GTA 5

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό marine » 17 Σεπ 2013, 15:25

Riddick έγραψε:
malkataz έγραψε:
Riddick έγραψε:Υπαρχεις καποιος που να το χει παραγγειλη απο amazon ή καποιο αλλο αξιοπιστο site να μου δωσει link?

http://www.amazon.co.uk/gp/offer-listin ... eller=&sr=

Απλά πρόσεξε στις χρεώσεις επειδή αλλάξανε την πολιτική τους για κάποιες χώρες. Θα χρεωθείς επιπλέον για την Standard παράδοση 0.99 Λίρες για το προϊόν και 5.49 Λίρες για την παραγγελία.

Καλημερα!Το παρήγγειλα απο αυτό το λινκ και χτες μου έστειλαν μεηλ οτι έγινε dispatched.Στην καρτα που έχω όμως (Eurobank Prepaid) δεν έχει γίνει χρέωση ,ξερει κανείς να μου πει τι γίνετε?

Θα γινει μετα
Άβαταρ μέλους
marine

Δημοσιευσεις : 68

mi -> m

Δημοσίευσηαπό 7heo » 17 Σεπ 2013, 15:33

Πώς μπορώ να αλλάξω τη μονάδα μέτρησης της απόστασης από μίλια σε μέτρα; Ψάχνω,αλλά δεν βρίσκω τίποτα στο μενού...
Άβαταρ μέλους
7heo

Δημοσιευσεις : 2

Η collector’s edition του GTA 5

Δημοσίευσηαπό Shepard » 17 Σεπ 2013, 17:24

Η ιστοσελίδα VG247 δημοσίευσε ένα unboxing video για το GTA 5 collector’s edition. Να σημειωθεί ότι οι special και collector’s εκδόσεις του Grand Theft Auto 5 περιέχουν επιπλέον περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων και εμπλουτισμένο υλικό για τους τρεις πρωταγωνιστές του παιχνιδιού. Μπορείτε να απολαύσετε το σχετικό video μέσα από τον παρακάτω player:

http://www.enternity.gr/Article/%CE%97-collector%E2%80%99s-edition-%CF%84%CE%BF%CF%85-GTA-5/18916.html

GTA 5: Εξερευνώντας το Los Santos
Δύο gameplay videos δημοσιεύτηκαν από το Eurogamer για το Grand Theft Auto 5, στα οποία βλέπουμε το Los Santos, όπως αυτό φαίνεται μέσα από ένα αυτοκίνητο, αλλά και από τον αέρα. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από την πόλη του GTA 5 μέσα από τους παρακάτω players:

http://www.enternity.gr/Article/GTA-5-%CE%95%CE%BE%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%85%CE%BD%CF%8E%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%BF-Los-Santos/18903.html
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 17 Σεπ 2013, 21:23

Είναι τόσο ρεαλιστικό όσο το IV παιδιά; Δεν περιμένω βέβαια να πάρω σύντομα απάντηση.. :P
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό tak96 » 17 Σεπ 2013, 23:15

οσοι το πηρατε...γραψτε εντυπωσεις, οταν κανετε ενα διαλειμμα
Άβαταρ μέλους
tak96

Δημοσιευσεις : 246

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 18 Σεπ 2013, 11:21

Παιδες θα ηθελα να ρωτησω,στο GTA 5 μπορει ο καθενας να κανει οτι θελει ανα πασα στιγμη ή θα πρεπει να ακολουθει και την ιστορια αναγκαστικα παραλληλα?Δεν εχω ξανασχοληθει με GTA αλλη φορα κ δε ξερω
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό Sackboy » 18 Σεπ 2013, 11:50

Επαιξα καμια ωρα εχθες και ομολογω οτι το παιχνιδι ειναι ενα τεραστιο βημα απο το IV. Η πολη λαμπει, με ανοιχτους δρομους, απιστευτη λεποτμερεια, υπεροχη μουσικη και απιστευτος φωτισμος. Το gameplay ειναι επισης αναβαθμισμενο και οχι clunky σαν του ΙV. Η οδηγηση εχει ωραια αισθηση. Τα sidequest επιτελους αποκτανε ενδιαφερον. Το παιχνιδι γενικα το νιωθω σαν next gen. Τα γραφικα ειναι τρομερα για ενα 7χρονο hardware. Τι να πω ρε παιδια:P

Αν μπορειτε παρτε τοοοοοοο!!!!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sackboy

Δημοσιευσεις : 331

Δημοσίευσηαπό tak96 » 18 Σεπ 2013, 12:03

greenkiller.13 έγραψε:Παιδες θα ηθελα να ρωτησω,στο GTA 5 μπορει ο καθενας να κανει οτι θελει ανα πασα στιγμη ή θα πρεπει να ακολουθει και την ιστορια αναγκαστικα παραλληλα?Δεν εχω ξανασχοληθει με GTA αλλη φορα κ δε ξερω

ειναι open-world οποτε κανεις οτι γουσταρεις οποτε γουσταρεις....απλα μαλλον για να ανοιξεις ολο τον χαρτη και διαφορα extra πραγματα θα πρεπει να ακολουθησεις και την ιστορια......εγω θα περιμενω να δω μηπως κατσει και το κερδισω στον διαγωνισμο και αν δεν, θα το παρω μετα....
Άβαταρ μέλους
tak96

Δημοσιευσεις : 246

Δημοσίευσηαπό geokak » 18 Σεπ 2013, 12:29

Από το λίγο που έπαιξα:
Τεράστια πόλη, πολύ ζωντανή, καταπληκτικός σχεδιασμός και γραφικά. Εκτός από την αποστολή της εισαγωγής, μετά έκανα ό,τι ήθελα. Για όση ώρα έπαιζα δεν με υποχρέωνε το παιχνίδι να ακολουθήσω την ιστορία (με τηλεφωνήματα κλπ).
Μου θύμισε τόσο το IV όσο και το San Andreas σε πολλά πράγματα, η οδήγηση καλύτερη από κάθε άλλη φορά.
Το ονλάιν δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα.
Μπορεί να είναι νωρίς, αλλά εκτιμώ ότι το παιχνίδι έχει όλα όσα υποσχόταν.
geokak

Δημοσιευσεις : 3

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 18 Σεπ 2013, 17:19

geokak έγραψε:Από το λίγο που έπαιξα:
Τεράστια πόλη, πολύ ζωντανή, καταπληκτικός σχεδιασμός και γραφικά. Εκτός από την αποστολή της εισαγωγής, μετά έκανα ό,τι ήθελα. Για όση ώρα έπαιζα δεν με υποχρέωνε το παιχνίδι να ακολουθήσω την ιστορία (με τηλεφωνήματα κλπ).
Μου θύμισε τόσο το IV όσο και το San Andreas σε πολλά πράγματα, η οδήγηση καλύτερη από κάθε άλλη φορά.
Το ονλάιν δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα.
Μπορεί να είναι νωρίς, αλλά εκτιμώ ότι το παιχνίδι έχει όλα όσα υποσχόταν.

πολυ ενθαρυντικα ειναι οσα εγραψες φιλε!Ειδικα το οτι δεν εισαι υποχρεωμενος να ακολουθεις την ιστορια και να κανεις οτι θελεις οποτες θελεις :P θελω να το νοικιασω συντομα για να το δοκιμασω
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB