Επιτέλους! Να και ένας που άνοιξε και ΔΙΑΒΑΣΕ (έστω και αυτό το λίγο) το λινκ!
Εγώ ακόμα το παιχνίδι λόγω υποχρεώσεων δεν έχω καταφέρει να το πάρω! Αυτό βέβαια πρόκειται να αλλάξει μετά τις 6 Απριλίου! Το θέμα είναι, ότι σαν μεγάλος φαν της σειράς, βλέποντας όλο αυτό τον ντόρο στο νετ για το παιχνίδι και μλστ για το συγκεκριμένο λόγο -τον τερματισμό- έχω την εξής εύλογη απορία...
Μήπως οι περισσότεροι που μιλάνε, είτε αυτοί που θέλουν αλλαγή είτε όχι, απλά αναπαράγουν το οτιδήποτε με αποτέλεσμα να προκαλείται μεγαλύτερη ζημιά από ότι πραγματικά είναι!???????
Διαβάζοντας και το review του Γιάννη, διότι τα περισσότερα ξένα sites το κάνανε γαργάρα και ο ντόρος έγινε από τους καταναλωτές, μάλλον θα απογοητευθώ από το τέλος του!
- Τώρα είναι 16 Ιούλ 2025, 13:58 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Mass Effect 3
Θα συμφωνήσω εν μέρη, αλλά και πάλι το παιχνίδι δεν είναι απογοήτευση...Το τέλος έχει τα προβλήματά του σίγουρα (και πολλά ίσως) αλλά κατα τη διάρκεια του παιχνιδιού υπάρχουν στιγμές που θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό...
-
silver_knight - Δημοσιευσεις : 104
silver_knight έγραψε:Θα συμφωνήσω εν μέρη, αλλά και πάλι το παιχνίδι δεν είναι απογοήτευση...Το τέλος έχει τα προβλήματά του σίγουρα (και πολλά ίσως) αλλά κατα τη διάρκεια του παιχνιδιού υπάρχουν στιγμές που θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό...
Καλά, για αυτό δεν είχα καμία αμφιβολία! Το τέλος όμως είναι πάντα όλο του ζουμί! Μάλιστα όταν κλείνεις μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ τριλογία στον χώρο του Gaming... πρέπει να είναι το "ιδανικό" το λιγότερο!

Τεσπά, μόλις το τερματίσω, θα εκφέρω γνώμη! Προς το παρόν παρακολουθώ "το ματς"!

-
Shepard - Moderator
- Δημοσιευσεις : 6860
Ναι ρε συ αλλά δεν γίνεται να είναι το ιδανικό για όλο το community...Σίγουρα δεν πρέπει να έχει λάθη, αλλά δεν γίνεται κάτι να αρέσει σε όλους...
Και πολλά άλλα παραδείγματα..Άλλο να κάνεις κριτική και άλλο να κάνεις τυφλή κριτική...
Ένα απο τα πράγματα που κράζουν στο ΜΕ είναι η έλλειψη επιλογών στο τέλος...SORRY ΛΙΓΟ..σε όλα τα υπόλοιπα πράγματα στο ΜΕ είχαμε μήπως τίποτα τρελές επιλογές..Κάθε σημείο ήταν γεμάτο απο 2 επιλογές...Kill the Rachni queen-Let her live.Kill the heretic geth-save the heretic geth..Όλα ήταν σε τέτοιο πλάνο..Δεν το λέω γιατί δεν μ άρεσε αλλά γιατί πολλά που γράφονται απο δήθεν φαν ανήκουν στη λογική της μάζας...
Το τέλος του ΜΕ χρειάζεται εξηγήσεις..Αυτό ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ...Δεν ξέρω ποιός φταίει, δεν με νοιάζει κιόλας..Και μη μιλάμε για προδοσία στο community..Το communtiy έχει δείξει περίτρανα άπειρες φορές ότι κινείται σαν άμορφη μάζα και πόσο 'βοηθάει' το αγαπημένο του χόμπυ...
Μέχρι στιγμής έχω διαβάσει γύρω στα 250 user review στο metacritic και θα προσπαθήσω να τα διαβάσω όλα.Σοβαρή κριτική γίνεται από ελάχιστους... οι υπόλοιποι βάζουν 0 ή 10 ξερό (άσο ημίχρονο , διπλό τελικό)
Εάν όντως αλλάξουν το τέλος στη ΒΙΟ, πράγμα που θεωρώ απίθανο, τότε είναι που η κατάσταση θα είναι για γέλια
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Και πολλά άλλα παραδείγματα..Άλλο να κάνεις κριτική και άλλο να κάνεις τυφλή κριτική...
Ένα απο τα πράγματα που κράζουν στο ΜΕ είναι η έλλειψη επιλογών στο τέλος...SORRY ΛΙΓΟ..σε όλα τα υπόλοιπα πράγματα στο ΜΕ είχαμε μήπως τίποτα τρελές επιλογές..Κάθε σημείο ήταν γεμάτο απο 2 επιλογές...Kill the Rachni queen-Let her live.Kill the heretic geth-save the heretic geth..Όλα ήταν σε τέτοιο πλάνο..Δεν το λέω γιατί δεν μ άρεσε αλλά γιατί πολλά που γράφονται απο δήθεν φαν ανήκουν στη λογική της μάζας...
Το τέλος του ΜΕ χρειάζεται εξηγήσεις..Αυτό ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ...Δεν ξέρω ποιός φταίει, δεν με νοιάζει κιόλας..Και μη μιλάμε για προδοσία στο community..Το communtiy έχει δείξει περίτρανα άπειρες φορές ότι κινείται σαν άμορφη μάζα και πόσο 'βοηθάει' το αγαπημένο του χόμπυ...
Μέχρι στιγμής έχω διαβάσει γύρω στα 250 user review στο metacritic και θα προσπαθήσω να τα διαβάσω όλα.Σοβαρή κριτική γίνεται από ελάχιστους... οι υπόλοιποι βάζουν 0 ή 10 ξερό (άσο ημίχρονο , διπλό τελικό)
Εάν όντως αλλάξουν το τέλος στη ΒΙΟ, πράγμα που θεωρώ απίθανο, τότε είναι που η κατάσταση θα είναι για γέλια
-
silver_knight - Δημοσιευσεις : 104
Έβγαλα και το Κινεζάκι και κοντεύω να τελειώσω το insanity playthrought μου. Άντε να δούμε πόσο πολύ θα μου βγει η πίστη στο τέλος.. Ο ξάδερφος του Liu Kung πάντως, με δύο χτυπήματα μου έβγαζε game over, ενώ είχα full shileds+full health. Τελικά δεν ήταν ο Marauder Shields αυτός που προσπαθούσε να μας φυλάξει από το τέλος...

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Mass Effect 3: Extended Cut “clarifies ending,” out summer
http://www.vg247.com/2012/04/05/mass-ef ... is-summer/
Πάλι καλά που θα είναι δωρέαν.
EDIT:
Περισσότερες πληροφορίες για το τι θα περιέχει το νέο DLC.
http://blog.bioware.com/2012/04/05/mass ... ended-cut/
Τέλικα η BioWare λύγισε στην κριτική αλλά τουλάχιστον θα πάρουμε μερικές απαντήσεις.
http://www.vg247.com/2012/04/05/mass-ef ... is-summer/
Πάλι καλά που θα είναι δωρέαν.
EDIT:
Περισσότερες πληροφορίες για το τι θα περιέχει το νέο DLC.
http://blog.bioware.com/2012/04/05/mass ... ended-cut/
Τέλικα η BioWare λύγισε στην κριτική αλλά τουλάχιστον θα πάρουμε μερικές απαντήσεις.

-
Sackboy - Δημοσιευσεις : 331
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης