Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 31 Αύγ 2015, 13:36

Μέχρι προχθές που κοιτούσα πάντως, υπήρχε για pre order από μικρό κατάστημα μόνο.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό Viper71 » 31 Αύγ 2015, 16:10

Κοιτα τουλάχιστον στα P....c το εβλεπα εδώ και κανενα μηνα ενώ το βλεπω ακομα για προπαραγγελια

PS4-->

ONE-->
Άβαταρ μέλους
Viper71

Δημοσιευσεις : 141

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 31 Αύγ 2015, 19:52

Εχει αρχίσει το λιώσιμο...Τωρα οτι και να πω είναι λίγο...ΕΠΟΣ...
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό dawnstar » 01 Σεπ 2015, 08:21

commenter έγραψε:F*ck Konami: MGSV FOBs beyond the first must be bought via macrotransactions

http://neogaf.com/forum/showthread.php?t=1104842

Τραγικο
Άβαταρ μέλους
dawnstar

Δημοσιευσεις : 191

Δημοσίευσηαπό evergrey » 03 Σεπ 2015, 17:42

Μηπως ξερετε παιδια αν το παιχνιδι παλευεται για PS3?Παντα με βαση τις δυνατοτητες που εχει το PS3 για τετοιο παιχνιδι.Στεκεται π.χ διπλα στο GTAV η ζηταω πολλα?Επειδη το βρισκω με 45ευρω απο σκρουτζομαγαζα.Αξιζει η θα ειναι πατατα επειδη μαλλον εχουν δουλεψει παραπανω για 4 και One?
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό Connie GR » 03 Σεπ 2015, 23:52

evergrey έγραψε:Μηπως ξερετε παιδια αν το παιχνιδι παλευεται για PS3?Παντα με βαση τις δυνατοτητες που εχει το PS3 για τετοιο παιχνιδι.Στεκεται π.χ διπλα στο GTAV η ζηταω πολλα?Επειδη το βρισκω με 45ευρω απο σκρουτζομαγαζα.Αξιζει η θα ειναι πατατα επειδη μαλλον εχουν δουλεψει παραπανω για 4 και One?

Από άποψης περιεχομένου είναι το ίδιο, ωστόσο η έκδοση του PS3 είναι αυτή με τα περισσότερα προβλήματα από πλευράς επιδόσεων. Το σύστημα κυριολεκτικά παλεύει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της Fox Engine, με frames που πέφτουν κάτω από τα 20. Αν θέλεις την άποψή μου, είναι καλύτερο να δοκιμάσεις την έκδοση για PC. Αν και δεν έχω εικόνα για επιδόσεις και εμπειρία gameplay, θεωρώ πως αν έχει γίνει το optimization που έγινε στο Ground Zeroes, θα είναι εξαιρετικό.
Άβαταρ μέλους
Connie GR

Δημοσιευσεις : 343

Δημοσίευσηαπό evergrey » 04 Σεπ 2015, 00:39

Σας ειστε καλα παιδια.
Ωστε @Connie GR εχει προβληματα η PS3 εκδοση ε?Κριμας ρε γαμωτο.Ειδα κατι βιντεακια,για PS3 παντα,και δεν ειδα κατι τραγικο.Αν και αλλο να το "ζεις" μπροστα σου.
@commenter εχεις δικιο με τα fps.Αν και ρωτας εναν "ανωμαλο" που αυτο το καιρο παιζω AC:Blag Flag,και στο θεμα γραφικων εχω μεινει με το στομα ανοιχτο.Απλα μονο PS3 εχω,λατρευω Snake και stealth και ελεγα αν αξιζε το 45ευρω.Να εισαι καλα για την συγκριση.Θα το κοιταξω.
Και παλι σας ευχαριστω.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό Naked Snake » 10 Οκτ 2015, 16:22

Τι έχει κάνει αυτός ο Harry Gregson Williams πια...Αυτό το soundtrack σε κάνει να νιώθεις λες και ήσουνα κουφός και βρήκες την ακοή σου.Είμαι τόσο λίγο μέσα στο παιχνίδι απο άποψη progress,αλλά ακόμα και αυτό το μικρό δείγμα σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι "περικυκλωμένος" σε επίπεδο αισθήσεων απο ένα κολοσσιαίο έπος που ανατριχιάζεις μόνο στην σκέψη της στιγμής του ξεσπάσματος του.Παραλήρημα.Αυτά τα post θα τα σκάω να ξέρετε βρίσκομαι σε παροξυσμό.
Άβαταρ μέλους
Naked Snake

Δημοσιευσεις : 94

Δημοσίευσηαπό Naked Snake » 21 Οκτ 2015, 16:55

Τέλος!Τέλος και τι τέλος...Εν ευθέτω χρόνο θα προχωρήσω σε μια πιο αναλυτική αποτύπωση των συναισθημάτων μου για το τελευταίο MGS του Kojima,αλλά μέχρι να το κάνω θα το γράψω γιατί ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!

ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΚΟΝΑΜΙ!!!

Δίνω σε spoiler ένα πρώτο στίγμα των σκέψεων μου γι'αυτούς που το έχουνε τερματίσει:

Η Konami για άλλη μια φορά έκανε τα μαγικά της,συγκρούστηκε με τον Hideo και το αποτέλεσμα σε ορισμένο βαθμό για το Phantom Pain είναι σε απόλυτη ευθυγράμμιση με την πρώτη σκηνή αλλά και τον κεντρικό ήρωα.Ένα MGS που παρότι συγκλονιστικό σε επίπεδο gameplay,ως MGS είναι λειψό.Του λείπουν χέρια,πόδια αλλά και φέρει τα θραύσματα της σύγκρουσης Konami-Kojima.

Πρώτα βέβαια πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι το Phantom Pain είναι το κορυφαίο installment της σειράς απο άποψη gameplay.Είναι μακράν το πιο απολαυστικό και εντυπωσιακό οπτικά MGS που δημιουργήθηκε ως σήμερα πάντα σε αντιστοιχία με την τεχνολογική πρόοδο αλλά και τα standards της σειράς.

Δεν θα το πίστευα ποτέ όμως,ότι θα έμενα ως έναν βαθμό ανικανοποίητος απο το επίνειο της σειράς,απο την αιχμή του δόρατος,απο το πιο ανεξίτηλο στίγμα της που αποτελεί το σενάριο και η πλοκή της.Είναι ξεκάθαρο - και πολύ σωστά το έγραψε και ο Ηλίας στο review του - ότι προς το τέλος του 1ου chapter το παιχνίδι "μαζεύεται" κακήν κακώς.Και ακριβώς εδώ απο όποια μπάντα και αν το δεις,στον δοσμένο χρόνο είναι οι gamers αυτοί που βγαίνουν χαμένοι.Γιατί η Konami μπορεί να είναι η γνωστή αιμοδιψής μεγαλοεταιρία,αλλά και ο Kojima μόνο λακαμάς δεν είναι,και σίγουρα παρότι πιέστηκε απο την Konami φρόντισε να ολοκληρώσει όπως μπορούσε το PP αλλά ταυτόχρονα να κρατήσει "κάβα" για το μέλλον,μια "κάβα" που έρχεται με ένα κόστος για τους gamers και αφήνει πίσω της μια αίσθηση ότι ο Hideo - εναρμονισμένος ειρωνικά και με το "Revenge" theme - ακολούθησε τακτική "καμμένης γης" σε ορισμένα σημεία που παρότι μικρά για να κάνουν την λιγότερη δυνατή αίσθηση στον παίκτη,στο μάτι και στην αντίληψη του πεπειραμένου MGS φαν κάνουν κρότο απο χιλιόμετρα.

Δεν θέλω να γκρινιάζω μόνο,γιατί είμαι πολύ φορτισμένος συναισθηματικά αυτή την στιγμή και μπορώ να το κάνω με άνεση εστιάζοντας μόνο εκεί.Το Phantom Pain είναι ένα κορυφαιο παιχνίδι,και μπορώ να πω ότι το...διαμαντένιο gameplay του με έκανε προς στιγμήν να ξεχάσω τον όλεθρο που έσπειρε αυτή η σύγκρουση πάνω στο σώμα του MGSV,αλλά είναι ξεκάθαρο ότι όσον αφορά τα trademark στοιχεία που απαρτίζουν ένα Metal Gear Solid,το Phantom Pain είναι ακρωτηριασμένο.

Πάντως για άλλη μιια φορά,το κυρίως theme του παιχνιδιού βρήκε τρόπο να σπάσει το εικονικό φράγμα και να γίνει βίωμα.Τέλος με την Konami.Τέλος οριστικό απο μένα.Ούτε ευρώ ποτέ ξανά σε αυτή την εταιρία.
Άβαταρ μέλους
Naked Snake

Δημοσιευσεις : 94

Δημοσίευσηαπό dexter1810 » 22 Οκτ 2015, 20:51

Το μοναδικο φαουλ κατ'εμε του Κογιμα, ειναι οτι ενω δεν μπορουσε να τελειωσει το παιχνιδι οπως ηθελε, προσθεσε αχρηστες Main mission και ακομα πιο αχρηστες side mission απλα και μονο για να μας δωσει ωρες gameplay.
Καλλιστα θα μπορουσε να σε αφησει ελευθερο να ξαναπαιξεις οποια ηθελες, αλλα σε μικροτερο συνολικα αριθμο αποστολων. Π.χ 30 main και 60 side. Οχι 150 side με eliminate the tank unit απο το 1 εως το 11 και 50 main, να καταστρεψω 2 φορες το Sahelanthropus.
Yπερβολικα πολλες αποστολες που σε κουραζαν τοσο, που το εκπληκτικο gameplay ερχοταν σε δευτερη μοιρα πολλες φορες!

Στα υπολοιπα συμφωνω μαζι σου.
Άβαταρ μέλους
dexter1810

Δημοσιευσεις : 20

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB