Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό mysterious » 23 Φεβ 2014, 22:30

Χαχα.Να ξέρεις όμως αν θέλεις να βάλεις plus συνδρομή ενός χρόνου ότι έχεις περιθώριο μέχρι την Παρασκευή για να ενεργοποιήσεις την κάρτα και να προλάβεις την προσφορά!Όποτε θα πρέπει να την παραγγείλεις τώρα!
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό panos027 » 23 Φεβ 2014, 22:34

αν δεν κανω λαθος μου ειπες πως ειναι 30 ευρω τον χρονο ετσι ? μπορεις σε παρακαλω να μου πεις πως ακριβως θα μπορεσω να βαλω την καρτα ? με ποιον τροπο εννοω
panos027

Δημοσιευσεις : 25

Δημοσίευσηαπό mysterious » 23 Φεβ 2014, 22:45

Κανονικά 50 ευρώ είναι αλλά υπάρχει προσφορά μέχρι τέλος του μήνα στα 30 ευρώ.Απλά την παραγγέλνεις μέσω ίντερνετ(εκτός κι αν είσαι τυχερός και βρεις από κοντά)και όταν την πάρεις περνάς τον κωδικό στο psn και αυτό ήταν!Μόλις κοίταξα στα πλαίσιο και υπάρχουν κάρτες διαθέσιμες με την παράδοση να γίνεται σε 72 ώρες.Δηλαδή αν παραγγείλεις τώρα θα την έχεις μέχρι την Πέμπτη και θα γλιτώσεις ένα εικοσάρικο ευρώ!
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσίευσηαπό panos027 » 23 Φεβ 2014, 23:00

πολυ καλη προσφορα θα ελεγα....μενω Αλεξανδρουπολη και υπαρχει public ελπιζω να βρω εκει...
panos027

Δημοσίευσηαπό mysterious » 23 Φεβ 2014, 23:07

Αν δεν βρεις κοίτα οπωσδήποτε για το πλαίσιο επειδή υπάρχει τεράστιο θέμα με την διαθεσιμότητα της κάρτας στην Ελλάδα.Για οποιαδήποτε άλλη απορία στείλε μου προσωπικό μήνυμα(είναι δίπλα στο username σου στην κορυφή της σελίδας του enternity)γιατί εδώ κάναμε ολόκληρη διάσκεψη. :P Να είσαι καλά! :)
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσίευσηαπό panos027 » 23 Φεβ 2014, 23:10

φιλε θα ηθελα να σε ευχαριστω για τις απαντησεις μιας και ενδιαφερθηκες και μου απαντησες ! μολις με το καλο βρω την καρτα θα σε ενημερωσω....θα ηθελα και παλι να σε ευχαριστησω για ολα ! καλο σου βραδυ τα λεμε ! να εισαι καλα
panos027

Δημοσίευσηαπό Sensei » 24 Φεβ 2014, 23:54

Λιώνω στο Bioshock Infinite και έχω μια απορία..Τα καζανάκια που τραβάω και οι βρύσες που ανοίγω, έχουν κανένα νόημα ? :D
Άβαταρ μέλους
Sensei

Δημοσιευσεις : 214

Δημοσίευσηαπό evergrey » 25 Φεβ 2014, 00:03

Sensei έγραψε:Λιώνω στο Bioshock Infinite και έχω μια απορία..Τα καζανάκια που τραβάω και οι βρύσες που ανοίγω, έχουν κανένα νόημα ? :D

Χαχαχα!Ωραιος!Εγω που ανοιγα οποια εβλεπα ουτε τροπαιο δεν πηρα!Οποτε συνεχισε την παιχνιδαρα και ασε της βρυσες να "υπαρχουν"!
Στο θεμα μας:Συνεχιζω το Metro: Last Light.Ατμοσφαιρικο και με ωραια γραφικα.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό vonzuchter » 25 Φεβ 2014, 00:07

παιζω το arkham city το ειχε προσφορα το χβοχ live με κατω απο 5 ευρω και το χτυπησα. Παιχνιδαρα μπορω να πω
Άβαταρ μέλους
vonzuchter

Δημοσιευσεις : 221

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 25 Φεβ 2014, 12:58

Τέλος το Phoenix Wright Ace Attorney. Το έξτρα επεισόδιο ήταν σε διάρκεια σχεδόν όσο τα τέσσερα της original έκδοσης ή μου φάνηκε; Συνέχεια με το Phoenix Wright: Ace Attorney: Justice for All. Τρέμε Κούγια :lol:
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB