- Τώρα είναι 10 Ιούλ 2025, 11:26 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Resident Evil 6
Πιστεύω στο τελευταίο ever RE κάποιον θα σκοτώσει η Capcom... Για να υπάρχει και μεγάλο hype, όπως συνέβη με τον υποτιθέμενο θάνατο της Jill στο RE5.

-
The White Prince - Δημοσιευσεις : 161
Και γω το πιστεύω αυτό το θέμα είναι ποιον και θα συνδέει από πίσω του τίποτα σαν ιστορία; Εγώ βλέπω και την Ada νεκρή κουβαλάει πολύ ιστορία πίσω της. Επιπλέον η Jill λογικά στο επόμενο θα ξανά κάνει την εμφάνιση της
-
Kimi Raikkonen - Δημοσιευσεις : 322
H Ada αν πεθάνει θα είναι λόγω θυσίας για να σώσει κάποιον (μάλλον Λεον) αλλά πιστεύω πως θα πεθάνει άνδρας αν είναι να συμβεί κάτι τέτοιο.

-
Όλους τους έχουν πάρει τα χρόνια (πλην της Sherry) αφού, πάνω κάτω, όλοι είναι 35-40... Κι εμένα ο Chris είναι μέσα στους 3 αγαπημένους μου (Jill, Ada, Chris)... Ίδωμεν.

-
Ναι συμφωνώ αλλά πιο πιθανόν είναι να μην ξαναδώ τον Leon και νομίζω οτί εκείνον λογικά θα στοχεύσουν για να σκοτώσουν και όχι τον Chris. Επίσης θα συμφωνήσω πως η Ada ίσως θυσιαστεί (για τα μάτια του Leon). Το ερώτημα ξανάρχεται τώρα η Claire τι θα γίνει; Πότε θα την ξαναδούμε στην σειρά και πιστεύω αν όχι σύντομα θα ξανατοποθετηθεί κάπου μιας και ο αδερφός της ζει. Σίγουρο είναι ότι στο Resident Evil 7 o Jake θα πρωταγωνιστεί μιας και το secret ending αποκαλύπτει πολλά. Βέβαια δεν είμαι σίγουρος άμα θα υπάρχει Sherry.
-
άμα είναι να σκοτώσουν γυναίκα πρωταγωνίστρια πιστεύω ότι θα είναι η ada καθώς έχει κάνει πολλά...δεν νομίζω να αγγίξουν jill ή claire γιατί αυτόματα θα σημαίνει ότι ο chris θα επιστρέψει για να πάρει εκδίκηση...πράγμα που έκανε θεωριτικά στο 5...τώρα απο άντρες δεν θα ήθελα τον chris νεκρό καθώς είναι ο αγαπημένος μου...έχουν άντρες μπόλικους να καθαρίσουν...αν και πιστεύω σε κάτι που διάβασα σε ένα ξένο άρθρο ότι ίσως η capcom να μην σκοτώσει κανέναν γιατί είναι το στυλ της σαν εταιρεία
-
korko - Δημοσιευσεις : 677
Και δηλαδή τι θα γίνει θα βγάζει άπειρα Resident; Δεν θα πρέπει να τελειώσει κάπως η ιστορία με έναν από αυτούς να είναι νεκρός; Δεν το θέλω αλλά κάτι πρέπει να βάλει και πιστεύω ότι Jill και ειδικά Claire πρέπει να ξαναδούμε!
-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης