να κάνω όλη τη πίστα με stealth και το κατάφερα. Πρόσεξα πως σε μερικούς εχθρούς όταν πας να τους ηλεκτρίσεις με το όπλο που είναι σαν πιστολάκι μαλλιών, σου βγάζουν για 1 δεύτερο ALARMED, οπότε χρειάζεται να ξανακάνεις restart από το τελευταίο save. Παρόλα αυτά ο τίτλος είναι φανταστικός. Το hacking δουλεύει άψογα, αν και μερικές φορές φαίνεται να σε κλέβει και έτσι αναγκάζεσαι να μην πάρεις τα bonus και απλά να το σπάσεις. Τώρ βρίσκομαι στη πρώτη πόλη και κάνω πρώτα τις υπο αποστολές και αργότερα θα επισεφτώ την κλινική. Προσπάθώ να πάρω και το trophy με την μπάλα, αλλά κάποιες φορές εξαφανίζεται.. -.- Πότε θα πάω στο σπίτι του Adam;;;
Όταν λες "πρώτη αποστολή", εννοείς την αποστολή στο εργοστάσιο με εκέινον
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
-
dx_man - Δημοσιευσεις : 12
Ναι αυτή. Συνέχισα τον τίτλο και μου εμφάνιστηκε σαν αποστολή, το να πάω στο σπίτι. θα κάνω κάτι πραγματάκια που μου έχουν μείνει στο αστυνομικό τμήμα και θα πάω. Το έχω λατρέψει <3

-
Scott_Pilgrim έγραψε:Ναι αυτή. Συνέχισα τον τίτλο και μου εμφάνιστηκε σαν αποστολή, το να πάω στο σπίτι. θα κάνω κάτι πραγματάκια που μου έχουν μείνει στο αστυνομικό τμήμα και θα πάω. Το έχω λατρέψει <3
Στο τμήμα; Πριν από λίγο το πέρασα και έβριζα όλη την ώρα από τα νεύρα μου. Σιγά μην επιστρέψω εκεί, για να κάνω το secondary mission!

-
dx_man - Δημοσιευσεις : 12
Tobajaras έγραψε:Ωραία, μην πας τότε για το secondary mission, πήγαινε γιαSpoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
![]()
Επίσης είναι το αγαπημένο μου σημείο στο παιχνίδι.
Aυτό βρίσκεται στο σπίτι;;
Dx με λίγο stealth από εδώ και από εκεί βγαίνει άνετα

Υ.Γ Το hacking μηχανηματάκι από την aumented πότε ακριβώς το παίρνω;;;

-
Xθες το βράδυ έβγαλα το δεύτερο boss που ομοίως με το πρώτο έπεσε πολύς ψόφος πριν καταφέρω να βρω τα κατάλληλα μέσα να το ρίξω. Η μάχη σαν μάχη, το στήσιμο, ο περιβάλλον χώρος και το ίδιο το boss ήταν ανώτερη του πρώτου παρ'όλο που σε γενικότερη φιλοσοφία παρέμενε η ίδια - τέσσερις τείχη, σε ευρύχωρο δωμάτιο με cover points και ξεκίνα τους αυτοσχεδιασμούς. Θετικό το γεγονός ότι σε αφήνει να κάνεις save κατα τη διάρκεια της μάχης, πράγμα που δεν παρατήρησα αν υπήρχε στο πρώτο boss. O τρόπος που έπεσε το boss:
Αλήθεια είναι πως σεναριακά η πρώτη μου επίσκεψη στη δαιδαλώδη Hengsha ήταν κάπως υποτονική όμως πλέον η ιστορία αρχίζει να φορτσάρει με πρόσωπα και καταστάσεις να περιπλέκονται στο σημείο που ευελπιστούσα κάποια στιγμή να δω. Δεύτερη επίσκεψη στο Detroit με το παιχνίδι να μου πετά θέματα εμπιστοσύνης για πράγματα που ήταν δεδομένα έως τότε και συνεχίζω...
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Αλήθεια είναι πως σεναριακά η πρώτη μου επίσκεψη στη δαιδαλώδη Hengsha ήταν κάπως υποτονική όμως πλέον η ιστορία αρχίζει να φορτσάρει με πρόσωπα και καταστάσεις να περιπλέκονται στο σημείο που ευελπιστούσα κάποια στιγμή να δω. Δεύτερη επίσκεψη στο Detroit με το παιχνίδι να μου πετά θέματα εμπιστοσύνης για πράγματα που ήταν δεδομένα έως τότε και συνεχίζω...
-
deus_d0pe - Δημοσιευσεις : 61
Έχω κάνει φύλο και φτερό όλο το τμήμα οπότε λογικά θα το βρώ. Προς το παρόν ψάχνω τρόπο να εισβάλω σε κάτι δωμάτια γεμάτα εχθρούς χωρίς να χτυπήσω συναγερμό.
Είμαι στον όροφο αφού ανεβαίνεις με το ασανσέρ. Είμαι κοντά στο stash;;;
Είμαι στον όροφο αφού ανεβαίνεις με το ασανσέρ. Είμαι κοντά στο stash;;;

-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης