Resident Evil 6

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό The White Prince » 01 Νοέμ 2012, 19:05

Πιστεύω στο τελευταίο ever RE κάποιον θα σκοτώσει η Capcom... Για να υπάρχει και μεγάλο hype, όπως συνέβη με τον υποτιθέμενο θάνατο της Jill στο RE5.
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
The White Prince

Δημοσιευσεις : 161

Δημοσίευσηαπό Kimi Raikkonen » 01 Νοέμ 2012, 19:10

Και γω το πιστεύω αυτό το θέμα είναι ποιον και θα συνδέει από πίσω του τίποτα σαν ιστορία; Εγώ βλέπω και την Ada νεκρή κουβαλάει πολύ ιστορία πίσω της. Επιπλέον η Jill λογικά στο επόμενο θα ξανά κάνει την εμφάνιση της
Άβαταρ μέλους
Kimi Raikkonen

Δημοσιευσεις : 322

Δημοσίευσηαπό The White Prince » 01 Νοέμ 2012, 19:21

H Ada αν πεθάνει θα είναι λόγω θυσίας για να σώσει κάποιον (μάλλον Λεον) αλλά πιστεύω πως θα πεθάνει άνδρας αν είναι να συμβεί κάτι τέτοιο.
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
The White Prince

Δημοσίευσηαπό korko » 01 Νοέμ 2012, 20:16

άμα είναι να σκοτώσουν κάποιον φοβάμαι θα είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας chris.έχει κάνει τα πάντα,αφού σκότωσε τον wesker και έσωσε τον κόσμο αρκετές φορές...και μην ξεχνάμε ότι τον έχουν πάρει και τα χρόνια...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό The White Prince » 01 Νοέμ 2012, 20:38

Όλους τους έχουν πάρει τα χρόνια (πλην της Sherry) αφού, πάνω κάτω, όλοι είναι 35-40... Κι εμένα ο Chris είναι μέσα στους 3 αγαπημένους μου (Jill, Ada, Chris)... Ίδωμεν.
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
The White Prince

Δημοσίευσηαπό Kimi Raikkonen » 02 Νοέμ 2012, 00:50

Ναι συμφωνώ αλλά πιο πιθανόν είναι να μην ξαναδώ τον Leon και νομίζω οτί εκείνον λογικά θα στοχεύσουν για να σκοτώσουν και όχι τον Chris. Επίσης θα συμφωνήσω πως η Ada ίσως θυσιαστεί (για τα μάτια του Leon). Το ερώτημα ξανάρχεται τώρα η Claire τι θα γίνει; Πότε θα την ξαναδούμε στην σειρά και πιστεύω αν όχι σύντομα θα ξανατοποθετηθεί κάπου μιας και ο αδερφός της ζει. Σίγουρο είναι ότι στο Resident Evil 7 o Jake θα πρωταγωνιστεί μιας και το secret ending αποκαλύπτει πολλά. Βέβαια δεν είμαι σίγουρος άμα θα υπάρχει Sherry.
Άβαταρ μέλους
Kimi Raikkonen

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 02 Νοέμ 2012, 05:17

Αρκει να μη σκοτωσουν τη jill! Ηδη μας καρδιοχτυπησαν μια φορα... Στο σεναριο που περιγραφετε Chris&Ada φανταζουν ιδανικα θυματα. Ενδιαφερον θα 'χε και το comeback της Claire...
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό korko » 02 Νοέμ 2012, 08:55

άμα είναι να σκοτώσουν γυναίκα πρωταγωνίστρια πιστεύω ότι θα είναι η ada καθώς έχει κάνει πολλά...δεν νομίζω να αγγίξουν jill ή claire γιατί αυτόματα θα σημαίνει ότι ο chris θα επιστρέψει για να πάρει εκδίκηση...πράγμα που έκανε θεωριτικά στο 5...τώρα απο άντρες δεν θα ήθελα τον chris νεκρό καθώς είναι ο αγαπημένος μου...έχουν άντρες μπόλικους να καθαρίσουν...αν και πιστεύω σε κάτι που διάβασα σε ένα ξένο άρθρο ότι ίσως η capcom να μην σκοτώσει κανέναν γιατί είναι το στυλ της σαν εταιρεία
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό Kimi Raikkonen » 02 Νοέμ 2012, 08:58

Και δηλαδή τι θα γίνει θα βγάζει άπειρα Resident; Δεν θα πρέπει να τελειώσει κάπως η ιστορία με έναν από αυτούς να είναι νεκρός; Δεν το θέλω αλλά κάτι πρέπει να βάλει και πιστεύω ότι Jill και ειδικά Claire πρέπει να ξαναδούμε!
Άβαταρ μέλους
Kimi Raikkonen

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 02 Νοέμ 2012, 12:05

Καλα οντως η capcom ποτε δε μας εχει στεναχωρησει στο τελος. Ακομη και στο revelations
ο ψιλοακυρος Parker τελικα δεν πεθαινει, οσο κι αν τον κυνηγαει ο θανατος!
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB