- Τώρα είναι 14 Ιούλ 2025, 18:28 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Hearthstone: Heroes of Warcraft
K επειδή τσαντίστηκα χτες και μου έδωσε ενα 300gold για 1000 νίκες συνολικά, έπαιξα 4 αρενες, πήρα ένα pack από quest και 2 ακόμα με gold και το μόνο που μου έμεινε από αυτά (7 packs σύνολο) ήταν 1 epic και 2 rare. Το epic ήταν το mech Anima Golem για Warlock... γελάσανε μέχρι κ τα κουνούπια που με περιτριγύριζαν εκείνη την ώρα!!
-
GooDShiveR - Δημοσιευσεις : 258
GooDShiveR έγραψε:aplwsninja έγραψε:Μετα απο μια καλουτσικη αρενα (9-3) πηρα 260 gold, 20 dust και τον κυριο Vol'jin ! Η αρενα πληρωνει παιδια
Kaloutsiki to 9-3 ???
Egw panw apo 4 nikes den !!!
Dimcar έγραψε:η αρένα πληρώνει μεν, αλλά επίσης "σκοτώνει"... και εγώ πάνω από 4 νίκες δεν
Νταξη παιδια μετριος ειμαι και εχω μεσο ορο 4,5 νικες και 2 φορες εχω παει στο ονειρικο 12 (με mage φυσικα

GooDShiveR έγραψε:K επειδή τσαντίστηκα χτες και μου έδωσε ενα 300gold για 1000 νίκες συνολικά, έπαιξα 4 αρενες, πήρα ένα pack από quest και 2 ακόμα με gold και το μόνο που μου έμεινε από αυτά (7 packs σύνολο) ήταν 1 epic και 2 rare. Το epic ήταν το mech Anima Golem για Warlock... γελάσανε μέχρι κ τα κουνούπια που με περιτριγύριζαν εκείνη την ώρα!!
Σε νιωθω φιλε γιατι και εγω τα περισσοτερα legendary μου τα εχω κανει craft. Απο την αλλη ειναι θεμα χρονου να πεσουν. Σκεψου το ετσι

-
aplwsninja - Δημοσιευσεις : 45
εγω θα αφήσω κ αυτό εδώ, http://www.arenavalue.com το οποίο μου έχει φανεί αρκετά χρήσιμο και είναι αρκετά εύκολο στη χρήση.
κ επίσης ο Kripparian νομίζω με διαφορά κάνει τα πιο διδακτικά streams και βιντεάκια στο youtube από τους "διάσημους" και pro hearthstone players.
Έχω μάθει αρκετά από τα streams/videos του.
κ επίσης ο Kripparian νομίζω με διαφορά κάνει τα πιο διδακτικά streams και βιντεάκια στο youtube από τους "διάσημους" και pro hearthstone players.
-
GooDShiveR έγραψε:εγω θα αφήσω κ αυτό εδώ, http://www.arenavalue.com το οποίο μου έχει φανεί αρκετά χρήσιμο και είναι αρκετά εύκολο στη χρήση.
Συμφωνώ απολύτως. Τσεκαρετε κιόλας το heartharena (που το έχει χρησιμοποιησει και ο kripp). Είναι πολύ καλό στο να σε βοηθάει να φτιαξεις deck όταν δεν ξέρεις καλά τον ήρωα.
Ενδεικτικά να πω οτι είμαι 8-0 αυτή την στιγμη με priest και δεν παίζω καθόλου καλό priest γενικά (με priest και rogue έχω κανει 0-3, μια φορά με καθέναν).
-
Ψηστο να streamareis καμια μερα!! Αν βέβαια υπάρχουν τα μέσα! Αλλα ακόμα και να το κανεις recorded και να το ανεβάσεις μετά στο youtube νομίζω πάλι θα έχει επιτυχία. Θεωρώ πως υπάρχουν πολλοί αρχάριοι έλληνες οι οποίοι ψάχνουν για ελληνικα ποιοτικά hearthstone βιντεοζ.
-
GooDShiveR έγραψε:Ψηστο να streamareis καμια μερα!! Αν βέβαια υπάρχουν τα μέσα! Αλλα ακόμα και να το κανεις recorded και να το ανεβάσεις μετά στο youtube νομίζω πάλι θα έχει επιτυχία. Θεωρώ πως υπάρχουν πολλοί αρχάριοι έλληνες οι οποίοι ψάχνουν για ελληνικα ποιοτικά hearthstone βιντεοζ.
Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια αλλα δεν νομιζω οτι ειμαι ιδιαιτερα καλος. Παντως ο priest πηγε στο 12-1 και μου εδωσε 500 gold !! Πρωτη δωδεκαρα με κατι περα απο mage

-
aplwsninja έγραψε:GooDShiveR έγραψε:εγω θα αφήσω κ αυτό εδώ, http://www.arenavalue.com το οποίο μου έχει φανεί αρκετά χρήσιμο και είναι αρκετά εύκολο στη χρήση.
Συμφωνώ απολύτως. Τσεκαρετε κιόλας το heartharena (που το έχει χρησιμοποιησει και ο kripp). Είναι πολύ καλό στο να σε βοηθάει να φτιαξεις deck όταν δεν ξέρεις καλά τον ήρωα.
Ενδεικτικά να πω οτι είμαι 8-0 αυτή την στιγμη με priest και δεν παίζω καθόλου καλό priest γενικά (με priest και rogue έχω κανει 0-3, μια φορά με καθέναν).
Ωραίο site το heartharena! Δεν το γνώριζα και η αλήθεια είναι πως αρκετές φορές βρίσκομαι σε δίλημμα για το ποια κάρτα είναι η πιο efficient και valued επιλογή. Ευχαριστούμε για το share

Κατά τ'άλλα σήμερα ανακοινώθηκε νέο mode το οποίο καταφθάνει πολύ σύντομα! Παρακάτω οι πληροφορίες:
http://www.hearthpwn.com/news/918-tavern-brawl-hearthstones-new-gamemode
-
0v3rm1nD - Δημοσιευσεις : 11
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης