- Τώρα είναι 11 Ιούλ 2025, 15:26 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Dragonball Z: Battle of Z
37 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
Θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερο μιας και υπάρχουν τόσοι χαρακτήρες. Σημαντική απώλεια θα είναι ότι δεν θα υπάρχουν π.χ SSJ4 μορφές
-
Kimi Raikkonen - Δημοσιευσεις : 322
Προτιμώ να έχει 70 και να παίζουν όλοι διαφορετικά παρά 100+ κλώνους όπως το Tenkaichi 3.Kimi Raikkonen έγραψε:Θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερο μιας και υπάρχουν τόσοι χαρακτήρες.
Το μεγαλύτερο ποσοστό τον fans δεν ενδιαφέρετε για το GT για αυτό μην σου φαίνεται παράξενο.Kimi Raikkonen έγραψε:Σημαντική απώλεια θα είναι ότι δεν θα υπάρχουν π.χ SSJ4 μορφές.
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
-
xGodKilleRx - Δημοσιευσεις : 278
Δεν ξέρω γιατί αλλά το παιχνίδι με εντυπωσίασε αρκετά και ξέφυγε κάπως από το παλιό tenkaichi (όχι πολύ αλλά έχει έναν άλλο βαθμό). Έχει την δική του πινελιά και το co op 4 παικτών αξίζει και θα διασκεδάσει αρκετά η παρέα. Εντάξει fan της σειράς από παιδί αλλά δεν μπορώ να πω ότι είναι άσχημο, ξέφυγε από την ρουτίνα πάντως σε έναν βαθμό.
-
Kimi Raikkonen - Δημοσιευσεις : 322
Το δοκίμασα και εγώ.Offline και online,μέτρια πράγματα αλλά επειδή είναι η πρώτη προσπάθεια της ArtDink θα τους δώσω μια ευκαιρία.
-
Μου φαίνεται πως εσύ δεν θα αγοράσεις ποτέ DBZ τίτλο.polakis έγραψε:Μονο οταν βγει ενα καλο DragonballZ RPG παιχνίδι σε next gen κονσολα θα το αγοράσω. Εχει βαρεθει ο κόσμος τόσα fighting!!!

-
37 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης