- Τώρα είναι 11 Ιούλ 2025, 05:27 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Χαχα.Να ξέρεις όμως αν θέλεις να βάλεις plus συνδρομή ενός χρόνου ότι έχεις περιθώριο μέχρι την Παρασκευή για να ενεργοποιήσεις την κάρτα και να προλάβεις την προσφορά!Όποτε θα πρέπει να την παραγγείλεις τώρα!
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Κανονικά 50 ευρώ είναι αλλά υπάρχει προσφορά μέχρι τέλος του μήνα στα 30 ευρώ.Απλά την παραγγέλνεις μέσω ίντερνετ(εκτός κι αν είσαι τυχερός και βρεις από κοντά)και όταν την πάρεις περνάς τον κωδικό στο psn και αυτό ήταν!Μόλις κοίταξα στα πλαίσιο και υπάρχουν κάρτες διαθέσιμες με την παράδοση να γίνεται σε 72 ώρες.Δηλαδή αν παραγγείλεις τώρα θα την έχεις μέχρι την Πέμπτη και θα γλιτώσεις ένα εικοσάρικο ευρώ!
-
Αν δεν βρεις κοίτα οπωσδήποτε για το πλαίσιο επειδή υπάρχει τεράστιο θέμα με την διαθεσιμότητα της κάρτας στην Ελλάδα.Για οποιαδήποτε άλλη απορία στείλε μου προσωπικό μήνυμα(είναι δίπλα στο username σου στην κορυφή της σελίδας του enternity)γιατί εδώ κάναμε ολόκληρη διάσκεψη.
Να είσαι καλά! 

-
Sensei έγραψε:Λιώνω στο Bioshock Infinite και έχω μια απορία..Τα καζανάκια που τραβάω και οι βρύσες που ανοίγω, έχουν κανένα νόημα ?
Χαχαχα!Ωραιος!Εγω που ανοιγα οποια εβλεπα ουτε τροπαιο δεν πηρα!Οποτε συνεχισε την παιχνιδαρα και ασε της βρυσες να "υπαρχουν"!
Στο θεμα μας:Συνεχιζω το Metro: Last Light.Ατμοσφαιρικο και με ωραια γραφικα.
-
evergrey - Δημοσιευσεις : 941
παιζω το arkham city το ειχε προσφορα το χβοχ live με κατω απο 5 ευρω και το χτυπησα. Παιχνιδαρα μπορω να πω
-
vonzuchter - Δημοσιευσεις : 221
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης