Ευκαιρίες και προσφορές!

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Solidarity » 02 Φεβ 2016, 11:22

Deathracer2009 έγραψε:Η συγκεκριμενη αλυσιδα ειναι απλα επικινδυνη για τον καθε καταναλωτη και απορω πως ακομα πουλανε παιχνιδια. Θελω να παραγγειλω και το MGSV στα 35 που το εχει αλλα φοβαμαι οτι ειτε δεν εχουν stock και απλα λενε μαλακιες στο site η απλα κοροιδευουνε τον κοσμακη.

Σε skroutzομαγαζο να εκανα την παραγγελια σε 2 μερες θα το ειχα στα χερια μου.

ΥΓ. Θυμαμαι περιστατικο που πουλουσαν το Destiny σε καλη τιμη την οποια διαφημιζαν στο facebook. Στο site ομως δεν ηταν στην τιμη αυτη και οταν τους το ελεγα στο facebook επεμεναν στην τιμη προσφορας. Το παραγγειλα το παιχνιδι και την επομενη μερα με παιρνει ο υπαλληλος τηλεφωνο για επιβεβαιωση της παραγγελιας. Τον ρωταω απο περιεργια τιμη διοτι ηξερα οτι θα γινοταν λαμογια και ο υπαλληλος μου ειπε τιμη παραπανω απο την τιμη προσφορας. Τον ενημερωσα περι facebook κλπ και εκεινος θα το εψαχνε και θα με επαιρνε τηλεφωνο. Την επομενη μερα μου λεει οτι δεν υπαρχει καμια προσφορα για το Destiny και οπως ηταν λογικο την ακυρωσα την παραγγελια. Την ιδια μερα στη σελιδα τους στο facebook που διαφημιζαν τις προσφορες οσα σχολια αναφεροντουσαν στην προσφορα του Destiny ειχαν επεξεργαστει με την τιμη να μην ηταν στην τοτε τιμη προσφορας αλλα στην τιμη του site που ηταν πανακριβη... Οποτε καταλαβαινεις....

Ο Γερμανος, πριν απο λιγα χρονια ειχε φαει καταγγελια στην προστασια Καταναλωτη και στο συνηγορο του πολιτη απο πολλους (και απο μενα) με μαζικες υπογραφες για παραπλανητικη προσφορα. Παιδια, αν μπειτε στα site αυτα, υπαρχουν ευκολες φορμες να συμπληρωνετε καταγγελιες, για να μην την πληρωνουν οι υπαλληλοι. Κριμα ειναι.
Solidarity

Δημοσιευσεις : 200

Δημοσίευσηαπό Geovra » 02 Φεβ 2016, 12:20

Solidarity έγραψε:Ο Γερμανος, πριν απο λιγα χρονια ειχε φαει καταγγελια στην προστασια Καταναλωτη και στο συνηγορο του πολιτη απο πολλους (και απο μενα) με μαζικες υπογραφες για παραπλανητικη προσφορα. Παιδια, αν μπειτε στα site αυτα, υπαρχουν ευκολες φορμες να συμπληρωνετε καταγγελιες, για να μην την πληρωνουν οι υπαλληλοι. Κριμα ειναι.

Ενας απο τους καταγγελοντες ημουν κι εγω :) Αγαπουλα την κουκουλα χεχεχε
Πολλες φορες στην σελιδα τους βαζουν προσφορες που δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα...η μπορει να εχουν 2 κομματια, να τα δινουν και το site να ανανεωνεται το Πασχα οτι πλεον δεν ισχυει αυτη η προσφορα. Αν εισαι τυχερος (η εχεις καποιο γνωστο που δουλευει εκει) μπορει να βρεις καποια ευκαιρια....οι υπολοιποι τυρακι για κλικ στο site
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Geovra

Δημοσιευσεις : 302

Δημοσίευσηαπό Roronoa » 02 Φεβ 2016, 13:01

PORTAL έγραψε:Στον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ ξεκινησαν ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ. Δεν τις λες ακριβως 'προσφορες', αλλα σιγουρα ειναι 'ευκαιρια' για πολυ γελιο. Οποτε δεν ειμαι τελειως off topic. Ενδεικτικα:

FIFA 14 (ΔΕΚΑ ΤΕΣΣΣΣΕΡΑ) ΧΒΟΧ 360 17.91€
METAL GEAR V GROUND ZEROS XBOX 360 23.92€
CITIES SKYLINES PC 32.90€
CASTLEVANIA LORDS OF SHADOW 2 PC 35.91€
DESTINY (χωρις κανενα dlc) PS4 41.94€
EVIL WITHN PS3 53.91€
THE LAST OF US PS3 62.90€
Και το κερασακι στη τουρτα: SEBASTIEN LOEB RALLY PS4 απο119.00 € μονο 67.90€

Εικόνα

Edit: λολ παλιο ποστ αλλα μου το εβγαλε οταν πατησα στο φορουμ. "προσφορες" :lol:
Εικόνα

http://myanimelist.net/animelist/Darkroronoa
Άβαταρ μέλους
Roronoa

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό Solidarity » 02 Φεβ 2016, 14:49

Παντως θα ηταν μια καλη αφορμη να γινει μια πιο βαθια ερευνα για τα Πολυκαταστηματα που εχουν τις τιμες των vg εως και 20-25 % πανω απο τα μικρομαγαζα (θα ισχυριστουν περι παραεισαγωγης; πολυ θα ηθελα να μαθω την επισημη θεση τους).
Solidarity

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 02 Φεβ 2016, 15:38

@Solidarity, η βασική διαφορά των καταστημάτων (αλυσίδων) με τα μεμονομένα καταστήματα είναι πως και διαφορετικά κοστολόγια έχουν (υπαλλήλους, πάγια, διαφημιστικό budget), αλλά και εν τέλει σε υψηλότερες τιμές αγοράζουν από τον διανομέα (γιατί έτσι αποφασίζει ο publisher). Το μεγαλύτερο πρόβλημα για μένα είναι ότι ο Χ publisher δεν τρελαίνεται να ψάξει να μειώσει τις τιμές στην Ελλάδα. Πουλάει σε μια χοντρική τιμή στο Θεό στον εισαγωγέα, ο εισαγωγέας το πουλάει σε μια τιμή με κερδοφορία στην αλυσίδα και η αλυσίδα βάζει την κερδοφορία της και βγαίνει η κλασική τιμή. Το μικρομάγαζο μπορεί να αγοράσει από το εξωτερικό σε τιμές χώμα και να πουλήσει με μικρή κερδοφορία, οπότε η διαφορά ανάμεσα στους δύο είναι χαώδης.
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό Ada23 » 02 Φεβ 2016, 17:28

Deathracer2009 έγραψε:Εχω παραγγειλει απο τον Γερμανο το Rise Of THe Tomb Raider απο τις 25 και ακομα να το εχω στα χερια μου.

Τη Δευτερα εαν δεν δω καποιο νεο θα την πληρωσει ο πρωτος ατυχος υπαλληλος που θα με δει....Απο το Τζιμπουτι ερχεται;

Ανοιξτε την εικονα διοτι δεν ειναι full και κοβεται για εναν περιεργο λογο.
Αν θες παρτους τηλεφωνο για να δεις τι γινεται.
Εγω ειχα παραγγειλει το Until dawn,με παραλαβη απο καταστημα.Η παραγγελια ειχε κολλησει στο site,οπως και η δικη σου,αλλα το παιχνιδι ειχε παει ηδη στο καταστημα και με περιμενε.Τελικα τους πηρα τηλεφωνο, μου ειπαν οτι ειναι ετοιμο και πηγα και το πηρα.
Άβαταρ μέλους
Ada23

Δημοσιευσεις : 135

Δημοσίευσηαπό Roronoa » 02 Φεβ 2016, 21:58

Δωρεαν στο origin το Most wanted (2012)

https://www.origin.com/en-ie/store/buy/nfs-most-wanted-2013/pc-download/base-game/standard-edition#details

Και νεο humble ubisoft bundle

https://www.humblebundle.com/

1$

Call of juarez: Gunslinger
Grow Home
Rayman origins

BTA ~5.13$

Far Cry 3
Splinter Cell Blacklist
Assasin's Creed chronicles: China
και εξτρα παιχνιδια την επομενη βδομαδα

15$
Assasin's Creed Rogue
The Crew

75$

Tom Clancy's The division (pre-order)
T-shirt
Κουπονι -66% για αγορες μεχρι 3 παιχνιδιων της ubisoft στο humble store.
Εικόνα

http://myanimelist.net/animelist/Darkroronoa
Άβαταρ μέλους
Roronoa

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό G.k.K » 02 Φεβ 2016, 23:10

Assassin's Creed Unity Αrno figure γύρω στα 24 Euro στο Easy Buy World...Όποιος πιστός...

Εγώ πάντως την πήρα σήμερα στα χέρια μου και είναι υπέροχη...!

http://www.ebw.gr/el/product/1425606/Ubisoft-ASSASSIN-S-CREED-UNITY-ARNO-THE-FEARLESS-ASSASSIN-PVC-STATUE-24CM
Άβαταρ μέλους
G.k.K

Δημοσιευσεις : 54

Δημοσίευσηαπό Solidarity » 03 Φεβ 2016, 14:57

Sephiroth έγραψε:@Solidarity, η βασική διαφορά των καταστημάτων (αλυσίδων) με τα μεμονομένα καταστήματα είναι πως και διαφορετικά κοστολόγια έχουν (υπαλλήλους, πάγια, διαφημιστικό budget), αλλά και εν τέλει σε υψηλότερες τιμές αγοράζουν από τον διανομέα (γιατί έτσι αποφασίζει ο publisher). Το μεγαλύτερο πρόβλημα για μένα είναι ότι ο Χ publisher δεν τρελαίνεται να ψάξει να μειώσει τις τιμές στην Ελλάδα. Πουλάει σε μια χοντρική τιμή στο Θεό στον εισαγωγέα, ο εισαγωγέας το πουλάει σε μια τιμή με κερδοφορία στην αλυσίδα και η αλυσίδα βάζει την κερδοφορία της και βγαίνει η κλασική τιμή. Το μικρομάγαζο μπορεί να αγοράσει από το εξωτερικό σε τιμές χώμα και να πουλήσει με μικρή κερδοφορία, οπότε η διαφορά ανάμεσα στους δύο είναι χαώδης.

Και γιατι τοτε οι μεγαλες αλυσιδες δεν κανουν ακριβως το ιδιο με τα μικρομαγαζα; Να αγοραζουν απο το εξωτερικο;
(Θυμαμαι παλια ενας ιδιοκτητης δισκοπωλειου συνοικιακου, μου ελεγε οτι δεν μπορουσε να χυπησει τα μεγαλα κεντρικα, γιατι αυτα αγοραζαν μεγαλες παραγγελιες απο εξωτερικο.)- Θελω να πω : πως γινεται τωρα να εχει αντιστραφει η κατασταση και οι μικροι να ειναι πιο ξυπνιοι; (δεν λεω οτι ειναι κακο ! )
Solidarity

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 03 Φεβ 2016, 15:00

Μα ο μικρός δεν έχει τα πάγια ενός μεγάλου καταστήματος. Ο Χ Κωτσόβολος/Γερμανός/Public/whatever έχει logistics, έχει ρεύματα, μισθούς, δώρα, νερά, έξοδα καταστήματος, διαφημιστικό budget, ενέργειες εντός καταστήματος. Ο μικρός μπορεί να τρέχει και ένα μαγαζί 40 τετραγωνικών με μια αποθήκη άλλο τόσο. Χωρίς στοκ και με ελάχιστο "άνοιγμα".

Η αγορά από το εξωτερικό έχει το κακό ότι δεν μπορείς να πάρεις ποσότητες πάντα και όποτε τις θέλεις.
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB