- Τώρα είναι 08 Ιούλ 2025, 17:46 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ευκαιρίες και προσφορές!
Εχω παραγγειλει απο τον Γερμανο το Rise Of THe Tomb Raider απο τις 25 και ακομα να το εχω στα χερια μου.
Τη Δευτερα εαν δεν δω καποιο νεο θα την πληρωσει ο πρωτος ατυχος υπαλληλος που θα με δει....Απο το Τζιμπουτι ερχεται;
Ανοιξτε την εικονα διοτι δεν ειναι full και κοβεται για εναν περιεργο λογο.
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Τη Δευτερα εαν δεν δω καποιο νεο θα την πληρωσει ο πρωτος ατυχος υπαλληλος που θα με δει....Απο το Τζιμπουτι ερχεται;
-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Deathracer2009 έγραψε:Εχω παραγγειλει απο τον Γερμανο το Rise Of THe Tomb Raider απο τις 25 και ακομα να το εχω στα χερια μου.Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Σε μένα έχει κολλήσει στο "Έγινε καταχώρηση" από τις 23/01...
Ούτε ένα mail να μου πουν π.χ. οτι θα καθυστερήσει ή οτι τέλειωσε το απόθεμα, ούτε τίποτα..
-
thomason993 - Δημοσιευσεις : 184
Η συγκεκριμενη αλυσιδα ειναι απλα επικινδυνη για τον καθε καταναλωτη και απορω πως ακομα πουλανε παιχνιδια. Θελω να παραγγειλω και το MGSV στα 35 που το εχει αλλα φοβαμαι οτι ειτε δεν εχουν stock και απλα λενε μαλακιες στο site η απλα κοροιδευουνε τον κοσμακη.
Σε skroutzομαγαζο να εκανα την παραγγελια σε 2 μερες θα το ειχα στα χερια μου.
ΥΓ. Θυμαμαι περιστατικο που πουλουσαν το Destiny σε καλη τιμη την οποια διαφημιζαν στο facebook. Στο site ομως δεν ηταν στην τιμη αυτη και οταν τους το ελεγα στο facebook επεμεναν στην τιμη προσφορας. Το παραγγειλα το παιχνιδι και την επομενη μερα με παιρνει ο υπαλληλος τηλεφωνο για επιβεβαιωση της παραγγελιας. Τον ρωταω απο περιεργια τιμη διοτι ηξερα οτι θα γινοταν λαμογια και ο υπαλληλος μου ειπε τιμη παραπανω απο την τιμη προσφορας. Τον ενημερωσα περι facebook κλπ και εκεινος θα το εψαχνε και θα με επαιρνε τηλεφωνο. Την επομενη μερα μου λεει οτι δεν υπαρχει καμια προσφορα για το Destiny και οπως ηταν λογικο την ακυρωσα την παραγγελια. Την ιδια μερα στη σελιδα τους στο facebook που διαφημιζαν τις προσφορες οσα σχολια αναφεροντουσαν στην προσφορα του Destiny ειχαν επεξεργαστει με την τιμη να μην ηταν στην τοτε τιμη προσφορας αλλα στην τιμη του site που ηταν πανακριβη... Οποτε καταλαβαινεις....
Σε skroutzομαγαζο να εκανα την παραγγελια σε 2 μερες θα το ειχα στα χερια μου.
ΥΓ. Θυμαμαι περιστατικο που πουλουσαν το Destiny σε καλη τιμη την οποια διαφημιζαν στο facebook. Στο site ομως δεν ηταν στην τιμη αυτη και οταν τους το ελεγα στο facebook επεμεναν στην τιμη προσφορας. Το παραγγειλα το παιχνιδι και την επομενη μερα με παιρνει ο υπαλληλος τηλεφωνο για επιβεβαιωση της παραγγελιας. Τον ρωταω απο περιεργια τιμη διοτι ηξερα οτι θα γινοταν λαμογια και ο υπαλληλος μου ειπε τιμη παραπανω απο την τιμη προσφορας. Τον ενημερωσα περι facebook κλπ και εκεινος θα το εψαχνε και θα με επαιρνε τηλεφωνο. Την επομενη μερα μου λεει οτι δεν υπαρχει καμια προσφορα για το Destiny και οπως ηταν λογικο την ακυρωσα την παραγγελια. Την ιδια μερα στη σελιδα τους στο facebook που διαφημιζαν τις προσφορες οσα σχολια αναφεροντουσαν στην προσφορα του Destiny ειχαν επεξεργαστει με την τιμη να μην ηταν στην τοτε τιμη προσφορας αλλα στην τιμη του site που ηταν πανακριβη... Οποτε καταλαβαινεις....
-
Η αλήθεια είναι οτι δεν αγοράζω σχεδόν ποτέ από Γερμανό, γενικά τους έχω "μαυρίσει" σαν κατάστημα στο μυαλό μου για διάφορους λόγους.. έτυχε αυτή τη φορά και πήρα 1-2 παιχνιδάκια επειδή παραήταν καλές οι τιμές της προσφοράς..
Τουλάχιστον την Alpha Sapphire την παρέλαβα.. κάτι είναι κι αυτό..
Εντός του θέματος τώρα.. στο Amazon εδώ και κάποιες μέρες έχει:
Call of Duty Black Ops 3 + Steelbook για ps4 στα 33€ περίπου μαζί με τα μεταφορικά..
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B011IJ3ZB2?psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_act_title_1&smid=A3P5ROKL5A1OLE
Τουλάχιστον την Alpha Sapphire την παρέλαβα.. κάτι είναι κι αυτό..
Εντός του θέματος τώρα.. στο Amazon εδώ και κάποιες μέρες έχει:
Call of Duty Black Ops 3 + Steelbook για ps4 στα 33€ περίπου μαζί με τα μεταφορικά..
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B011IJ3ZB2?psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_act_title_1&smid=A3P5ROKL5A1OLE
-
thomason993 - Δημοσιευσεις : 184
Από Γερμανό με παραγγελία online και παραλαβή από κατάστημα, εντός Αθήνας έκανα 2 μέρες αλλά τα παρέλαβα. MGSV και witcher 3 στα 35 έκαστος.
Ξαναγύρισε στο game.co.uk το evil within limited edition στις 10 λίρες.
http://www.game.co.uk/en/m/the-evil-within-limited-edition-only-at-game-300502?errorViewName=mProductDisplayErrorView&categoryIdentifier=765750&top_category=
http://www.game.co.uk/en/m/the-evil-within-limited-edition-only-at-game-300502?errorViewName=mProductDisplayErrorView&categoryIdentifier=765750&top_category=
-
kakashi_hatake - Δημοσιευσεις : 345
Μαλιστα αρα αυτο που συμπεραινω ειναι οτι το rise ειναι out of stock και απλα στο site λενε βλακειες. Δεν εξηγειται αλλιως...
-
Καλημέρα, χθες χάζευα τα reviews στην κατηγορία gadgets και συγκεκριμένα τα Monster MVP Carbon by EA. H media markt τα έχει 40€
- lefteris58
- Δημοσιευσεις : 37
kakashi_hatake έγραψε:Από Γερμανό με παραγγελία online και παραλαβή από κατάστημα, εντός Αθήνας έκανα 2 μέρες αλλά τα παρέλαβα. MGSV και witcher 3 στα 35 έκαστος.
Ευχαριστούμε για την πληροφορία φίλε! Τρέχω για Witcher 3!
-
baldur21 - Δημοσιευσεις : 62
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης