Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 27 Ιαν 2014, 18:45

djgiorgio21 έγραψε:Ξεκινησα το papers please αλλα είναι πιο μαπα απο οτιδήποτε άλλο εχω δοκιμασει.

Στην θεση σου θα του εδινα μια δευτερη ευκαιρια. Μπορει εκ πρωτης οψεως να φαινεται μετριο η αδιαφορο καλυτερα ομως αυτο που θελει το πετυχαινει πολυ σωστα. Θα φτασει η στιγμη που θα πρεπει να παρεις σημαντικες αποφασεις που θα επηρεασσουν την συνεχεια. Εχει συνολικα 20 τελη αν δεν το γνωριζεις.

BTW, αρχισα εχτες το Beyond Two Souls....
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό malkataz » 27 Ιαν 2014, 19:23

Deathracer2009 έγραψε:
djgiorgio21 έγραψε:Ξεκινησα το papers please αλλα είναι πιο μαπα απο οτιδήποτε άλλο εχω δοκιμασει.

BTW, αρχισα εχτες το Beyond Two Souls....

Και πολύ το άργησες! ;)
Άβαταρ μέλους
malkataz

Δημοσιευσεις : 206

Δημοσίευσηαπό gamelover » 27 Ιαν 2014, 20:59

τέλειωσα το bioshock πρίν λίγες μέρες.... μου άρεσε αρκετά σαν παιχνίδι!το περίμενα λίγο πολύ γιατί έχω μια ιδιοτροπία :roll: όταν κάποια παιχνίδια έχουν καλό cover να με τραβάνε και να λέω:"αυτό το παιχνίδι θα το παίξω μόνο και μόνο για το εξώφυλλο!" και είχα δίκιο οι big daddy ήταν όλα τα λεφτά!! :mrgreen:
μου φάνηκε απίστευτο το γεγονός ότι σκότωσα τον αρχηγό(δεν θέλω να κάνω spoil ποιός είναι :P ) με την πρώτη!! πραγματικά πίστευα ότι θα άρχιζα και θα ξανάρχιζα και θα με παίδευε αρκετά...
το βιντεάκι στο τέλος ήταν εξαιρετικό!μέσα σε λίγα λεπτά,χωρίς πολλές σάλτσες,σου έδειξε την συνέχεια του ήρωα....
τώρα ξεκίνησα το crysis...καθαρά για το λόγο του ότι είχα παίξει το 3(βασικά ήθελα να μάθω το σενάριο της τριλογίας) και το γεγονός ότι ήταν σε πολύ καλή προσφορά τώρα τον ιανουάριο!
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

ps4

Δημοσίευσηαπό zois7 » 27 Ιαν 2014, 21:02

to ps4 paidia pezei tainies apo video club ? ti ginetai me ayto?
zois7

Δημοσιευσεις : 15

Δημοσίευσηαπό asvestis » 28 Ιαν 2014, 11:45

Tomb raider : Guardian of light
Άβαταρ μέλους
asvestis

Δημοσιευσεις : 440

Δημοσίευσηαπό evergrey » 29 Ιαν 2014, 02:34

Λιγο απο ολα αυτες της μερες: Guacamelee(Απιστευτο platform!) Grid 2(Κοντα στο τελος αλλα ειναι ατελειωτο!) Giana Sisters: Twisted Dreams(Ωραιο αλλα μολις στον πρωτο Boss μου ηρθε να πεταχτω απο το παραθυρο απο τα νευρα.Παλουκακι!) και Soul Sacrifice(Το "multi" του ειναι ολα τα λεφτα!)
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό Goss » 29 Ιαν 2014, 09:01

Batman Arkham Asylum και Borderlands the secret Armory of General Knoxx(DLC). Το δεύτερο σαν να κούρασε λίγο με τις αποστάσεις.
Άβαταρ μέλους
Goss

Δημοσιευσεις : 42

Δημοσίευσηαπό john-data » 29 Ιαν 2014, 12:51

Gears of war judgment...
Θα το βάλω το βράδυ να το τερματίσω μεχρι το πρωί!
john-data

Δημοσιευσεις : 142

Δημοσίευσηαπό bobo1704 » 29 Ιαν 2014, 12:58

Assassin's Creed Black Flag... Μεγάλο κάψιμο για ακόμα ένα επεισόδιο!
Άβαταρ μέλους
bobo1704

Δημοσιευσεις : 142

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 29 Ιαν 2014, 14:45

Απέκτησα 3 παιχνίδια χθες: Garry's Mod, Counter Strike Source και How to Survive. Θα καώ πάλι. >_<
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB