Bloodborne

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Connie GR » 30 Μαρ 2015, 12:10

@goalzila
Don't mention it. Οπότε, να σου ευχηθώ... Welcome to Yarnham? :P
Άβαταρ μέλους
Connie GR

Δημοσιευσεις : 343

Δημοσίευσηαπό goalzila » 30 Μαρ 2015, 12:39

Connie GR έγραψε:@goalzila
Don't mention it. Οπότε, να σου ευχηθώ... Welcome to Yarnham? :P

Χεχεχε Ναι!! Με βλεπω να χτυπαω πολλα καμπανακια. :P :P
Άβαταρ μέλους
goalzila

Δημοσιευσεις : 97

Δημοσίευσηαπό Connie GR » 30 Μαρ 2015, 13:04

Μπορείς να αφήσεις το PSN ID σου στο παρόν thread, ούτως ώστε να βρεις συμμάχους πιο εύκολα και να κανονίζεις sessions!
Άβαταρ μέλους
Connie GR

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 30 Μαρ 2015, 14:32

Παίδες δύο ερωτήσεις.

1)Πότε θα μπορώ να αγοράσω το αντικείμενο για να μπαίνω στο κόσμο άλλων παικτών ή έστω να το βρω; Τελείωσα με το πρώτο boss και σκέφτομαι να πάω στην κάτω Υharham.

2)Κώστα, στο review λες πως το inshight σε κάνει να βλέπεις το κόσμος διαφορετικά, αλλάζει το gameplay κλπ. Εκτός από αυτό ισχύει ότι εμφανίζει και άλλα μαγαζιά/npcs;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό Πάγος13 » 30 Μαρ 2015, 14:44

Και γω δύο ερωτήσεις

1. Είναι η ίδια με την πρώτη ερώτηση του Scott Pilgrim

2. Γύρισα πίσω στο Hunter’s Dream για να κάνω levelup στον χαρακτήρα μου και η κούκλα έλειπε :shock:
ξέρετε που πήγε;
μήπως πήγε προς νερού της; :lol:
Άβαταρ μέλους
Πάγος13

Δημοσιευσεις : 126

Δημοσίευσηαπό Connie GR » 30 Μαρ 2015, 15:01

@Scott_Pilgrim
1) Θα πρέπει να φτάσεις insight level 10, οπόυ τότε (και μόνο για όσο είσαι πάνω από 10) εμφανίζονται οι messengers στο δεύτερο fountain του Hunter's Dream (στην πλαινή μεριά του σπιτιού). Εκεί μπορείς να αγοράσεις αντικείμενα με insight, και μεταξύ αυτών είναι το Small Resonant Bell και το Sinister Bell (Join και invade).

2) Ένας από τους NPCs που εμφανίζει είναι ουσιαστικά αυτό που σου ανέφερα παραπάνω, ενώ αλλάζει την εμφάνιση και τον τρόπο επιθέσεων των εχθρών. Σε αρκετά μεγάλο (insight) level θα παρατηρήσεις και διαφορές/την εμφάνιση "χαρακτήρων" σε σημεία του χάρτη (όπου δεν μπορείς να κάνεις interaction - τουλάχιστον από την μέχρι τώρα εμπειρία που είχα).

@Παγος13

Δοκίμασε να ψάξεις λίγο την περιοχή. Συνήθως αν δεν είναι στo γνωστό σημείο, θα την βρείς δίπλα σε ένα από τα gravestones στην γύρω περιοχή (δεν είναι πολύ μακριά). :)
Άβαταρ μέλους
Connie GR

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 30 Μαρ 2015, 16:54

Ένα φιλαράκι μου είπε ότι θα μπορώ να πάρω τα bells γύρω στο 5ωρο. Αν τα insights τα παίρνεις μόνο όταν σκοτώνεις bosses ή βρίσκεις κάτι κρανία αν θυμάμαι καλά, πως στο καλό θα τα μαζέψω τόσο γρήγορα;

Πάγος13 έγραψε:Και γω δύο ερωτήσεις

1. Είναι η ίδια με την πρώτη ερώτηση του Scott Pilgrim

2. Γύρισα πίσω στο Hunter’s Dream για να κάνω levelup στον χαρακτήρα μου και η κούκλα έλειπε :shock:
ξέρετε που πήγε;
μήπως πήγε προς νερού της; :lol:

Έχεις προχωρήσει στο παιχνίδι; Γιατί νομίζω όσο περισσότερο insight έχεις
άλλο τόσο γίνεται πιο "ζωντανή" και δραστήρια η κούκλα. Γενικά νομίζω έχει να κάνει με τον κόσμο που αλλάζει γύρω σου. ;)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσίευσηαπό Connie GR » 30 Μαρ 2015, 18:39

Scott_Pilgrim έγραψε:Ένα φιλαράκι μου είπε ότι θα μπορώ να πάρω τα bells γύρω στο 5ωρο. Αν τα insights τα παίρνεις μόνο όταν σκοτώνεις bosses ή βρίσκεις κάτι κρανία αν θυμάμαι καλά, πως στο καλό θα τα μαζέψω τόσο γρήγορα;

Με την χρήση Madman's Knowledge και φυσικά... βοηθώντας άλλους Hunters στο co-op!

(επίσης, insight παίρνεις και με το που μπαίνεις στο boss fight, πριν το σκοτώσεις! ;) )
Άβαταρ μέλους
Connie GR

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 31 Μαρ 2015, 12:01

Μπήκα χθες ξαφνικά στο κόσμο ενός άλλου παίκτη και φάγαμε το boss πριν το cathedral. Εκεί που ξεκινούσε η μάχη μπήκε και ένα τρίτος. Το frame rate δεν έπεσε καθόλου και έπεφτε πολύ σφαγή. Απλά κάτι πρέπει να κάνουν για αυτό που σε στέλνει στο κόσμο σου μετά από κάθε boss.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 01 Απρ 2015, 00:38

Παιδιά κάτι παίχτηκε και όταν με σκότωσε ένα δυνατό enemy στο cathedral κάτι έγινε και με μετέφερε το παιχνίδι στο unseen village. Και το χειρότερο είναι πως όλα τα enemies εκεί είναι OP. Τι παίζει;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB