Μια ερώτηση παιδιά.Θα αλλαχθεί ο σκληρός δίσκος της πλάκας(12gb του brother λόγω plus)του super super slim PS3 και θα μπει 500άρης.To να είναι 2,5"-sata II-5400 rpm είναι το πρότυπο και όλα οκ.Αν είναι 7200 και sata III πειράζει;επειδή αλλού διαβάζω πως με το 7200 θα είναι λίγο γρηγορότερη η κονσόλα χωρίς προβλήματα και αλλού ότι θα έχει προβλήματα λόγω υπερθέρμανσης.Επίσης μέχρι και για 3,5" σκληρό δίσκο διάβασα που περάστηκε σε PS3 εκτός κι αν ήταν συμβατός με παλιότερη έκδοση της κονσόλας.Αν μπορεί κάποιος να απαντήσει θα του ήμουν υπόχρεος.
Α ναι και cache στα 8 ή στα 16 MB;με γνώμονα την ομαλή απόδοσή του.Γενικά μ'ενδιαφέρει να λειτουργεί χωρίς προβλήματα και όχι η ταχύτητά του.
- Τώρα είναι 09 Ιούλ 2025, 14:30 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
PlayStation Plus+
Να'σαι καλά ρε Raysod,πολύ καλό το άρθρο που έστειλες.
Και στα σχόλια γινόταν λόγος και γι'αυτό που είπες για τα λάπτοπ,ότι δηλαδή δεν θα υπάρχει θέμα υπερθέρμανσης.Ούτως ή άλλως δεν μου ήταν ποτέ θέμα τα loading times(αν εξαιρέσεις 4-5 παιχνίδια συνολικά)οπότε και οι 5400ρηδες καλοδεχούμενοι είναι.Κι επίσης όπως αναφέρει το άρθρο όντως τα PS3 χρησιμοποιούσαν σχεδόν μόνο toshiba και seagate σκληρούς.
Γενικά διαβάζω πολλά καλά σχόλια για τους western digital και αυτός μου αρέσει πολύ:WESTERN DIGITAL WD5000LPVX BLUE 500GB 2.5'' SATA3
Αν και πιστεύω θα μου έλεγες να πάω καρφί γι'αυτόν:HGST TRAVELSTAR Z7K500 HTS725050A7E630 500GB SATA3 μιας και είναι στην ίδια τιμή(45 ευρώ)και πολύ πιο γρήγορος αλλά κολλάω στην μάρκα...
Η διαφορά sata II(πρότυπη σύνδεση)με sata III δεν δημιουργεί φαντάζομαι κανένα θέμα ε;εννοώ ενδεχόμενη δυσλειτουργία.
Και κάτι τελευταίο φίλε μου.Στο PS3 του ο αδερφός μου δεν έχει απολύτως τίποτα που να χρειάζεται μετά την αλλαγή σκληρού δίσκου οπότε μπορώ απλά να βγάλω τον δίσκο και να βάλω τον καινούριο και να τον εγκαταστήσω μέσω του PS3 ή θα πρέπει ότι και να γίνει να κάνω back up;αυτή την στιγμή έχει περασμένο το τελευταίο firmware.

Γενικά διαβάζω πολλά καλά σχόλια για τους western digital και αυτός μου αρέσει πολύ:WESTERN DIGITAL WD5000LPVX BLUE 500GB 2.5'' SATA3
Αν και πιστεύω θα μου έλεγες να πάω καρφί γι'αυτόν:HGST TRAVELSTAR Z7K500 HTS725050A7E630 500GB SATA3 μιας και είναι στην ίδια τιμή(45 ευρώ)και πολύ πιο γρήγορος αλλά κολλάω στην μάρκα...
Η διαφορά sata II(πρότυπη σύνδεση)με sata III δεν δημιουργεί φαντάζομαι κανένα θέμα ε;εννοώ ενδεχόμενη δυσλειτουργία.
Και κάτι τελευταίο φίλε μου.Στο PS3 του ο αδερφός μου δεν έχει απολύτως τίποτα που να χρειάζεται μετά την αλλαγή σκληρού δίσκου οπότε μπορώ απλά να βγάλω τον δίσκο και να βάλω τον καινούριο και να τον εγκαταστήσω μέσω του PS3 ή θα πρέπει ότι και να γίνει να κάνω back up;αυτή την στιγμή έχει περασμένο το τελευταίο firmware.
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Εχει καποια saves,profile παιχνιδιων αλλα κλαιν μαιν.Ναι το τελευταιο firmware θα κατεβει απο το pc σε στικακι για να ειναι καλου κακου ευκαιρο.
-
Οντως ετσι raysod το διαβασα κι αυτο.Βασικα ξεσκιστηκα να διαβαζω forums και να βλεπω how to.
Τελικα ειναι μια πολυ απλη διαδικασια αλλα οταν δεν εχεις ιδεα δεν γινεται να μη ψαχτεις.Με αυτον τον δισκο θα γινει η δουλεια:
http://www.e-shop.gr/hgst-travelstar-z5k500-hts545050a7e380-500gb-7mm-mobile-drive-p-PER.305824
Αρκετα μοντελα του PS3 ειχαν Hitachi σκληρο οποτε πιστευω θα κατσει μια χαρα και η τιμη του ειναι μολις 40 ευρω.

http://www.e-shop.gr/hgst-travelstar-z5k500-hts545050a7e380-500gb-7mm-mobile-drive-p-PER.305824
Αρκετα μοντελα του PS3 ειχαν Hitachi σκληρο οποτε πιστευω θα κατσει μια χαρα και η τιμη του ειναι μολις 40 ευρω.
-
Φυσαει ο δισκος....εν τω μεταξυ οι βαθμολογιες που παιρνει απο τους χρηστες ειναι αριστες και ενας απο αυτους λεει οτι απογειωθηκε το PS3 του.Χαχα.Αχ με διαολισες!
Ειναι και η βαση γαμωτο και δεν θελω να φυγω πανω απο πενηνταρικο συνολικα.Αν και κακα τα ψεμματα αυτος ο δισκος ειναι κτηνος σε ολα του.Για 13 ευρω παραπανω κερδιζεις επιδοσεις και 2 εξτρα χρονια εγγυησης,τρομερο value for money.Thanks φιλε μου για την προταση,τελευταια στιγμη θα αποφασισω!

-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης