- Τώρα είναι 09 Ιούλ 2025, 18:27 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain
commenter έγραψε:F*ck Konami: MGSV FOBs beyond the first must be bought via macrotransactions
http://neogaf.com/forum/showthread.php?t=1104842
Τραγικο
-
dawnstar - Δημοσιευσεις : 191
Μηπως ξερετε παιδια αν το παιχνιδι παλευεται για PS3?Παντα με βαση τις δυνατοτητες που εχει το PS3 για τετοιο παιχνιδι.Στεκεται π.χ διπλα στο GTAV η ζηταω πολλα?Επειδη το βρισκω με 45ευρω απο σκρουτζομαγαζα.Αξιζει η θα ειναι πατατα επειδη μαλλον εχουν δουλεψει παραπανω για 4 και One?
-
evergrey - Δημοσιευσεις : 941
evergrey έγραψε:Μηπως ξερετε παιδια αν το παιχνιδι παλευεται για PS3?Παντα με βαση τις δυνατοτητες που εχει το PS3 για τετοιο παιχνιδι.Στεκεται π.χ διπλα στο GTAV η ζηταω πολλα?Επειδη το βρισκω με 45ευρω απο σκρουτζομαγαζα.Αξιζει η θα ειναι πατατα επειδη μαλλον εχουν δουλεψει παραπανω για 4 και One?
Από άποψης περιεχομένου είναι το ίδιο, ωστόσο η έκδοση του PS3 είναι αυτή με τα περισσότερα προβλήματα από πλευράς επιδόσεων. Το σύστημα κυριολεκτικά παλεύει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της Fox Engine, με frames που πέφτουν κάτω από τα 20. Αν θέλεις την άποψή μου, είναι καλύτερο να δοκιμάσεις την έκδοση για PC. Αν και δεν έχω εικόνα για επιδόσεις και εμπειρία gameplay, θεωρώ πως αν έχει γίνει το optimization που έγινε στο Ground Zeroes, θα είναι εξαιρετικό.
-
Connie GR - Δημοσιευσεις : 343
Σας ειστε καλα παιδια.
Ωστε @Connie GR εχει προβληματα η PS3 εκδοση ε?Κριμας ρε γαμωτο.Ειδα κατι βιντεακια,για PS3 παντα,και δεν ειδα κατι τραγικο.Αν και αλλο να το "ζεις" μπροστα σου.
@commenter εχεις δικιο με τα fps.Αν και ρωτας εναν "ανωμαλο" που αυτο το καιρο παιζω AC:Blag Flag,και στο θεμα γραφικων εχω μεινει με το στομα ανοιχτο.Απλα μονο PS3 εχω,λατρευω Snake και stealth και ελεγα αν αξιζε το 45ευρω.Να εισαι καλα για την συγκριση.Θα το κοιταξω.
Και παλι σας ευχαριστω.
Ωστε @Connie GR εχει προβληματα η PS3 εκδοση ε?Κριμας ρε γαμωτο.Ειδα κατι βιντεακια,για PS3 παντα,και δεν ειδα κατι τραγικο.Αν και αλλο να το "ζεις" μπροστα σου.
@commenter εχεις δικιο με τα fps.Αν και ρωτας εναν "ανωμαλο" που αυτο το καιρο παιζω AC:Blag Flag,και στο θεμα γραφικων εχω μεινει με το στομα ανοιχτο.Απλα μονο PS3 εχω,λατρευω Snake και stealth και ελεγα αν αξιζε το 45ευρω.Να εισαι καλα για την συγκριση.Θα το κοιταξω.
Και παλι σας ευχαριστω.
-
evergrey - Δημοσιευσεις : 941
Τι έχει κάνει αυτός ο Harry Gregson Williams πια...Αυτό το soundtrack σε κάνει να νιώθεις λες και ήσουνα κουφός και βρήκες την ακοή σου.Είμαι τόσο λίγο μέσα στο παιχνίδι απο άποψη progress,αλλά ακόμα και αυτό το μικρό δείγμα σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι "περικυκλωμένος" σε επίπεδο αισθήσεων απο ένα κολοσσιαίο έπος που ανατριχιάζεις μόνο στην σκέψη της στιγμής του ξεσπάσματος του.Παραλήρημα.Αυτά τα post θα τα σκάω να ξέρετε βρίσκομαι σε παροξυσμό.
-
Naked Snake - Δημοσιευσεις : 94
Τέλος!Τέλος και τι τέλος...Εν ευθέτω χρόνο θα προχωρήσω σε μια πιο αναλυτική αποτύπωση των συναισθημάτων μου για το τελευταίο MGS του Kojima,αλλά μέχρι να το κάνω θα το γράψω γιατί ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!
ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΚΟΝΑΜΙ!!!
Δίνω σε spoiler ένα πρώτο στίγμα των σκέψεων μου γι'αυτούς που το έχουνε τερματίσει:
ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΚΟΝΑΜΙ!!!
Δίνω σε spoiler ένα πρώτο στίγμα των σκέψεων μου γι'αυτούς που το έχουνε τερματίσει:
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
-
Naked Snake - Δημοσιευσεις : 94
Το μοναδικο φαουλ κατ'εμε του Κογιμα, ειναι οτι ενω δεν μπορουσε να τελειωσει το παιχνιδι οπως ηθελε, προσθεσε αχρηστες Main mission και ακομα πιο αχρηστες side mission απλα και μονο για να μας δωσει ωρες gameplay.
Καλλιστα θα μπορουσε να σε αφησει ελευθερο να ξαναπαιξεις οποια ηθελες, αλλα σε μικροτερο συνολικα αριθμο αποστολων. Π.χ 30 main και 60 side. Οχι 150 side με eliminate the tank unit απο το 1 εως το 11 και 50 main, να καταστρεψω 2 φορες το Sahelanthropus.
Yπερβολικα πολλες αποστολες που σε κουραζαν τοσο, που το εκπληκτικο gameplay ερχοταν σε δευτερη μοιρα πολλες φορες!
Στα υπολοιπα συμφωνω μαζι σου.
Καλλιστα θα μπορουσε να σε αφησει ελευθερο να ξαναπαιξεις οποια ηθελες, αλλα σε μικροτερο συνολικα αριθμο αποστολων. Π.χ 30 main και 60 side. Οχι 150 side με eliminate the tank unit απο το 1 εως το 11 και 50 main, να καταστρεψω 2 φορες το Sahelanthropus.
Yπερβολικα πολλες αποστολες που σε κουραζαν τοσο, που το εκπληκτικο gameplay ερχοταν σε δευτερη μοιρα πολλες φορες!
Στα υπολοιπα συμφωνω μαζι σου.
-
dexter1810 - Δημοσιευσεις : 20
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης