Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό ner0 » 31 Μάιος 2012, 12:15

majorfox έγραψε:και θα σου αρεσει περισσοτερο οταν βγει το 5 ,υποθετω ξερεις γιατι ... 8-)

Για μένα το mgs τελείωσε στο 4. Ότι βγει από δω και πέρα είναι για τους fans και για οικονομικούς σκοπούς. Δε λέω ότι δεν θα παίξω αυτό που θα βγει, μέχρι και το revengeace που δεν είναι Metal gear, θα το δοκιμάσω. Απλά κατά τη γνώμη μου το επικό τέλος το έδωσε το 4 και εκεί έπρεπε να κλείσει το θέμα.

Εικόνα

My heart is black and my lips are cold,
Cities on flame with Rock'n'Roll
Άβαταρ μέλους
ner0

Δημοσιευσεις : 155

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 31 Μάιος 2012, 13:12

Σχεδόν 35 ώρες μέσα στο Tales Of Graces f, μόλις έφτασα στο τελευταίο κεφάλαιο της βασικής ιστορίας και είμαι 55 lvl. Μετά ακολουθεί το Lineage&Legacies που διαρκεί άλλες 10+ ώρες. Τίτλος Διαμαντάρα! Πέρασα πολύ ωραία αυτές τις 35 ώρες μαζί του και το σενάριο του μου άρεσε πολύ. Περιστρεφόταν γύρω από την φιλία και το δέσιμο των χαρακτηρών και το έκανε τόσο ωραία και σωστά.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 02 Ιουν 2012, 00:02

Metal gear solid 3(3ds) και ειμαι πολυ χαρουμενος γι αυτο!
Το Street Fighter 4 παντως που απεκτησα πριν λιγες μερες δεν με κερδισε, αφου μαλλον παραηταν δυσκολο!
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό ner0 » 02 Ιουν 2012, 00:06

Αφού ρε φίλε το SF δεν παίζεται καλά-καλά στις κονσόλες χωρίς ειδικό pad (αυτό με τα 6 κουμπιά και το μοχλό), θα ρολάρει έτσι απλά στο 3ds...? Λέω κιόλας, δεν ξέρω. Πάντα ήταν δύσκολο στο χειρισμό το άτιμο.
Anyway νιώσε έπος τώρα κι άσε τα υπόλοιπα αγορίνα ;)

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
ner0

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 02 Ιουν 2012, 00:41

Ειχε συντομευσεις στην οθονη αφης για κατι κομπο. Αλλα οταν πηγα να παιξω το mode που πρεπει να κανεις σωστα κομπο και με πηρε για ενα απλο μπουνια-κλωτσια 15 προσπαθειες(δεν μου το κανει αυτο κανεις για κανενα λογο!!), αρχισα να ανησυχω. Ε οταν εφτασα στα πιο δυσκολα καταλαβα οτι το να τα πετυχω μεσα στη μαχη ειναι ουτοπικο...
Ευτυχως σημερα ηρθε το mgs και με παρηγορησε με το παραπανω! Αντε καλο μου καψιμο..
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 02 Ιουν 2012, 10:23

Ό,τι είπε ο ner0, το 3DS ΔΕΝ είναι κατάλληλο για το SF4. Το dpad είναι πολύ μικρό για να εκτελέσεις τα special και να βγάλεις βασικά BnB's. Επίσης, απ'ό,τι έχω καταλάβει, η έκδοση του 3DS δεν συμβαδίζει με την ΑΕ, οπότε δεν έχει τις αλλαγές στα frames σε ορισμένες κινήσεις και άλλα θέματα balancing μεταξύ άλλων. Χίλιες φορές σε κονσόλα και τουλάχιστον με madcatz fightpad.
Εικόνα
My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f

PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσιευσεις : 620

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 02 Ιουν 2012, 14:02

αν το ειχα δοκιμασει δε θα το αγοραζα αλλα ενταξει 10ε το πηρα ας μη διαμαρτυρομαι. Mεγαλωνει τη συλλογη μου κ με κανει περηφανο :) Παντως δεν ειναι οτι δε με βολευουν τα κουμπια, αυτο μπορω να το πολεμησω. Oι χρονοι αποκρισης μαλλον εχουν θεματακια. Tουλαχιστον το dead or alive ειναι εκει για να με στηριξει με πολυ ευχαριστο χειρισμο. Eπισης σκεφτομαι αν πεσει η τιμη στο τεκεν να του δωσω ευκαιρια μιας κ ειμαι φαν.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσίευσηαπό Sackboy » 02 Ιουν 2012, 14:21

Πάει και το Jak 3. Συνεχίζω με Borderlands στο PC.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sackboy

Δημοσιευσεις : 331

Δημοσίευσηαπό ner0 » 02 Ιουν 2012, 14:53

Loading Max Payne 3 . Ηave fun, me, oh, yes.

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
ner0

Δημοσίευσηαπό Shepard » 02 Ιουν 2012, 17:44

Περιμένουμε εντυπώσεις!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator