Ευκαιρίες και προσφορές!

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό KosMyl » 29 Νοέμ 2016, 22:31

Γεια σας, ξέρουμε αν θα υπάρξει κάποια προσφορά για το ps4 pro στην εορταστική περίοδο;;;;
Άβαταρ μέλους
KosMyl

Δημοσιευσεις : 32

12 deals of Christmas Ps store

Δημοσίευσηαπό Jagan90 » 01 Δεκ 2016, 17:40

Υπαρχουν αρκετες προσφορες στο Ps store καθως μπηκε ο Δεκεμβριος.Επισης απο τα παρακατω παιχνιδια στο link παει 1+1 δωρο!Αν το link παραβιαζει τους ορους του site να σβηστει!
https://psaddict.gr/ksekinisan-ta-12-deals-of-christmas-sto-ps-store-2/
Άβαταρ μέλους
Jagan90

Δημοσιευσεις : 40

Rise of the Tomb Raider στα 30 ευρω στο ps store

Δημοσίευσηαπό Jagan90 » 02 Δεκ 2016, 15:30

Μέχρι αύριο 3/12 είναι έκπτωση που δίνει το ps store στο rise of the Tomb raider όσοι θέλετε προλαβαίνετε.Αναμένονται και άλλα παιχνίδια λόγω του 12 deals of Christmas στο ps store
Άβαταρ μέλους
Jagan90

Δημοσιευσεις : 40

Δημοσίευσηαπό VonL » 02 Δεκ 2016, 19:34

Για αρχή καλό ειναι το Tomb Raider στα 50%. Να δούμε αύριο τι θα βγάλει :)
VonL

Δημοσιευσεις : 101

Δημοσίευσηαπό VonL » 03 Δεκ 2016, 20:45

2o παιχνίδι που θα δώσει με το 12 Deals είναι το Fallout 4 στα 29.99 :) Όχι καλή ευκαιρία σε αυτή την τιμή
VonL

Δημοσιευσεις : 101

Δημοσίευσηαπό Volga » 03 Δεκ 2016, 21:41

KosMyl έγραψε:Γεια σας, ξέρουμε αν θα υπάρξει κάποια προσφορά για το ps4 pro στην εορταστική περίοδο;;;;

ε.. γίνεται να μην υπάρξει; Έχουμε τα χριστούγεννα την πρωτοχρονιά και τις εκπτώσεις Ιανουαρίου. Εκεί θα γίνουν οι "πραγματικές" εκπτώσεις.

Solidarity έγραψε:
OSjohnFP7 έγραψε:Psn store καινούργιες digital προσφορές για 4 μέρες μόνο μεταξύ αυτών το Inside me 8,99e!Μόλις το χτύπησα :D !!https://store.playstation.com/#!/en-gr/digital-flash/cid=STORE-MSF75508-DIGIFS16

Παιδια , επειδη οι προσφορες αυτες ειναι αρκετα καλες, μπορειτε να μου προτεινετε καποια παιχνιδια;

π.χ. εχω σταμπαρει τα :
Inside 9ευρω
Adr1ft 8
Abzu 10
Shadow of the beast 7
Grim Fandango 6 (το ξερω οτι ειναι παιχνιδαρα, ειναι της γενιας μου)
Never Alone Complete 4
Strike Suit Zero 5
Pang Adventures 5 (για τη Νοσταλγια)
Song of the Deep 7
Sky Force Anniversary 5
Shantae and the Pirates Curse 5

Αυτα απο digital (εχω τα διαμαντακια Unravel και Valiant Hearts, τα οποια συνιστω ανεπιφυλακτα, ειδικα το πρωτο! ).

Ευχαριστω

Με ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ αγοράζεις το Sky Force Anniversary. ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ όμως. Μιλάμε για ότι καλύτερο έχει βγάλει η gaming κοινότητα πάνω στα arcade space shooters από επόχή Gradius.
Άβαταρ μέλους
Volga

Δημοσιευσεις : 174

Δημοσίευσηαπό Volga » 04 Δεκ 2016, 18:08

Εβδομάδα Sonic στο Eshop του Wii U με το Sonic Lost world, Sonic Rise of the Lyrics και Sonic All Star Racing σε μειωμένες τιμές 60%.
Άβαταρ μέλους
Volga

Δημοσιευσεις : 174

Δημοσίευσηαπό Solidarity » 06 Δεκ 2016, 14:26

@Volga Φιλε, ευχαριστω για την απαντηση, αλλα δεν προλαβα , η τιμη ανεβηκε το μεσημερι της 3ης Δεκεμβρη.Θα το εχω στα υποψην αμεσα!
Solidarity

Δημοσιευσεις : 200

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 06 Δεκ 2016, 15:13

Στο Media Markt Ρέντη, όλα για 3DS

Xenoblade Chronicles 3D
Codename STEAM
Starfox 64
Monster Hunter

€9,99 εκαστο

Εννοείται πήρα Xenoblade :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό Aniwthos » 06 Δεκ 2016, 15:56

Ήταν Fallout και απο χτές Dishonored 2 στα 35 €. (Ενώ έγραφαν τα καλύτερα για το συγκεκριμένο game το gameplay του δε με ενθουσίασε). Επίσης το Buy one get one free έχει κάποια καλά κομμάτια (παλιά μεν παιχνίδια) για παράδειγμα witcher 3 δε θα έπρεπε να λείπει απο τη συλλογή ενός gamer, και παίρνετε δώρο το δεύτερο παιχνίδι της επιλογής σας.

Προσοχή : πάντα πληρώνετε το πιο ακριβό παιχνίδι απο τα 2 που θα διαλέξετε.
Άβαταρ μέλους
Aniwthos

Δημοσιευσεις : 41

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB