V.for.Veteran έγραψε:Πάντως, προσωπικά απόλαυσα για άλλη μία φορά τις ατάκες των παιδιών στο chat πραγματικά μερικοί δεν παίζονται...
Πέρα από τη πλάκα... ήμουν και εγώ ένας από τους πολλούς που περίμεναν το κάτι παραπάνω (τι άλλο; παρουσίαση Ps4 και βάλε!). Παρόλα αυτά η Sony έκανε αυτό που έπρεπε... από θέμα μάρκετινγκ, δεν βιάστηκε να ανοίξει τα χαρτιά της πιστεύω. Και μας άφησε με την... όρεξη...
Καθαρά μελετημένη "μαρκετίστικη" στρατηγική. Από εκεί και πέρα, ίσως να είμαι από τους λίγους; Που δεν ενθουσιάστηκαν με τις "social" δυνατότητες της επερχόμενης κονσόλας. Αφήστε δε, που στη παρούσα φάση, είναι το τελευταίο που με απασχολεί. Όσο για τα specs όπως ήταν φυσικό είπαν όσα έπρεπε -και αυτά που έπρεπε- να πουν, πετώντας μας έτσι ουσιαστικά, άλλο ένα... τυράκι. πέρα από τα 8gb ram -που είναι κάτι ομολογουμένως πολύ εντυπωσιακό- μίλησαν πολύ λακωνικά (ξανά λέω είναι κάτι πολύ φυσικό) γενικότερα για το hardware της κονσόλας. Κάποια από τα Games όμως μας άνοιξαν την όρεξη περισσότερο!
Περιμένω λοιπόν περισσότερα νέα τις επόμενες ημέρες, σίγουρα μέχρι την Ε3 θα έχουν "διαρρεύσει" αρκετά πράγματα ακόμα. Θα δούμε... το "παιχνίδι" μόλις άρχισε!
το μαρκετινγκ εκανε τη δουλεια του μια χαρα!!αν και ηταν η πρωτη φορα που ειδα μια παρουσιαση κονσολας ζωντανα ειλικρινα ειπαν και εδειξαν οσα επρεπε στη παρουσα φαση..(ισως και περισσοτερα)αν και περιμενα να δω και κονσολα και απογοητευτηκα που δεν υπηρξε(ευτυχως δεν εκατσα μεχρι τελους...με πηρε ο υπνος!!) αλλα σε κρατανε σε αναμονη μεχρι λογικα την Ε3.τα social ουτε και μενα με ενθουσιασαν και απορω λιγο με το social κομματι γιατι εγω προσωπικα τουλαχιστον δεν εχω φιλους που να ασχολουνται με games ωστε να πω οτι θα συνομιλησω μαζι τους αλλα νομιζω οτι ειναι και λιγο δυσκολο να αποκτησεις "διαδικτυακους φιλους" και στο ps3 που υπαρχει το Home ισχυει το ιδιο.δεν νομιζω οτι μπαινεις ευκολα στη διαδικασια αυτη....αν και θα ηταν ευχαριστο.....
μια ερωτηση ρε παιδια με την μνημη γιατι εχει γινει ντορος;; για εξηστε μου λιγο γιατι κατι εχει μια διαφορα το GDDRR σχεση με την DDR αλλα δεν εχω καταλαβει ακομα....