- Τώρα είναι 12 Ιούλ 2025, 15:44 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ποιο Resident Evil game σας άρεσε;
master έγραψε:@majorfox πρεπει να ηταν ενδιαφερον τιτλος, και ηταν δυσκολο το συγκεκριμενο resident evil ?
Το έχω τερματίσει!Το παιχνίδι τα σπάει,είναι oldschool resident,με δυο χαρακτήρες ταυτόχρονα,κάνεις εναλλαγές προκειμένου να λύσεις γρίφους,πολύ ωραία γραφικά και καλή διάρκεια.Αξίζει πολύ πραγματικά.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
T_K_L_L_LUIGI έγραψε:master έγραψε:@majorfox πρεπει να ηταν ενδιαφερον τιτλος, και ηταν δυσκολο το συγκεκριμενο resident evil ?
Το έχω τερματίσει!Το παιχνίδι τα σπάει,είναι oldschool resident,με δυο χαρακτήρες ταυτόχρονα,κάνεις εναλλαγές προκειμένου να λύσεις γρίφους,πολύ ωραία γραφικά και καλή διάρκεια.Αξίζει πολύ πραγματικά.
μια χαρα

-
master - Δημοσιευσεις : 467
Μεγαλη συζητηση... 1 και 3 για μενα. Ειδικα το remake του gamecube ειναι ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει! Το 3 απο την αλλη ηταν το πιο αγχωτικο λογω Nemesis και λατρευα ολες τις τοποθεσιες του.
Το zero ακολουθει κατα ποδας.
Απο τα καινουρια εχω παιξει μονο το 4 και το revelations(η αφορμη που πηρα το 3ds) τα οποια αν και ειναι πολυ καλα action παιχνιδια, σε συγκριση με τα παλια ωχριουν. Φανταστειτε το 4 να μην αλλαζε τελικα στυλ και να κυκλοφορουσε οπως το δειχναν τα πρωτα gameplay videos της εποχης. Αχ...
Το zero ακολουθει κατα ποδας.
Απο τα καινουρια εχω παιξει μονο το 4 και το revelations(η αφορμη που πηρα το 3ds) τα οποια αν και ειναι πολυ καλα action παιχνιδια, σε συγκριση με τα παλια ωχριουν. Φανταστειτε το 4 να μην αλλαζε τελικα στυλ και να κυκλοφορουσε οπως το δειχναν τα πρωτα gameplay videos της εποχης. Αχ...
-
alex4444 - Δημοσιευσεις : 745
Το 1 και το 2 φυσικά.
Απλά κορυφή και ορισμός του survival horror. Μετά απλά ξέφυγε κάπως η κατάσταση για μένα.
Όχι, σε αυτή την κρίση δεν παίζει κανένα ρόλο ο βαθμός νοσταλγίας μου, κυριολεκτικά τα πρώτα δύο ήταν αριστουργήματα.
Ακόμη θυμάμαι την απίστευτη psycho μουσική στην κουζίνα, στο 1...
Απλά κορυφή και ορισμός του survival horror. Μετά απλά ξέφυγε κάπως η κατάσταση για μένα.
Όχι, σε αυτή την κρίση δεν παίζει κανένα ρόλο ο βαθμός νοσταλγίας μου, κυριολεκτικά τα πρώτα δύο ήταν αριστουργήματα.
Ακόμη θυμάμαι την απίστευτη psycho μουσική στην κουζίνα, στο 1...
-
Darkthronen - Δημοσιευσεις : 257
Και εγώ από την μεριά μου σαν μεγάλος φαν της σειράς λέω εννοείται το 1 και 2! Μακράν τα καλύτερα, φτάνουν την ατμόσφαιρα που χρειάζεται στα καλύτερα επίπεδα του παιχνιδιού. Επίσης πάρα πολύ καλά είναι και τα Nemesis, Zero αλλά πολύ καλή δουλεία έχει γίνει και με το remake. Το τέταρτο επίσης έχει αρκετά καλά στοιχεία να δώσει όμως κατά την γνώμη μου είναι και η αρχή της παρακμής της σειράς με τα καινούργια στοιχεία.
Στα μεταγενέστερα παιχνίδια πραγματικά έχει χαθεί όλη αυτή η μαγεία που είχε το παιχνίδι μέχρι το 4ατο. Ειδικά για εμάς που είμαστε 30 -/+ και ζήσαμε τα πρώτα παιχνίδια στο πετσί μας κανονικά νομίζω τα καινούργια πραγματικά δεν συγκρίνονται σε τίποτα με τα παλιά σε πολλά σημεία.
Ελπίζω η capcom να βάλει μυαλό και να γυρίσει το παιχνίδι στα χνάρια που ανήκει αν και τα μνματα είναι ενθαρρυντικά όπως διάβασα κάπου για το καινούργιο RE που ετοιμάζεται...μένει να δούμε!
Στα μεταγενέστερα παιχνίδια πραγματικά έχει χαθεί όλη αυτή η μαγεία που είχε το παιχνίδι μέχρι το 4ατο. Ειδικά για εμάς που είμαστε 30 -/+ και ζήσαμε τα πρώτα παιχνίδια στο πετσί μας κανονικά νομίζω τα καινούργια πραγματικά δεν συγκρίνονται σε τίποτα με τα παλιά σε πολλά σημεία.
Ελπίζω η capcom να βάλει μυαλό και να γυρίσει το παιχνίδι στα χνάρια που ανήκει αν και τα μνματα είναι ενθαρρυντικά όπως διάβασα κάπου για το καινούργιο RE που ετοιμάζεται...μένει να δούμε!
-
warmup - Δημοσιευσεις : 85
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης