Xbox or PlayStation

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Tegian » 13 Μαρ 2015, 12:08

Scott_Pilgrim έγραψε:
blackmore έγραψε:Έκανα παραγγελία το ps4, και το περίμενω, ωστόσο με αυτά που διαβαζω ανησυχώ λίγο, και σκέφτομαι μήπως ακυρώσω την αγορά του και πρέπει να πάρω xbox one (αν και αυτό έχει άλλα θέματα από όσο διαβαζω)
Θέλω να ρωτήσω, τα προβληματα στο ps4 και στο χειριστήριο παραμένουν ή λύθηκαν, και αν αυτά έχουν παρουσιαστεί και στην λευκή έκδοση.

Ποια προβλήματα ακριβώς; Εγώ το έχω από τον Ιούνιο και είναι κομπλέ.

Ναι φίλε μου παραμένουν τα προβλήματα γιαυτο βάλε άπο νωρις grips στο χειριστηριο να το σωσεις. Εμένα όταν άρχισε να κόβεται το λαστιχάκι του έβαλα σούπερ κολλα και αφού στέγνωσε το grip κ είναι σούπερ!!!
Tegian

Δημοσιευσεις : 113

Re: Xbox or PlayStation

Δημοσίευσηαπό teopanta1 » 18 Μαρ 2015, 22:38

Σύγκριση δικτυακού κομματιού ps4 xone
Το μόντεμ είναι στον τέταρτο όροφο και η κονσόλες είναι στον πρώτο.
Μετρήσεις WiFi
Signal strength 44-50% και στης 2
Down speed 200-450 kbps ps4 6,1-7 mbps xone
Up speed 150-250 ps4 250-600 xone η διαφορά στην ταχύτητα είναι τεράστια. Προσπαθώ να βρω λύση για να έρθει στα ίδια νούμερα το ps4 αλλά τίποτα ακόμη. Υποψιάζομαι βέβαια ότι το ποιο πιθανό είναι να φταίει το τραγικό modem που έβαλε η Sony στην κονσόλα όπου από ότι διαβάζω στο ίντερνετ είναι χειρότερο και από την προηγούμενη γενιά. Κρίμα για την Sony. Αν μου έχει κάποιος κάποια λύση για το θέμα. Περιμένω απόψεις.
xbox live : teopanta360
psn : teopanta360
Άβαταρ μέλους
teopanta1

Δημοσιευσεις : 163

Δημοσίευσηαπό teopanta1 » 19 Μαρ 2015, 10:20

raysod έγραψε:@teopanta1

Μπορείς να μας πεις ποιο router έχεις;

Επίσης κοίτα αν το ασύρματο δίκτυό σου το έχεις σαν N και αν ναι δοκίμασε να το αλλάξεις σε b/g και ξανακάνε την δοκιμή της ταχύτητας...

καλημερα raysod και σε ευχαριστω για την βοηθεια φιλε . εχω το tg585 v7 thomson . μου φαινεται πραγματικα περιεργο η τοση μεγαλη διαφορα στους αριθμους σαν να κατι να κοβει το download στο ps4 .ελπιζω να μην ειναι θεμα hardware οπου δεν θα μπορω να κανω κατι .βεβαια το κακο ειναι οτι δεν μπορω να κατεβασω καλώδιο απο τον τέταρτο . καπου διαβασα και αυτο
PS4 makes room for gigabit ethernet and 802.11 WiFi bands b/g/n, while Xbox One includes all of that plus the older 802.11a band.
Xbox One also supports both the 2.4GHz and newer 5GHz channels that are compatible with dual band routers. PS4 limits connections to 2.4GHz, which is likely to have more interference
Άβαταρ μέλους
teopanta1

Δημοσίευσηαπό teopanta1 » 19 Μαρ 2015, 11:58

raysod έγραψε:@teopanta1

Μπορείς να μας πεις ποιο router έχεις;

Επίσης κοίτα αν το ασύρματο δίκτυό σου το έχεις σαν N και αν ναι δοκίμασε να το αλλάξεις σε b/g και ξανακάνε την δοκιμή της ταχύτητας...

παντως εχω εναν usb receiver ο οποιος παιρνει απο τον τεταρτο και εχει πολυ καλη αποδοση με download 800kbps ειναι αυτος www.skroutz.gr/s/310822/TP-LINK-TL-WN822N.html
με την ιδια λογικη δεν λειτουργουν και αυτα ? www.skroutz.gr/c/125/access_points/m/570...rder_dir=desc&page=1
η κανω λαθος ?
Άβαταρ μέλους
teopanta1

Δημοσίευσηαπό teopanta1 » 20 Μαρ 2015, 03:34

Τελικά πήρα αυτό και λύθηκε το πρόβλημα https://www.skroutz.gr/s/408301/TP-LINK-TL-WA830RE.html?from=account_favorites
Άβαταρ μέλους
teopanta1

Δημοσίευσηαπό teopanta1 » 21 Μαρ 2015, 09:19

Τελικές εντυπώσεις
Λοιπόν μετά από της κονσόλες Atari, nes, super nes, Nintendo 64,xbox, xbox 360, αποφάσισα για πρώτη φορά να μεταφερθω στην Sony και στο ps4. Η κονσόλα φαίνεται να είναι πολύ δυνατή και πιστεύω ότι θα δείξει ακόμη περισσότερα στο μέλλον το dualshock πολύ καλό βέβαια σε καμία περίπτωση καλύτερο από αυτό του x1. Στο δικτυακό κομμάτι χωλαινει φανερά και από θέμα hardware και από θέμα software. Σε αυτό το κομμάτι πάσχει φανερά σε σχέση με το x1. Το ποιο απλό παράδειγμα είναι αυτό όπου αν έχεις την κονσόλα σε rest Mode και έχεις για κάποιο λόγο αποσυνδεση δικτύου πρέπει να ανοίξεις την κονσόλα για να βάλεις το αρχείο να κατέβει ξανά άρα αυτομάτως αν έχει κάποιος αποσυνδεσεις δικτύου είναι άχρηστη η διαδικασία rest Mode. Πραγματικά άξιο απορίας αυτό το θέμα καθώς από την προηγούμενη γενιά είχε λυθεί. Βέβαια στο κομμάτι του οπτικού τεχνικού τομέα είμαι ευχαριστημένος και παραθέτω ένα παράδειγμα δανειστηκα για 3 μέρες ένα X1 για να δω τη γίνεται σε όλα τα σημεία. Η αλήθεια είναι ότι αυτό που είδα στο the order δεν το είδα σε κανένα παιχνίδι του x1 εκεί έδειξε και τη μπορεί να κάνει η Sony στο μέλλον. Γενικά είμαι ευχαριστημένος αν λυθούν και τα παιδικά προβλήματα όπου έχει η κονσόλα στο δικτυακό κομμάτι με κάποια patch πιστεύω ότι θα γίνει η απόλυτη κονσόλα για αυτήν την γενιά.
Άβαταρ μέλους
teopanta1

Δημοσίευσηαπό MikeGee » 19 Απρ 2016, 11:59

Αποφασίζεις καθαρά με βάση τα exclusives, για εμένα!
Άβαταρ μέλους
MikeGee

Δημοσιευσεις : 137

Δημοσίευσηαπό Naughty_Dog_ » 19 Απρ 2016, 15:21

Προσωπικά προτιμώ PlayStation λόγω των περισσότερων exclusive από μεριάς Sony. Δεν είναι όλα δεκάρια (rating), τα περισσότερα κυμαίνουν ανάλογα τον καθένα από 7-9 αλλά υπάρχει Naughty Dog και Santa Monica Studio!
Naughty_Dog_

Δημοσιευσεις : 29

playstation i xbox

Δημοσίευσηαπό maikl87 » 17 Ιουν 2016, 10:46

εννοείται να παρεις κονσολα πλειστεσιον
maikl87

Δημοσιευσεις : 48

Δημοσίευσηαπό grandta » 18 Ιουν 2016, 00:29

Playastation fanboy!!!! Ζήτω το Playstation :)
grandta

Δημοσιευσεις : 50

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB