- Τώρα είναι 17 Ιούλ 2025, 16:24 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
News: Wii U
Eντάξει είναι ακόμα αρχή. Δεν νομίζω ότι δεν προσπαθούν. Η nintendo έχει δείξει ότι προσπαθεί με όλες της τις κονσόλες. Από εκεί ζεί άλλωστε. Σίγουρα δεν θέλει απλά ports για την κονσόλα της, γιατί όντως θέλει να προσφέρει ποιότητα στο κοινό και όχι απλά ποσότητα. Το θέμα είναι τι παίζει πια με τους 3rd party developers. Εκτώς και αν έχουν αρχίζει άλλα projects ειδικά για Wii U και δεν μας το λένε για να κάνουν μπαμ. Mακάρι. Αλλά ειδικά το castlevania που τόσα χρόνια παίζει και για nintendo είναι κρίμα να μην το βγάλουν και στο Wii U. Απλά διακρίνω μια διστακτικότητα προς το παρόν προς το Wii U επειδή έχουν πέσει όλοι να το φάνε και καλά γιατί δεν έχει καλά specs και άλλες τέτοιες βλακείες. Αυτό που πρέπει να κάνει η nintendo τώρα είναι να βγάλει ένα καλό τίτλο που θα αναδεικνύει την κονσόλα και θα δείχνει τι μπορεί να κάνει και απο άποψη gameplay αλλά και στο τεχνικό τομέα, και έτσι θα έχει και ένα system seller αλλά θα προσελκύσει και 3rd parties.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Παντως ειναι και λαθος μας να πριμενουμε ολους τους τιτλους που εχουν αρχισει την αναπτυξη τους πριν βγει η κονσολα, να γινονται Ports στο wiiu. Ποτε δεν εχει γινει αυτο στα χρονικα με νεα κονσολα, δεν ξερω γιατι ελπιζαμε να γινει τωρα.
Ισως το AC3 και μερικα ακομη που τα καταφεραν να μας ανοιξαν την ορεξη. Παντως ΠΡΕΠΕΙ να φερουν το GTA5 παση θυσια, θα τους κανει τεραστιο καλο!
Ισως το AC3 και μερικα ακομη που τα καταφεραν να μας ανοιξαν την ορεξη. Παντως ΠΡΕΠΕΙ να φερουν το GTA5 παση θυσια, θα τους κανει τεραστιο καλο!
-
alex4444 - Δημοσιευσεις : 745
Δεν θα δουν λεφτά όμως γιατί δεν υπάρχει τόσο μεγάλη βάση χρηστών.Μην κοιτάτε το ACIII. Η Ubi με την Ninty είναι αδερφές ψυχές.

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Τα specs δεν με νοιάζουν τόσο έπαιζα πρόσφατα the legend of zelda twilight princess στο gamecube και έχει φοβερά γραφικά,σίγουρα μπορεί να βγάλει πανέμορφα γραφικά το wii u απλά είναι νωρίς.Επίσης το castlevania το περίμενα πάρα πολύ,και εννοείτε ότι αν δεν βγει το gta5 στο wii u θα είναι νεκρή η κονσόλα...μόνο με μισή τιμή θα πουλάει μετά!

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
Είναι σημαντικό το GTA 5 και λογικά μπορούν να εκμεταλευτούν και το χειρηστήριο. Η ελπίδα μου είναι ότι τους είχαν στείλει μια κονσόλα έστω σε πρόιμο στάδιο κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης από την Rockstar. Βέβαια εδώ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα για PC... Κρατάω μικρό καλάθι για το GTA προς το παρόν. Θα είναι τεράστια βοήθεια για το Wii U και το ξέρουν στην nintendo. Eλπίζω να κάνουν κάτι γι αυτό.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Είναι και θέμα κύρους,υποστηρίζουν οι εταιρίες 7 ετών κονσόλες και δεν υποστηρίζουν την ολοκαίνουργια που μπορεί να κάνει και περισσότερα!!!

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
Από χθες είμαι και εγώ ένας περήφανος κάτοχος Wii U.
Αυτό το οποίο δεν μου άρεσε ως τώρα είναι η αναπαραγωγή παιχνιδιών του Wii.
Έβαλα να παίξω το New Super Mario Bross Wii και βλέπω ότι το παιχνίδι "χάνει" στον τομέα των χρωμάτων, οι καμπύλες δεν αναπαρίστανται όπως θα έπρεπε αλλά και το frame rate δεν είναι όπως όταν παίζεις στο Wii.
Έχω συνδέσει το Wii U στην τηλεόραση με καλώδιο component και μου δίνει ανάλυση έως 1080i/60, ενώ όταν γυρίζω την κονσόλα σε κατάσταση λειτουργίας Wii μου δίνει ανάλυση 576i, δίχως να μπορώ να επέμβω σε αυτή τη ρύθμιση. Η κονσόλα του Wii είναι και αυτή συνδεδεμένη με καλώδιο component στην ίδια τηλεόραση και την έχω ρυθμίσει σε ανάλυση 480p.
Δεν ξέρω αν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο η συνδεσμολογία, αλλά θα δοκιμάσω να συνδέσω το Wii U σε τηλεόραση που υποστηρίζει HDMI και εκεί πιστεύω θα δω ποια ακριβώς είναι η συμπεριφορά όταν τη γυρίζω σε λειτουργία Wii.
Κρίμα πάντως γιατί ενώ υποστηρίζεται η αναπαραγωγή παιχνιδιών του Wii, το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό το οποίο θα έπρεπε.

Αυτό το οποίο δεν μου άρεσε ως τώρα είναι η αναπαραγωγή παιχνιδιών του Wii.
Έβαλα να παίξω το New Super Mario Bross Wii και βλέπω ότι το παιχνίδι "χάνει" στον τομέα των χρωμάτων, οι καμπύλες δεν αναπαρίστανται όπως θα έπρεπε αλλά και το frame rate δεν είναι όπως όταν παίζεις στο Wii.
Έχω συνδέσει το Wii U στην τηλεόραση με καλώδιο component και μου δίνει ανάλυση έως 1080i/60, ενώ όταν γυρίζω την κονσόλα σε κατάσταση λειτουργίας Wii μου δίνει ανάλυση 576i, δίχως να μπορώ να επέμβω σε αυτή τη ρύθμιση. Η κονσόλα του Wii είναι και αυτή συνδεδεμένη με καλώδιο component στην ίδια τηλεόραση και την έχω ρυθμίσει σε ανάλυση 480p.
Δεν ξέρω αν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο η συνδεσμολογία, αλλά θα δοκιμάσω να συνδέσω το Wii U σε τηλεόραση που υποστηρίζει HDMI και εκεί πιστεύω θα δω ποια ακριβώς είναι η συμπεριφορά όταν τη γυρίζω σε λειτουργία Wii.
Κρίμα πάντως γιατί ενώ υποστηρίζεται η αναπαραγωγή παιχνιδιών του Wii, το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό το οποίο θα έπρεπε.
-
nkav64 - Δημοσιευσεις : 1220
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης