- Τώρα είναι 12 Ιούλ 2025, 16:14 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Εν τω μεταξύ, το Hotline Miami που παίζω, αν και δεν του φαίνεται, είναι τρομερό παιχνίδι. Θυμίζει παιχνίδι από τα παλιά, αλλά έχει ωραίο story και είναι και αρκετά δύσκολο.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
TheLuckyShamrock έγραψε:Εν τω μεταξύ, το Hotline Miami που παίζω, αν και δεν του φαίνεται, είναι τρομερό παιχνίδι. Θυμίζει παιχνίδι από τα παλιά, αλλά έχει ωραίο story και είναι και αρκετά δύσκολο.
Ναι το Hotline Miami ειναι παλουκι αλλα ειναι απιστευτο ειδικα με την μουσικη που παιζει στο background. Βεβαια μπερδευτηκα με την ιστορια που αν με ρωτησεις τι εγινε τελικα δυσκολο να σου απαντησω σωστα.

ΒΤW, τερματισα το Papers, Please! που αγορασα προσφατα απο τον steam. Βεβαια εχει 20 τελη αλλα εχω δει γυρω στα 4-5. Ουσιαστικα η ολη διαδικασια να ελεγχεις αν ο αιτων εχει δωσει τα σωστα χαρτια η εχει κανει παρατυπιες ενω φαινομενικα ακουγεται βαρετο και χαζο εχει υλοποιηθει ετσι ωστε να εχει μεγαλο ενδιαφερον. Χωρια βεβαια και πως εξελισσεται η ιστορια.
Glory to Arstotzka!
-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Deathracer2009 έγραψε:TheLuckyShamrock έγραψε:Εν τω μεταξύ, το Hotline Miami που παίζω, αν και δεν του φαίνεται, είναι τρομερό παιχνίδι. Θυμίζει παιχνίδι από τα παλιά, αλλά έχει ωραίο story και είναι και αρκετά δύσκολο.
Ναι το Hotline Miami ειναι παλουκι αλλα ειναι απιστευτο ειδικα με την μουσικη που παιζει στο background. Βεβαια μπερδευτηκα με την ιστορια που αν με ρωτησεις τι εγινε τελικα δυσκολο να σου απαντησω σωστα.![]()
ΒΤW, τερματισα το Papers, Please! που αγορασα προσφατα απο τον steam. Βεβαια εχει 20 τελη αλλα εχω δει γυρω στα 4-5. Ουσιαστικα η ολη διαδικασια να ελεγχεις αν ο αιτων εχει δωσει τα σωστα χαρτια η εχει κανει παρατυπιες ενω φαινομενικα ακουγεται βαρετο και χαζο εχει υλοποιηθει ετσι ωστε να εχει μεγαλο ενδιαφερον. Χωρια βεβαια και πως εξελισσεται η ιστορια.
Glory to Arstotzka!
Το Papers, Please το έχω ξανακούσει, αλλά δε μου φαίνεται και τόσο ενδιαφέρον να το κατεβάσω. Το Hotline Miami πάντως το παίζω συνέχεια και πιστεύω ότι σύντομα θα το τερματίσω. Βέβαια, είναι λίγο περίεργος ο χειρισμός ώστε να καταφέρεις να στοχεύσεις κάποιον, αλλά παραμένει ένα indie διαμαντάκι. Πολύ αίμα, αλλά να μου πεις, blood is never enough. Πάντως, ένα παιχνίδι που είναι πραγματικά παλούκι, είναι το Volgarr the Viking. Μάλιστα, είναι τόσο παλούκι, που αυτό ακριβώς είναι που το καταστρέφει. Θα σου πάρει άπειρο χρόνο να το τερματίσεις. Εγώ προσωπικά, το παράτησα.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Τελείωσα το bioshock 2,τρομερό παιχνίδι,ίσως δεν είναι σαν το ένα αλλά μου άρεσε εξίσου πολύ.Τώρα ξεκίνησα το Gothic 2,ξέρω το άφησα καιρό αλλά δεν θα μου την γλυτώσει. 

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
Εχω κατεβασει απειρα ζομπι games στο κινητο και παιζω κατα καιρους. Το Dead Trigger (μαζι με το χειριστηριο Steelseries) ειναι αξιολογο καθως και 1-2 ακομα. Στο PC συνεχιζω Planetside nonstop δραση. Παρατησα το Battlefield γιατι με κουρασαν καποια μικρο bugs που ειχε και δεν με κερδισε και ιδιαιτερα το ιδιο το παιχνιδι.
-
Ernesto - Δημοσιευσεις : 239
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης