- Τώρα είναι 11 Ιούλ 2025, 23:04 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
agora game
καλησπερα παιδια...εχω αγορασει το ps4 και τερματισα το killzone...σκεφτομαι τωρα να αγορασω κανενα παιχνιδι αλλα δεν ξερω τι να παρω ! θα ηθελα ενα παιχνιδι που να μην το τερματιζω και μετα να μην εχω τι να κανω (τυπου assassins creed και αλλα παρομοια )...εχετε να μου προτεινετε κατι ? ευχαριστω προκαταβολικα
- panos027
- Δημοσιευσεις : 25
panos027 έγραψε:καλησπερα παιδια...εχω αγορασει το ps4 και τερματισα το killzone...σκεφτομαι τωρα να αγορασω κανενα παιχνιδι αλλα δεν ξερω τι να παρω ! θα ηθελα ενα παιχνιδι που να μην το τερματιζω και μετα να μην εχω τι να κανω (τυπου assassins creed και αλλα παρομοια )...εχετε να μου προτεινετε κατι ? ευχαριστω προκαταβολικα
Αν ασχολείσαι με αθλητικά παιχνίδια θα πάρεις το FIFA 14(μιας και το Pro Evolution θα βγει του χρόνου για PS4)ή το NBA 2K14,θ'αρχίσεις καριέρα και θα τελειώσεις του χρόνου!

Tέλος με Dante's inferno.Τι παιχνιδάρα ήταν αυτή!Οι μηχανισμοί ήταν πιο God of war πεθαίνεις αλλά το concept της κόλασης με την ασταμάτητη δράση και τα κόμικ βιντεάκια με την εξιστόρηση της ιστορίας ήταν όλα τα λεφτά!Πραγματικά το απόλαυσα μέχρι το τέλος και μακάρι να βγει και δεύτερο μέρος όπως άφησε να εννοείται.Αρχή με το Castlevainia:Lords of shadow που ήδη δείχνει εξαιρετικό.
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
games
καλησπερα φιλε mysterious....καταρχην θα ηθελα να σε ευχαριστησω για την απαντηση καθως μου ειναι πολυ χρησιμη στη επιλογη παιχνιδιου που θα κανω ! θα ηθελα να σε ρωτησω κατι αλλο ομως σχετικα με το νβα σκ 2014 καθως διαβασα και ακουσα πωσ δεν υπαρχουν updates στο παιχνιδι και δεν εχουν γινει οι μεταγραφες σε αρκετες αν οχι σε ολες τις ομαδες της ευρωλιγκας...αυτος ουσιαστικα ειναι και ο μονος ενδοιασμος οσον αφορα την αγορα του nba 2k 2014 ! αν μπορεις σε παρακαλω δες τι παιζει σχετικα με αυτο το θεμα και απαντησε μου ! ευχαριστω προκαταβολικα φιλε !
- panos027
panos027 έγραψε:καλησπερα φιλε mysterious....καταρχην θα ηθελα να σε ευχαριστησω για την απαντηση καθως μου ειναι πολυ χρησιμη στη επιλογη παιχνιδιου που θα κανω ! θα ηθελα να σε ρωτησω κατι αλλο ομως σχετικα με το νβα σκ 2014 καθως διαβασα και ακουσα πωσ δεν υπαρχουν updates στο παιχνιδι και δεν εχουν γινει οι μεταγραφες σε αρκετες αν οχι σε ολες τις ομαδες της ευρωλιγκας...αυτος ουσιαστικα ειναι και ο μονος ενδοιασμος οσον αφορα την αγορα του nba 2k 2014 ! αν μπορεις σε παρακαλω δες τι παιζει σχετικα με αυτο το θεμα και απαντησε μου ! ευχαριστω προκαταβολικα φιλε !
Καταρχήν τίποτα φίλε μου.Τώρα όσον αφορά το NBA 2K14 δεν έχω ιδέα τι παίζει με τα update του μιας κι εγώ έχω το NBA 2K13 αλλά καλά τα ψέμματα οι ομάδες της Ευρωλίγκας είναι κάτι έξτρα και τίποτα παραπάνω από την στιγμή που δεν έχει την διοργάνωση.Και όση προσοχή και να δώσανε στους παίκτες της Ευρωλίγκας δεν συγκρίνεται ούτε στο ελάχιστο με αυτή που τυγχάνουν οι παίκτες του NBA.Είτε από άποψη καριέρας είτε από άποψη λιωσίματος φιλικών ματς το παιχνίδι είναι MUST!!!Εδώ το ΝΒΑ 2Κ13 και δεν έχω βαρεθεί στιγμή!

-
η αληθεια ειναι πως το σκεφτομαι πολυ καιρο μιας και εχω τερματισει το killzone : shadow fall και πλεον δεν εχω κατι να παιξω...συνηθως προτιμαω παιχνιδια που θα μπορεσω να τα παιξω και με φιλαρακια οπως ειναι το nba 2k 2014....ξερεις αν θα βγουνε και αλλα παιχνιδια σε μικρο χρονικο διαστημα και αν θα αξιζε να περιμενω λιγο μιας και τα λεφτα δεν ειναι λιγα !
- panos027
panos027 έγραψε:η αληθεια ειναι πως το σκεφτομαι πολυ καιρο μιας και εχω τερματισει το killzone : shadow fall και πλεον δεν εχω κατι να παιξω...συνηθως προτιμαω παιχνιδια που θα μπορεσω να τα παιξω και με φιλαρακια οπως ειναι το nba 2k 2014....ξερεις αν θα βγουνε και αλλα παιχνιδια σε μικρο χρονικο διαστημα και αν θα αξιζε να περιμενω λιγο μιας και τα λεφτα δεν ειναι λιγα !
Κοίτα πλέον θα βγαίνουν όλο και περισσότερα παιχνίδια.Το καλό είναι πως θα παίζεις και με φιλαράκια κι έτσι θα τα βγάλει άνετα τα λεφτά του.Σίγουρα σε κανέναν δεν περισσεύουν χρήματα αλλά αν θέλεις την γνώμη μου με το NBA 2K14 και με μια plus συνδρομή ενός χρόνου(που μέχρι τέλος του μηνός είναι από 50 στα 30 ευρώ!!!)θα είσαι AΡΧΟΝΤΑΣ!Κάθε μήνα θα έχεις τουλάχιστον ένα παιχνίδι δωρεάν κι έτσι δεν θα ξεμείνεις από παιχνίδια!
-
panos027 έγραψε:απο οτι φαινεται με επεισες οσον αφορα το nba 2k 2014τι games υπαρχουν μιας και δεν ειχα ποτε plus..
Χαχαχαχα

-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Bing [Bot] και 1 επισκέπτης