Diablo 3

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 15 Ιαν 2013, 04:05

lust έγραψε:Σκεφτομαι σοβαρα να παω να το αγορασω δεν ξερω γιατι ας το θαψει καποιος που ξενερωσε ασχημα να αλλαξω γνωμη

Όχιιι μη το κάνειιιιις! Καλά σε κάθε ευκαιρία το θάβω κάνε μια βόλτα στο φόρουμ :) Πάντως καλύτερα να δώσεις τα λεφτουδάκια σου σε άλλο ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Εκτώς και αν έχεις κεφάλαιο και θες να καείς στο diablo για να το αυξήσεις. Αν δεν έχεις άλλη δουλειά να κάνεις η θέλεις να σου φάνε τα λεφτά οι καμμένοι και οι εταιρίες (ναι και εταιρίες βγάζουν λεφτά από το diablo) τότε αγόρασέ το :P Πάρε το torchlight 2. Πολύ καλύτερο.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό Shepard » 18 Ιαν 2013, 18:48

Ο υπεύθυνος του Diablo 3 Jay Wilson ανακοίνωσε πως παραιτείται από την θέση του, ενώ δήλωσε πως θα αναλάβει κάποιο άλλο κομμάτι μέσα στην Blizzard. Η ανακοίνωση αυτή ήρθε μέσα από το Battle.net, όπου και ο Wilson είπε πως μετά από 7 χρόνια δουλειάς στο Diablo 3 είναι έτοιμος να αναλάβει κάτι καινούργιο. «Έφτασα σε ένα σημείο στην καριέρα μου όπου θέλω να ασχοληθώ με κάτι εντελώς νέο, και η Blizzard μου έδωσε αυτήν την ευκαιρία. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα απομακρυνθώ από το Diablo 3».

Εικόνα

«Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση για εμένα, ούτε την πήρα βιαστικά αλλά νιώθω ότι είναι η σωστή. Η αποχώρησή μου δεν πρόκειται να επηρεάσει στο ελάχιστο την συνεχόμενη ανάπτυξη και βελτίωση του Diablo 3, και ξέρω πως αφήνω τον τίτλο σε πολύ καλά χέρια», συμπλήρωσε.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 18 Ιαν 2013, 19:46

Βασικά ακριβώς ότι είπα και στο σχόλιο στο άρθρο που ανέβηκε στη σελίδα. Το παιχνίδι είναι ΑΠΟΤΥΧΙΑ. Αν κάνουν κάτι παρόμοιο και στο project titan ας το κλάψουν από τώρα. Φτάνει πια με την απληστία. Μόνο από το WoW βγάζουν λεφτά για να κάνουν ότι θέλουν.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσίευσηαπό Shepard » 18 Ιαν 2013, 20:57

H απληστια τους εχει βαρέσει εκει μέσα! Κάνουν παρέα και με την Activision... ήρθε και εδεσε το γλυκο! ;)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 19 Ιαν 2013, 01:13

Ναι θεωρώ ότι έχει πάρει τη κάτω βόλτα η Blizzard τελευταία. Έχει επαναπαυθεί στις δάφνες της με το WoW καθώς τα νούμερα μένουν σταθερά και υπάρχουν αρκετοί που δίνουν λεφτά στο Diablo και της δίνουν πάτημα για να γίνεται όλο και πιο άπληστη. Σίγουρα δεν είναι η ίδια εταιρία με τότε που πρωτοβγήκε το WoW. Γι αυτό είμαι και πάρα πολύ επιφυλακτικός με το project titan το οποίο βέβαια θα αργήσει αρκετά να βγεί, εσκεμένα πάντα.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσίευσηαπό Shepard » 19 Ιαν 2013, 09:59

PetrifieD- έγραψε:Ναι θεωρώ ότι έχει πάρει τη κάτω βόλτα η Blizzard τελευταία. Έχει επαναπαυθεί στις δάφνες της με το WoW καθώς τα νούμερα μένουν σταθερά και υπάρχουν αρκετοί που δίνουν λεφτά στο Diablo και της δίνουν πάτημα για να γίνεται όλο και πιο άπληστη. Σίγουρα δεν είναι η ίδια εταιρία με τότε που πρωτοβγήκε το WoW. Γι αυτό είμαι και πάρα πολύ επιφυλακτικός με το project titan το οποίο βέβαια θα αργήσει αρκετά να βγεί, εσκεμένα πάντα.

Το θεμα είναι ότι και να βγει το Titan, θα έχει να προσφέρει κάτι το πραγματικά επαναστατικό;
Πλέον με παιχνίδια όπως τα Guild Wars 2 & Planetside 2... με έναν ορυμαγδό από νέα ΜΜΟς να έρχονται, πρέπει να δώσει κάτι που πραγματικά θα αξιζει να πληρώνει κάποιος!
Αν πάντως το Diablo 3 είναι δείγμα της "νεας" Blizzard, δεν περιμένω κάτι!
Μόνο τα Starcraft πλέον αξίζουν...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 19 Ιαν 2013, 17:00

Και το WoW είναι καλό ακόμα αλλά ακριβό. Θα έπρεπε να κάνουν μια μείωση τιμής. Βέβαια δεν υπάρχει και καμία γενναία μείωση πλυθησμού για να τους ταρακουνήσει. Η Blizzard γενικώς μας έχει συνιθίσει σε πρωτοποριακά παιχνίδια αλλά αν όντως το Diablo είναι δείγμα για το πως πορεύεται πλέον η εταιρία τότε κλάφτα Χαράλαμπε :)
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσίευσηαπό kami84gr » 20 Ιαν 2013, 23:48

Δεν έχω ποτέ σχεδόν μετανιώσει για παιχνίδι που έχω αγοράσει εκτός από το DIablo3 ....τι σχεδιάζαμε 7 χρόνια...αυτό;;; ήμαρτον....
Άβαταρ μέλους
kami84gr

Δημοσιευσεις : 16

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 21 Ιαν 2013, 02:24

Βασικά από ότι έχω καταλάβει πήρανε χαμπάρι ότι δεν πήγαινε άλλο με το diablo και αποφασίσανε να βάλουν άλλο στην θέση του μήπως και σώσει την κατάσταση.Επειδή ο wilson ειδικεύετε σε strategy τον βλέπω να πηγαίνει warcraft 4 μεριά,έτσι και αλλιώς πρέπει να βγει κάποια στιγμή.Δεν νομίζω να τον βάλουν στο Titan γιατί ετοιμάζετε τόσα χρόνια δεν νομίζω να μπορεί να αλλάξει κάτι τώρα.Αν δεν γίνει το warcraft 4 τότε λογικά θα έχουμε καινούργιο ip από την Blizzard.Ίδωμεν...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 21 Ιαν 2013, 03:15

Πολύ πιθανόν το project titan να είναι Warcraft 4. Η Βlizzard έχει να βγάλει καινούριο IP από το 2004 με το World of Warcraft και δεν ξέρω αν μπορεί να θεωρηθεί καινούριο γιατί δεν παύει να είναι Warcraft. Γενικώς η Blizzard μετά τα πρωτοποριακά expansion του WoW (burning crusade, άντε και wrath of the lich king) πάει στην πεπατημένη και δεν ρισκάρει. Ούτε με το Diablo ρίσκαρε γιατί δεν παρουσίασε και τίποτα το φοβερό παρα μονο το RMAH που εκτώς από απαράδεκτο δεν το λες και πρωτοποριακό. Πιο πολύ πίσω την πήγε σαν εταιρία, στα μάτια του κόσμου τουλάχιστον. Γενικώς η Blizzard έχει επαναπαυθεί. Όσο για το Diablo δεν νομίζω ότι υπάρχει σωτηρία όποιος και να κάτσει στη θέση του υπεύθυνου. Καμμένο "game", εγώ δεν το ξαναεμπιστεύομαι ούτε ξαναδίνω λεφτά γι αυτό το πράγμα εκτώς και αν κάποιο expansion που βγάλουν καταργεί το RMAH και παρουσιάσει κάτι πραγματικά ειλικρινές και φοβερό, πράγμα για το οποίο αμφιβάλω πάρα πολύ. Μακάρι να διαψευσθώ όσον αφορά το titan και να είναι όντως καινούριο IP και πρωτοποριακό, αλλά αν κρίνω από την πορεία της εταιρίας το τελευταίο διάστημα θα μας συμβούλευα όλους να μην περιμένουμε πολλά για να μην απογοητευτούμε. Μακάρι και πάλι να είμαι λάθος, αλλά με αυτά τα δεδομένα δεν μπορώ να σκεφτώ αλλιώς.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Bing [Bot] και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB