Mass Effect 3

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Shepard » 24 Μαρ 2012, 18:21

Επιτέλους! Να και ένας που άνοιξε και ΔΙΑΒΑΣΕ (έστω και αυτό το λίγο) το λινκ!

Εγώ ακόμα το παιχνίδι λόγω υποχρεώσεων δεν έχω καταφέρει να το πάρω! Αυτό βέβαια πρόκειται να αλλάξει μετά τις 6 Απριλίου! Το θέμα είναι, ότι σαν μεγάλος φαν της σειράς, βλέποντας όλο αυτό τον ντόρο στο νετ για το παιχνίδι και μλστ για το συγκεκριμένο λόγο -τον τερματισμό- έχω την εξής εύλογη απορία...

Μήπως οι περισσότεροι που μιλάνε, είτε αυτοί που θέλουν αλλαγή είτε όχι, απλά αναπαράγουν το οτιδήποτε με αποτέλεσμα να προκαλείται μεγαλύτερη ζημιά από ότι πραγματικά είναι!???????

Διαβάζοντας και το review του Γιάννη, διότι τα περισσότερα ξένα sites το κάνανε γαργάρα και ο ντόρος έγινε από τους καταναλωτές, μάλλον θα απογοητευθώ από το τέλος του!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό silver_knight » 24 Μαρ 2012, 19:00

Θα συμφωνήσω εν μέρη, αλλά και πάλι το παιχνίδι δεν είναι απογοήτευση...Το τέλος έχει τα προβλήματά του σίγουρα (και πολλά ίσως) αλλά κατα τη διάρκεια του παιχνιδιού υπάρχουν στιγμές που θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό...
Άβαταρ μέλους
silver_knight

Δημοσιευσεις : 104

Δημοσίευσηαπό Shepard » 24 Μαρ 2012, 19:05

silver_knight έγραψε:Θα συμφωνήσω εν μέρη, αλλά και πάλι το παιχνίδι δεν είναι απογοήτευση...Το τέλος έχει τα προβλήματά του σίγουρα (και πολλά ίσως) αλλά κατα τη διάρκεια του παιχνιδιού υπάρχουν στιγμές που θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό...

Καλά, για αυτό δεν είχα καμία αμφιβολία! Το τέλος όμως είναι πάντα όλο του ζουμί! Μάλιστα όταν κλείνεις μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ τριλογία στον χώρο του Gaming... πρέπει να είναι το "ιδανικό" το λιγότερο! ;)

Τεσπά, μόλις το τερματίσω, θα εκφέρω γνώμη! Προς το παρόν παρακολουθώ "το ματς"! :P
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό silver_knight » 24 Μαρ 2012, 19:24

Ναι ρε συ αλλά δεν γίνεται να είναι το ιδανικό για όλο το community...Σίγουρα δεν πρέπει να έχει λάθη, αλλά δεν γίνεται κάτι να αρέσει σε όλους...
Γίνεται να αρέσει σε όλους που ,μετά απο 3 halo και αφού λογικά μερικοί ξεπατωθήκανε στο Legendary και δέθηκαν με τον MC, να μένουν κολλημένοι στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα και για παρέα μια ερωτοχτυπημένη AI.
Γίνεται να αρέσει σε όλους που αφού λιώσανε να κάνουν τα πάντα στο Red Dead Redemption , να πεθαίνει ο κεντρικός χαρακτήρας και να μένει αμανάτι ο φλούφλης γιός του με το μουστάκι του Νταλί...

Και πολλά άλλα παραδείγματα..Άλλο να κάνεις κριτική και άλλο να κάνεις τυφλή κριτική...
Ένα απο τα πράγματα που κράζουν στο ΜΕ είναι η έλλειψη επιλογών στο τέλος...SORRY ΛΙΓΟ..σε όλα τα υπόλοιπα πράγματα στο ΜΕ είχαμε μήπως τίποτα τρελές επιλογές..Κάθε σημείο ήταν γεμάτο απο 2 επιλογές...Kill the Rachni queen-Let her live.Kill the heretic geth-save the heretic geth..Όλα ήταν σε τέτοιο πλάνο..Δεν το λέω γιατί δεν μ άρεσε αλλά γιατί πολλά που γράφονται απο δήθεν φαν ανήκουν στη λογική της μάζας...

Το τέλος του ΜΕ χρειάζεται εξηγήσεις..Αυτό ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ...Δεν ξέρω ποιός φταίει, δεν με νοιάζει κιόλας..Και μη μιλάμε για προδοσία στο community..Το communtiy έχει δείξει περίτρανα άπειρες φορές ότι κινείται σαν άμορφη μάζα και πόσο 'βοηθάει' το αγαπημένο του χόμπυ...

Μέχρι στιγμής έχω διαβάσει γύρω στα 250 user review στο metacritic και θα προσπαθήσω να τα διαβάσω όλα.Σοβαρή κριτική γίνεται από ελάχιστους... οι υπόλοιποι βάζουν 0 ή 10 ξερό (άσο ημίχρονο , διπλό τελικό)

Εάν όντως αλλάξουν το τέλος στη ΒΙΟ, πράγμα που θεωρώ απίθανο, τότε είναι που η κατάσταση θα είναι για γέλια
Άβαταρ μέλους
silver_knight

Δημοσιευσεις : 104

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 30 Μαρ 2012, 01:21

Έβγαλα και το Κινεζάκι και κοντεύω να τελειώσω το insanity playthrought μου. Άντε να δούμε πόσο πολύ θα μου βγει η πίστη στο τέλος.. Ο ξάδερφος του Liu Kung πάντως, με δύο χτυπήματα μου έβγαζε game over, ενώ είχα full shileds+full health. Τελικά δεν ήταν ο Marauder Shields αυτός που προσπαθούσε να μας φυλάξει από το τέλος...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό Shepard » 02 Απρ 2012, 17:23

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό Sackboy » 05 Απρ 2012, 15:47

Mass Effect 3: Extended Cut “clarifies ending,” out summer

http://www.vg247.com/2012/04/05/mass-ef ... is-summer/

Πάλι καλά που θα είναι δωρέαν.

EDIT:

Περισσότερες πληροφορίες για το τι θα περιέχει το νέο DLC.

http://blog.bioware.com/2012/04/05/mass ... ended-cut/

Τέλικα η BioWare λύγισε στην κριτική αλλά τουλάχιστον θα πάρουμε μερικές απαντήσεις.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sackboy

Δημοσιευσεις : 331

Δημοσίευσηαπό Shepard » 05 Απρ 2012, 18:31

Μου έρχεται και μένα... για να δούμε περι τίνος πρόκειται όλος αυτός ο ντόρος!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό game over » 07 Απρ 2012, 13:06

Mass Effect 3 Patch Next Week
http://blog.bioware.com/2012/04/06/4270/
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
game over

Δημοσιευσεις : 1789