Destiny

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Geovra » 15 Σεπ 2014, 11:31

Δηλαδή σαν ΜΜΟ, όρος που εμείς έχουμε βάλει και που η ίδια η Bungie ακόμη και τώρα δεν δέχεται για το Destiny, το κρίνεται δυνατό σαν τίτλο;

Από όσο έχετε παίξει ας πούμε, βλέπετε να σας κρατάει για χρόνια το παιχνίδι;

Αυτο δεν μπορει να το πει κανεις απο τωρα. Αλλα για μεγαλο χρονικο διαστημα θα παιζω σιγουρα. ΕΙναι πολυ γενικο(και ατοπο) να πεις θα παιζω χρονια το συγκεκριμενο παιχνιδι γιατι (καλως η κακως) δεν ξερεις την εξελιξη μεσω expansions οπως σε ολα τα mmo....(Καταρχας θεωρω οτι το παιχνιδι ειναι ενα καλο shooter game με τις πολυ βασικες "casual" λειτουργιες που υπαρχουν σε mmo αλλα τεσπα)

Μετρο συγκρισης (για παιχνιδι κονσολας) δεν υπαρχει για να πεις οτι θα παιξω κατι αλλο αντι του Destiny (προς αποφυγην παρεξηγησεων το δεν θεωρω το απολυτο παιχνιδι που βγηκε ποτε στον κοσμο αλλα ενα σημαντικο βημα στην εξελιξη του απλου βαρετου πιου πιου).

"Αν" και μιλωντας παντα υποθετικα και παρακινδυνευμενα η Bungie ακολουθησει τα βηματα που εκανε η Arena με το GW2 ..ναι θα παιζω Destiny για χρονια (εξακολουθω να παιζω GW2).
Οταν μια (τετοια) εταιρια βγαζει ενα (τετοιο) παιχνιδι και ανακοινωνει πλανο 10ετιας....δεν βγαζεις συμπερασματα απο την 1η βδομαδα.

Σε αυτο που προφανως θα συμφωνησουμε ειναι οτι θα δωσω και αλλα λεφτα καποια στιγμη για νεο περιεχομενο. Αν αξιζει θα τα σκασω και δεν θα εχω και τυψεις καθολου.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Geovra

Δημοσιευσεις : 302

Δημοσίευσηαπό BENTOYZA » 15 Σεπ 2014, 12:05

10 άτομα στην PS CLAN κ εγώ με το ΟΝΕ μόνος κ έρημος..:(..
Άβαταρ μέλους
BENTOYZA

Δημοσιευσεις : 4

Δημοσίευσηαπό fullon » 15 Σεπ 2014, 15:55

Το παιχνίδι είναι αρκετά καλό, για την ώρα μου κρατάει το ενδιαφέρον. Είμαι lvl 11 και προσπαθώ να ανέβω να δούμε τι γίνεται πιο μετά.

Αν και πολύ νωρίς, νομίζω πως το τελευταίο μήνυμα του raysod σχετικά με το παιχνίδι είναι αρκετά κοντά στην πραγματικότητα.
Άβαταρ μέλους
fullon

Δημοσιευσεις : 1

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 15 Σεπ 2014, 21:21

Πάντως, ταπεινή μου άποψη, αμα δεν πιάσεις το χειριστήριο δεν είναι δυνατό να κρίνεις με ασφάλεια το οποιοδήποτε παιχνίδι, πόσο μάλλον κάτι τεράστιο όπως το Destiny για το οποίο υπάρχει και 10ετές πλάνο ανάπτυξης.

Είμαι βέβαιος ότι οι fans του είδους θα το λατρέψουν. Αυτοί δεν χρειάζονταν και ιδιαίτερη διαφήμιση για να το αγοράσουν. Για τους υπόλοιπους υπήρχε το hype από πλευράς Activision το οποίο έπιασε σε μεγάλο βαθμό. Πολλοί είχαν ενθουσιαστεί σε μεγάλο βαθμό προτού κυκλοφορήσει το παιχνίδι και μόλις το έβαλαν να παίξουν απογοητεύτηκαν γιατί άλλο περίμεναν και άλλα είδαν αλλά και προφανώς γιατί λίγη σχέση έχουν με το συγκεκριμένο genre.

Αν και ήμουν από τους τυχερούς της κλήρωσης στην εκδήλωση της περασμένης εβδομάδας και είχα την ευκαιρία να ανταλλάξω την κόπια του Destiny που κέρδισα για το PS4 (δεν το έχω) με την αντίστοιχη για το PS3 (που έχω) δεν το έκανα γιατί ξέρω ότι δεν πρόκειται να ασχοληθώ σοβαρά με το παιχνίδι, ούτε και είμαι οπαδός αυτού του τύπου παιχνιδιών. Οπότε θα κατάλληγα να αδικήσω κάτι επειδή απλά δε μου αρέσει.

Εύχομαι σε όσους ασχολούνται με το Destiny καλή διασκέδαση. Εγώ συνεχίζω τις μάχες στο Βασίλειο της Hyrule ;)
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό GiannisP » 15 Σεπ 2014, 23:56

Μερικά νέα βιντεάκια που ανέβασα (χωρίς κάποιο μοντάζ):

Εδώ κάνουμε την ιστορία του Παύλου:
http://youtu.be/VbgyWe7Et2c

Ένα παράδειγμα από την ΑΙ:
http://youtu.be/oIDYLbzlA9c

Ένα boss από lv24 Strike (υπάρχει και lv28, στο οποίο ακόμη δεν μπορώ να μπω):
http://youtu.be/VX7YwlvHbbE
Άβαταρ μέλους
GiannisP

Δημοσιευσεις : 455

Δημοσίευσηαπό GiannisP » 16 Σεπ 2014, 11:06

Επ ωπ! Το Raid μόλις έγινε διαθέσιμο!
Εικόνα

Και αυτά είναι τα rewards που δίνει:
Εικόνα

Προς το απόγευμα θα μαζευτούμε με τη clan να το προσπαθήσουμε. Έχετε το νου σας οπότε.
Άβαταρ μέλους
GiannisP

Δημοσιευσεις : 455

Δημοσίευσηαπό Bloodius » 16 Σεπ 2014, 12:03

Αυτα ειναι,Θα τρελαθουμε στα deaths παλι xD
Ειμαι ετοιμος για το απογευμα.
Omnia Mors Aequat
Άβαταρ μέλους
Bloodius

Δημοσιευσεις : 32

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 16 Σεπ 2014, 12:38

Απόγευμα τελικά?
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσιευσεις : 345

Δημοσίευσηαπό Bloodius » 16 Σεπ 2014, 12:45

Μολις μαζεψουμε 6 ατομα με lvl 24+ λογικα.
Omnia Mors Aequat
Άβαταρ μέλους
Bloodius

Δημοσιευσεις : 32

Δημοσίευσηαπό Geovra » 16 Σεπ 2014, 14:11

Αν ειναι πριν τις 9:45 μεσα και γω για raid
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Geovra

Δημοσιευσεις : 302

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming