- Τώρα είναι 11 Ιούλ 2025, 02:33 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
News: Nintendo 3DS
@Deathracer2009 Εγω για να μην ξεχνιεμαι ολα τα παιχνιδι απου θελω τα βαζω στη wishlist του eshop και ειναι ηδη πολλα. Η Νιντεντο πρεπει να ριξει καπως τις τιμες απο τους μεγαλους κραχτες, γιατι 50€ για καθε παιχνιδι ειναι πααααρα πολλα, ειδικα τα mario cart, 3dland που εχουν και 1,5 χρονο στην αγορα.
Βεβαια βλεπεις τι ποιοτητα δουλειας βαζουν και τι προσοχη στην παραμικρη λεπτομερεια αλλα και τι replayability εχουν συνηθως τα παιχνιδια της και τους δικαιολογεις τους ανθρωπους.
Εν τω μεταξυ επαθα την πλακα μου στην τελευταια direct! Τι καταιγισμος ΑΑΑ τιτλων!! Καθε μηνα κι εναν ειναι να παιρνεις για να μη χαθεις. Τρελαθηκα με donkey kong, mario golf, bravely default, mario&luigi dream team
ΥΓ: Μερικες προτασεις μου:
Dead or alive(πολυ καλο, το βρισκεις κι εδω γυρω στα 10€), Metal gear solid 3, Kid Icarus, Ocarina of time(αν κ το χα τερματισει πιο παλια, το remake ειναι τρομερο), Monster Hunter, Fire emblem, Luigi's mansion, Paper Mario.
Τσεκαρε γενικα και eshop παιζουν αποκλειστικοτητες πολυ καλες (Νano assault 15€, Pullbox, Fallbox)
Βεβαια βλεπεις τι ποιοτητα δουλειας βαζουν και τι προσοχη στην παραμικρη λεπτομερεια αλλα και τι replayability εχουν συνηθως τα παιχνιδια της και τους δικαιολογεις τους ανθρωπους.
Εν τω μεταξυ επαθα την πλακα μου στην τελευταια direct! Τι καταιγισμος ΑΑΑ τιτλων!! Καθε μηνα κι εναν ειναι να παιρνεις για να μη χαθεις. Τρελαθηκα με donkey kong, mario golf, bravely default, mario&luigi dream team
Dead or alive(πολυ καλο, το βρισκεις κι εδω γυρω στα 10€), Metal gear solid 3, Kid Icarus, Ocarina of time(αν κ το χα τερματισει πιο παλια, το remake ειναι τρομερο), Monster Hunter, Fire emblem, Luigi's mansion, Paper Mario.
Τσεκαρε γενικα και eshop παιζουν αποκλειστικοτητες πολυ καλες (Νano assault 15€, Pullbox, Fallbox)
-
alex4444 - Δημοσιευσεις : 745
alex4444 έγραψε:@Deathracer2009 Εγω για να μην ξεχνιεμαι ολα τα παιχνιδι απου θελω τα βαζω στη wishlist του eshop και ειναι ηδη πολλα. Η Νιντεντο πρεπει να ριξει καπως τις τιμες απο τους μεγαλους κραχτες, γιατι 50€ για καθε παιχνιδι ειναι πααααρα πολλα, ειδικα τα mario cart, 3dland που εχουν και 1,5 χρονο στην αγορα.
Άλεξ δεν είναι δικαιολογία αυτό...

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Mεχρι ενος βαθμου ειναι. Γιατι 45-50 εχει συνηθως καθε νεος τιτλος, ακομη και κατι πατατες. Τουλαχιστον εκει ξερεις οτι θα παρεις ολοκληρωμενο και δουλεμενο τιτλο.
Τωρα το γιατι δε ριχνει τις τιμες στα παιχνιδια της η Νιντεντο ακομη κι υστερα απο χρονια, δε μπορω να το καταλαβω. Λογικα δεν πεφτει η ζητηση ομως και τους παιρνει να πουλανε ακριβα
σ.σ Στην Αμερικη βεβαια ειναι 40$, πολυ φτηνοτερα απο αυτα των κονσολων δηλαδη και σιγουρα πιο προσιτες τιμες με βαση τον βασικο μισθο εκει. Η Ευρωπη κλασικα λουζεται ολα τα αρνητικα του χωρου..
Τωρα το γιατι δε ριχνει τις τιμες στα παιχνιδια της η Νιντεντο ακομη κι υστερα απο χρονια, δε μπορω να το καταλαβω. Λογικα δεν πεφτει η ζητηση ομως και τους παιρνει να πουλανε ακριβα
σ.σ Στην Αμερικη βεβαια ειναι 40$, πολυ φτηνοτερα απο αυτα των κονσολων δηλαδη και σιγουρα πιο προσιτες τιμες με βαση τον βασικο μισθο εκει. Η Ευρωπη κλασικα λουζεται ολα τα αρνητικα του χωρου..
-
alex4444 - Δημοσιευσεις : 745
Παιδιά αξίζει το 3ds xl;Το ρωτάω αυτό μιας και αυτό που κάνανε,να κρατήσουν δηλαδή την ίδια ανάλυση με χαλάει λίγο.Έχει κανένας και τις δυο κονσόλες να μας πει τι αξίζει;

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
Εγω τις εχω και τις 2. Λοιπόν σαν ποιοτητα κατασκευης θεωρω το απλο πολυ καλυτερο(το xl τους εχει τους τριγμους του απο το κατω καπακι της μπαταριας νομιζω). Ωστοσο σαν αισθηση στα χερια ενος ενηλικα το xl ειναι μακραν καλυτερο. Το 3d επισης ειναι πιο εντυπωσιακο στη μεγαλη οθονη. Το πιξελιασμα απο την αλλη δεν ειναι ψεμα, υφισταται αλλα υφισταται οταν εστιασεις την προσοχη σου σε αυτο (κοιτας το δεντρο και χανεις το δασος δλδ). Αυτο που θελω να πω ειναι οτι μετα απο 10 λεπτα τα εχεις ξεχασει ολα και απολαμβανεις το 3d σε μεγαλυτερη χορταστική οθονη και με μεγαλυτερη ανεση στα χερια σου. Γενικα συμβουλευω τον καθενα να αγορασει το xl πλεον, νομιζω οτι αξιζει και με το παραπανω τη διαφορα στην τιμη. Γενικα αν παιξεις μια ωρα με το xl δεν ξαναγυρνας στο απλο-ΤΕΛΟΣ.
-
Gohan - Δημοσιευσεις : 105
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης