- Τώρα είναι 11 Ιούλ 2025, 02:31 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Αφου τελειωσα το μαγευτικο Beyond Two Souls εκανα το απαραιτητο install στο PS3 του GTA V και τωρα παω να χαθω στον κοσμο του Los Santos. Σκεφτομαι να ξεκινησω και στο PC το Skyrim αλλα φοβαμαι οτι θα χασω τον μπουσουλα διοτι και τα δυο ειναι μεγαλα παιχνιδια σε διαρκεια. Εκτος και αν καποιο απο αυτα δεν με τραβηξει και αποφασισω να το παρατησω και να ασχοληθω μαζι του αργοτερα.
-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Assassins Creed 2 sequence 6 και συνεχιζω,ειμαι ακριβως στα μισα,οι δευτερευοντες αποστολες ειναι πραγματικα απολαυστικες σε αυτο το παιχνιδι και δε νιωθεις σαν να κανεις αγγαρεια,αντιθετως το παιχνιδι σε κανει να θες να τις τελειωσεις ολες και ειναι πολυ ευχαριστο αυτο
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Deathracer2009 έγραψε:Αφου τελειωσα το μαγευτικο Beyond Two Souls εκανα το απαραιτητο install στο PS3 του GTA V και τωρα παω να χαθω στον κοσμο του Los Santos. Σκεφτομαι να ξεκινησω και στο PC το Skyrim αλλα φοβαμαι οτι θα χασω τον μπουσουλα διοτι και τα δυο ειναι μεγαλα παιχνιδια σε διαρκεια. Εκτος και αν καποιο απο αυτα δεν με τραβηξει και αποφασισω να το παρατησω και να ασχοληθω μαζι του αργοτερα.
Μην κάνεις το λάθος και τ'αρχίσεις συγχρόνως γιατί όντως θα χάσεις την μπάλα.Και δεν υπάρχει περίπτωση να μην βυθιστείς στον κόσμο τους.Οπότε άρχισε το ένα(κατά προτίμηση το GTA V μιας και θα είναι μικρότερο σε διάρκεια σε σχέση με το κτήνος το Skyrim)και απόλαυσε...
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
πήρα περυσι το Battlefield 3 πολυ ωραιο αλλα με πολλες απαιτήσεις.
θα ήθελα το 4 μα ουτε sta low δε θα μου το επαιζε!
θα ήθελα το 4 μα ουτε sta low δε θα μου το επαιζε!
-
kostasgreece - Δημοσιευσεις : 73
Βαρέθηκα το DmC, ντροπή μου το ξέρω αλλά έχω στο μυαλό μου το Bioshock Infinite, οπότε κάποια άλλη στιγμή.. Columbia σου έρχομαι!!

-
Havok-Alex - Δημοσιευσεις : 509
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης