- Τώρα είναι 14 Ιούλ 2025, 05:12 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
News: PlayStation Vita
gamer έγραψε:Ξερει κανεις για τι δεν δουλευουν τα κουμπια στο VITA? μονο το PS button και οι μοχλοι δουλευουν?
Λυση, κανεις?
Το πρώτο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να το αφήσεις να ξεφορτίσει τελείως. Καμιά φορά και το δικό μου τραβάει παρόμοια κολλήματα. Αφήνω να αδειάσει η μπαταρία του το φορτίζω και μετά όλα καλά.
-
nkav64 - Δημοσιευσεις : 1220
Το πρώτο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να το αφήσεις να ξεφορτίσει τελείως. Καμιά φορά και το δικό μου τραβάει παρόμοια κολλήματα. Αφήνω να αδειάσει η μπαταρία του το φορτίζω και μετά όλα καλά.
Διαβασα στο Ιντερνετ οτι αν πεσει νερο το παθαίνει και μετα θελει αντιπροσωπία, καπου αλλου διάβασα οτι ειναι προβλημα της πλακετας(μαλλον μητρικη ειναι). Ελπιζω να ειναι ετσι οπως τα λες...
Υ.Γ-> δοκιμασα το Κιλλζονε και το ΦΙΦΑ13 και δεν μπορουσα ουτε να πυροβολησω αλλα ουτε νασκοτωσω, αντιστοιχα. Επαναλμβανω, ελπιζω να ειναι οπως τα λες, ευχαριστω...Θα σου πω αν φτιαξει...
-
gamer - Δημοσιευσεις : 59
To θέμα είναι εσένα σου έπεσε νερό; Ή εκεί που το "αποθηκεύεις" έχει πολύ υγρασία;
Μήπως έκανες πρόσφατα κάποιο update και από εκεί προέρχεται το πρόβλημα; Μου είχε τύχει και εμένα μια φορά.
Όπως και να έχει το πράγμα εύχομαι να διορθωθεί το πρόβλημα και να μην τραβιέσαι σε αντιπροσωπίες και μάστορες.
Μήπως έκανες πρόσφατα κάποιο update και από εκεί προέρχεται το πρόβλημα; Μου είχε τύχει και εμένα μια φορά.
Όπως και να έχει το πράγμα εύχομαι να διορθωθεί το πρόβλημα και να μην τραβιέσαι σε αντιπροσωπίες και μάστορες.
-
nkav64 - Δημοσιευσεις : 1220
nkav64 έγραψε:To θέμα είναι εσένα σου έπεσε νερό; Ή εκεί που το "αποθηκεύεις" έχει πολύ υγρασία;
το βαζω μεσα σε μια θηκη που εχω πανω στο γραφειο, και οχι δεν εχει υγρασια! Ακομα, εχω να κανω update απο τον Αυγουστο.. Μονο το update του Κιλλζονε εκανα.. Πληροφοριακα πως εφτιαξες το προβλημα με το update?. Eπισης, ποσο θα κοστιζει αν χρειαστει επισκευη?(μακρια απο μας!). Και πανω που ελεγα να παιξω τωρα το Batman & Tearaway, γκαντεμια!!
-
nkav64 έγραψε:Το πρόβλημα με το update λύθηκε με Update που έβγαλε στο καπάκι η SONY. Δυστυχώς δε γνωρίζω πόσο πάνε οι τιμές στο service, είναι εκτός εγγύησης;
Πάντως αν μένεις Πειραιά έχω να σου προτείνω ένα μαγαζί να το πας για επισκευή.
Ναι, ειναι εκτος εγγυησης, το εχω 1 χρονο+. Δυστυχως δεν μενω Πειραια, αρα δεν γινεται.
Θα δω, θα δοκιμασω αυτο που μου προτεινες αρχικα(ξεφωρτηση + φορτηση) και θα σου πω..
Υ.Γ ειχες το ιδιο προβλημα,δεν που πατιωντουσαν τα ΔΟΧΠ L1& R1?
-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης