Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 04 Νοέμ 2013, 08:03

Metal Gear:Revengance
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Δημοσίευσηαπό evergrey » 04 Νοέμ 2013, 23:33

Συνεχιζω ακαθεκτος μετα απο 28 ωρες Okami HD(Απιστευτη ιστορια/μαχες/και gameplay!)
Και επισης Assassin's Creed 3,που για εναν περιεργο λογο εχω κολλησει με το "Multi" και εχω κανει στην ακρη το Single!
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 05 Νοέμ 2013, 06:35

ξεκίνησα το οκαμι πριν απο καιρό,ειχα μισήώρα στν διάθεση μου,περίμενα στην αρχή περίμενα,ξανα και ξανα,τελείωσε η ώρα μου και ακόμαδεν είχε ξεκινήσει
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Δημοσίευσηαπό SithDante » 05 Νοέμ 2013, 10:46

Άρχισα το Remember me.Φαίνεται υποσχόμενο.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SithDante

Δημοσιευσεις : 77

Δημοσίευσηαπό evergrey » 06 Νοέμ 2013, 20:58

Μπηκα και εγω στον χορο του PSVita λογο εκπτωσεων και εχω αρχισει το LEGO Lord of the Rings(Πλακα εχει και παιζετε ευχαριστα) και το Killzone: Mercenary(Οτι και να γραψω θα ειναι λιγο.Δεν περιμενα να εβλεπα τετοια γραφικα!Ειδικα σε μερικα σημεια ο "φωτισμος" ειναι απιστευτος!Ο χειρισμος επισης ειναι πολυ καλος αν και θελει μια συνηθεια)
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσίευσηαπό NinteNikos » 06 Νοέμ 2013, 23:55

Call of Duty Ghosts
Άβαταρ μέλους
NinteNikos

Δημοσιευσεις : 169

Δημοσίευσηαπό Havok-Alex » 10 Νοέμ 2013, 21:39

Εικόνα
Τέλος με τα Remember Me και Papo & Yo τα οποία και τα δύο τα έπαιξα μέχρι το τελευταίο Trophy, γιατί το άξιζαν.

Τώρα ξεκίνησα ένα FPS Medley με τις σειρές Battlefield, Call Of Duty, Crysis, Far Cry, Medal Of Honor, Brothers In Arms, Borderlands να είναι μέσα στο Remix και όσο αντέξω!!!
Εικόνα
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Havok-Alex

Δημοσιευσεις : 509

Δημοσίευσηαπό koulis21 » 10 Νοέμ 2013, 22:32

πολυ καψιμο το παιχνιδι
και απροσδιοριστου ειδους
θελω να δω ενα review για αυτο εδω
Άβαταρ μέλους
koulis21

Δημοσιευσεις : 296

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 12 Νοέμ 2013, 01:58

Τις τελευταίες μέρες ασχολούμαι με το Kingdom Hearts RE:CoM. Φαίνεται τόσο φρέσκο ακόμα και για κάποιον που έχει λιώσει την GBA έκδοση του. Από αύριο που θα είμαι μακριά από το PS3 μάλλον για μερικές ημέρες θα συνεχίσω Pokemon Y.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό evergrey » 12 Νοέμ 2013, 12:50

Εχω φαει μεγαλο κολλημα με το "Multi" του Killzone: Mercenary.Το παιχνιδι τα σπαει!
Δοκιμασα και λιγο τον Drake(Uncharted: Golden Abyss)που και εκει πραγματικα εχουν κανει πολυ καλη δουλεια στα γραφικα αλλα και στο gameplay με τα "μυστικα" που πρεπει να βρεις.
Άβαταρ μέλους
evergrey

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB