News: Nintendo 3DS

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 26 Απρ 2013, 13:01

Δεν έχω 3ds λέω να πάρω κατευθείαν 3ds xl μόνο σε περίπτωση bundle με zelda.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό Gohan » 26 Απρ 2013, 17:37

Τοτε εξαρταται ποσο πολυ θες ενα συλλεκτικο ζελντα 3ds, διοτι μεχρι να βγει το alttp2 αν παρεις ενα xl σημερα που καπου επαιζε και σε προσφορα στα 160 αν θυμαμαι καλα τοτε θα εχεις να παιξεις ενα σωρο παιχνιδαρες μεχρι να βγει και η νεα περιπετεια του λινκ! Βεβαια ολα ειναι θεμα προτεραιοτητων φυσικα.
Άβαταρ μέλους
Gohan

Δημοσιευσεις : 105

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 27 Απρ 2013, 11:09

Τώρα λεφτά για να φάω δεν έχω οπότε θα περιμένω αρκετά!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 14 Μάιος 2013, 17:37

Εικόνα
My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f

PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσιευσεις : 620

Δημοσίευσηαπό NinteNikos » 14 Μάιος 2013, 22:39

Σίγουρο τσίμπημα day one!
Άβαταρ μέλους
NinteNikos

Δημοσιευσεις : 169

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 16 Μάιος 2013, 14:23

Δεν μπορω να περιμενω! Ειναι τοσο πολλες προσθηκες που ηδη εχουν ανακοινωθει και φυσικα επιτελους ενας τρισδιαστατος κοσμος. Θα πουλησει καμια 10αρα εκατομμυρια day 1...
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό Gohan » 17 Μάιος 2013, 09:54

Δε ξερω ισως γιατι ηλικιακα δε προλαβα τα τα αγαπησω παρολου που τα θυμαμαι να παιζουν στην τηλ και στα gb της εποχης δε μου κανει καμια αισθηση αυτη η σειρα.
Άβαταρ μέλους
Gohan

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 17 Μάιος 2013, 11:57

Gohan έγραψε:Δε ξερω ισως γιατι ηλικιακα δε προλαβα τα τα αγαπησω παρολου που τα θυμαμαι να παιζουν στην τηλ και στα gb της εποχης δε μου κανει καμια αισθηση αυτη η σειρα.

Nομιζω αυτο τα λεει ολα. Στην περιπτωση την δικια μου οταν επαιζα την Firered και την Ruby ημουν 11-12 χρονων οποτε για αυτο ακομη και σημερα ασχολουμαι με pokemon ασχετως οτι υπηρξε ενα μεγαλο κενο διοτι δεν ειχα αγορασει DS για να παιξω τις επομενες γενιες. Τωρα με το 3DS επαιξα την White 2 και ηρθαν τα πραγματα στην σωστη σειρα. :lol:
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό Gohan » 17 Μάιος 2013, 12:07

Σεβομαι οτι ειναι καλα παιχνιδια και κατανοω πληρως των ενθουσιασμο καποιων. Εδω εγω πχ καθομαι και αγοραζω τα μετρια προς κακα dragon ball παιχνιδια προς αναμησιν των παιδικών μου χρονων!
Άβαταρ μέλους
Gohan

Δημοσίευσηαπό xGodKilleRx » 17 Μάιος 2013, 13:45

Gohan έγραψε:Δε ξερω ισως γιατι ηλικιακα δε προλαβα τα τα αγαπησω παρολου που τα θυμαμαι να παιζουν στην τηλ και στα gb της εποχης δε μου κανει καμια αισθηση αυτη η σειρα.
Τα Pokemon έχουν εθιστικό gameplay και σύστημα level up.Επίσης η αγορά ενός Pokemon παιχνιδιού είναι πολύ καλό value for money γιατί θα ασχοληθείς ατελείωτες ώρες.

Gohan έγραψε:Σεβομαι οτι ειναι καλα παιχνιδια και κατανοω πληρως των ενθουσιασμο καποιων. Εδω εγω πχ καθομαι και αγοραζω τα μετρια προς κακα dragon ball παιχνιδια προς αναμησιν των παιδικών μου χρονων!
Πιστεύω πως δεν θα πρέπει να αφήνεις την νοσταλγία να σε επηρεάζει στην αγορά ενός παιχνιδιού,στη συγκεκριμένη περίπτωση του Dragonball.Μην σου πω πως κακό κάνεις στο franchise αγοράζοντας κακά παιχνίδια υποστηρίζοντας έτσι την Namco.Φιλικά πάντα. :D
When's DragonbahlΕικόνα
Άβαταρ μέλους
xGodKilleRx

Δημοσιευσεις : 278

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB