Αυτό μπήκα να ποστάρω. Τρελή προσφορά το Resident Evil Super Bundle! Στα 20€ παίρνεις Resident Evil HD Remaster, Resident Evil 0 HD Remaster, Resident Evil 4, Resident Evil 5 Gold Edition, Resident Evil 6 and Resident Evil Revelations 2 Deluxe Edition!
Edit: Παραήταν καλό για να είναι αληθινό. Το πήραν πρέφα και το διόρθωσαν.
- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 14:00 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ευκαιρίες και προσφορές!
Καλησπέρα παίδες!
Εχω μια απορία σχετικά με τα ψηφιακά παιχνίδια του Ps3.
Θέλω να αγοράσω κάποια ψηφιακά παιχνίδια του Ps3 αλλά σκέφτομαι λόγω προσφορών να πάρω Ps4,αν αγοράσω ψηφιακούς τίτλους ps3 θα μπορώ να τους παίξω με τον ίδιο λογαριασμό στο ps4;
Ρωτάω γιατί κάποια παιχνίδια διαχωρίζονται σε Ps3 και ps4 π.χ. το thief.
Εχω μια απορία σχετικά με τα ψηφιακά παιχνίδια του Ps3.
Θέλω να αγοράσω κάποια ψηφιακά παιχνίδια του Ps3 αλλά σκέφτομαι λόγω προσφορών να πάρω Ps4,αν αγοράσω ψηφιακούς τίτλους ps3 θα μπορώ να τους παίξω με τον ίδιο λογαριασμό στο ps4;
Ρωτάω γιατί κάποια παιχνίδια διαχωρίζονται σε Ps3 και ps4 π.χ. το thief.
-
gamelover - Δημοσιευσεις : 287
@gamelover Μόνο για τίτλους που αναγράφουν στην περιγραφή ότι είναι Cross-Buy.Νομίζω αφορά κυρίως τίτλους που κυκλοφόρησαν αποκλειστικά ψηφιακά και αναγραφονται σαν PSN Game στο Store
πχ στο ψηφιακό Journey γράφει • Buy this game for PS4™ or PlayStation®3 to receive both versions at no extra cost .Για παιχνίδα όπως το Thief θα πρέπει να επιλέξεις σε ποιά κονσόλα θα το χεις PS4 (22GB) ή PS3 (8GB).
πχ στο ψηφιακό Journey γράφει • Buy this game for PS4™ or PlayStation®3 to receive both versions at no extra cost .Για παιχνίδα όπως το Thief θα πρέπει να επιλέξεις σε ποιά κονσόλα θα το χεις PS4 (22GB) ή PS3 (8GB).
-
paulgouv - Δημοσιευσεις : 89
@paulgouv
οκ νομίζω κατάλαβα!Μπήκα στο journey και όντως το γράφει αυτό.Απλά αν κατάλαβα πρέπει να μπαινεις κάθε φορά στο "μπλε πλαισιο" δίπλα απο τα screenshots για να το διαπιστώνεις.
Βέβαια αυτό που λες με το PSN Game,το οποίο υπάρχει σε ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ τιτλους εμένα με μπερδεύει...
Παντως αν καταλαβαίνω καλά τα παιχνίδια που έχω αγοράσει απο το ps store ουσιαστικά θέλουν το ps3 για να παίξουν,οπότε ίσως να μην προβώ σε αγορά ακόμα ps4 μιας και τα παιχνίδια είναι πολλά που έχω μαζέψει και ο ελεύθερος χρόνος λίγος.
Ευχαριστώ για την απάντηση
οκ νομίζω κατάλαβα!Μπήκα στο journey και όντως το γράφει αυτό.Απλά αν κατάλαβα πρέπει να μπαινεις κάθε φορά στο "μπλε πλαισιο" δίπλα απο τα screenshots για να το διαπιστώνεις.
Βέβαια αυτό που λες με το PSN Game,το οποίο υπάρχει σε ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ τιτλους εμένα με μπερδεύει...
Παντως αν καταλαβαίνω καλά τα παιχνίδια που έχω αγοράσει απο το ps store ουσιαστικά θέλουν το ps3 για να παίξουν,οπότε ίσως να μην προβώ σε αγορά ακόμα ps4 μιας και τα παιχνίδια είναι πολλά που έχω μαζέψει και ο ελεύθερος χρόνος λίγος.
Ευχαριστώ για την απάντηση
-
gamelover - Δημοσιευσεις : 287
Re: Ευκαιρίες και προσφορές!
Σήμερα το πήρα πρέφα γιατί για κάποιο λόγο δεν ήταν στη λίστα του majornelson, το Of Orcs and Men για Xbox 360 στα €5! Και backwards compatible, όποιος θέλει να τα παίξει όλα, το παίρνει.

-
RiderSoMysterious - Δημοσιευσεις : 182
Το Ηumble Βundle δίνει δωρεάν το Rising Storm Game of the Year Edition (Steam)
https://www.humblebundle.com/store/rising-storm-game-of-the-year-edition
https://www.humblebundle.com/store/rising-storm-game-of-the-year-edition
.
-
jordan - Δημοσιευσεις : 98
Με νέα 12μηνη συνδρομή PS Plus δώρο το STAR WARS™ Battlefront™ Ultimate Edition
https://store.playstation.com/#!/en-gr/home/games/psplus?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=playstation%20store&utm_campaign=PX+-+PlayStation+-+Brand+-+Greece&EMCID=GM300000_store
Όσοι είστε φαν ορμάτε !!!
Υ.Γ. Ποιο σταργουορς μωρέε :p Δώστε επιλογές να κατεβάσουμε τζάμπα όποιο θέλουμε να βάλει ΠιΕς Πλας μέχρι και ο Phil Spencer
https://store.playstation.com/#!/en-gr/home/games/psplus?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=playstation%20store&utm_campaign=PX+-+PlayStation+-+Brand+-+Greece&EMCID=GM300000_store
Όσοι είστε φαν ορμάτε !!!
Υ.Γ. Ποιο σταργουορς μωρέε :p Δώστε επιλογές να κατεβάσουμε τζάμπα όποιο θέλουμε να βάλει ΠιΕς Πλας μέχρι και ο Phil Spencer

-
paulgouv - Δημοσιευσεις : 89
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης