GTA 5

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό spinemm » 20 Σεπ 2013, 15:00

Παιχνιδαρα!! τι κριμα που θα το εχω απο τις 30 Σεπ και μετα... :(

Eχει ανακοινωθει απο ποτε θα "ανοιξει" το Online? γιατι διαβαζω "διαφορα" δεξια και αριστερα...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
spinemm

Δημοσιευσεις : 84

Δημοσίευσηαπό DoctorWho » 20 Σεπ 2013, 15:26

spinemm έγραψε:Παιχνιδαρα!! τι κριμα που θα το εχω απο τις 30 Σεπ και μετα... :(

Eχει ανακοινωθει απο ποτε θα "ανοιξει" το Online? γιατι διαβαζω "διαφορα" δεξια και αριστερα...

2 εβδομάδες μετά το launch είχε πει η Rockstar
Άβαταρ μέλους
DoctorWho

Δημοσιευσεις : 31

Δημοσίευσηαπό Riddick » 20 Σεπ 2013, 16:12

DoctorWho έγραψε:
spinemm έγραψε:Παιχνιδαρα!! τι κριμα που θα το εχω απο τις 30 Σεπ και μετα... :(

Θα θελει εξτρα λεφτα για συδρομη ή τιποτα αλλο?
Riddick

Δημοσιευσεις : 3

Δημοσίευσηαπό DoctorWho » 20 Σεπ 2013, 16:32

Riddick έγραψε:
DoctorWho έγραψε:

Θα θελει εξτρα λεφτα για συδρομη ή τιποτα αλλο?

Απο όσα έχει πει η Rockstar μέχρι στιγμής δεν θα έχει κάποια συνδρομή ή κάτι τέτοιο. Με την αγορά του game μπορείς να παίξεις online.
Άβαταρ μέλους
DoctorWho

Δημοσιευσεις : 31

Δημοσίευσηαπό spinemm » 20 Σεπ 2013, 22:02

DoctorWho έγραψε:

Eυχαριστω πολυ!! :) αντε να δουμε...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
spinemm

Δημοσιευσεις : 84

Δημοσίευσηαπό tak96 » 21 Σεπ 2013, 13:43

παιχνιδαραα....οσοι το σκεφτεστε απλα μην το σκεφτεστε....το λιωσα χτες που μου ηρθε και συνεχιζω σημερα....
Άβαταρ μέλους
tak96

Δημοσιευσεις : 246

Δημοσίευσηαπό stavrosgta » 21 Σεπ 2013, 18:33

Καλησπέρα σας, έχω λιώσει τις τελευταίες ημέρες με το GTA V και έχω ολοκληρώσει αρκετές αποστολές, αλλά έχω μερικές χάλκινες και ασημένιες και θέλω να τις κάνω χρυσές (100% Gold Medal), όπως καταλάβετε πρέπει να τις επαναλάβω στην επιλογή που έχει στο μενού "Replay Mission", αυτή η επιλογή τις επανάληψης θα επηρεάσει αρνητικά την 100% ολοκλήρωση του παιχνιδιού; :?:
stavrosgta

Δημοσιευσεις : 11

Δημοσίευσηαπό malkataz » 23 Σεπ 2013, 10:48

@stavrosgta: Αυτή την απορία την έχω κι εγω!

Εγώ χθες το πήρα και πραγματικά το έχω καταχαρεί!Μετα από πολλά χρόνια έπαιξα 4 ώρες σερί! Όμως το έφτασα στο 10,5%... Μήπως τελικά το παιχνίδι δεν είναι τόσο μεγάλο όσο φανταζόμασταν ή απλά εγώ προχώρησα γρήγορα;;;

Επίσης βρήκα και ένα αρνητικό! Πλέον το γκάζι και το φρένο δεν είναι το "Χ" και το "Τετράγωνο" αντίστοιχα αλλά το R2 kai to L2... Αυτό με ξενερώνει επειδή από το 2001 και το GTA3 είχα μλαθει αλλιώς! Φανταστείτε πωε χθες νόμιζα πως είχε πάθει κάτι το χειριστήριο επιδή μπήκα σε ένα αμάξι και πάταγα "Χ" και δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί δεν ξεκινάει!!!
Άβαταρ μέλους
malkataz

Δημοσιευσεις : 206

Δημοσίευσηαπό iakobosano » 23 Σεπ 2013, 11:16

malkataz δεν μπορεισ να αλλάξεισ τα κουμπια και να τα βάλεισ όπωσ θες??
Άβαταρ μέλους
iakobosano

Δημοσιευσεις : 55

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB