News: PlayStation 4

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό abaddon77 » 13 Δεκ 2016, 20:13

Μην περιμένετε προσφορές στο Pro φέτος παιδιά, πριν ένα μήνα βγήκε στην αγορά. Πάρα πολύ δύσκολο έως αδύνατον.
Άβαταρ μέλους
abaddon77

Δημοσιευσεις : 64

Δημοσίευσηαπό Aniwthos » 16 Δεκ 2016, 11:53

Και εγω αυτό βλέπω, δε τα γλυτώνουμε τα 409. Όλοι έχουν προσφορές σε slim για να ξεστοκάρουν.. ούτε στο εξωτερικό κυκλοφορεί κάποιο bundle.
Άβαταρ μέλους
Aniwthos

Δημοσιευσεις : 41

Δημοσίευσηαπό VitaGr » 16 Δεκ 2016, 13:50

Πιστευω πως θα τα γλυτωσουμε!!! Δεν γινεται να μην βγαλουν κατι!!
VitaGr

Δημοσιευσεις : 1

Δημοσίευσηαπό KosMyl » 17 Δεκ 2016, 13:31

Μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανιστεί κάτι και όντως δεν νομίζω ότι πρόκειται....Οπότε όσοι το ψήνετε ετοιμάστε την 400άρα!!! Να ρωτήσω κάτι γνωρίζει κάποιος αν η συλλογή Uncharted The Nathan Drake Collection που βγήκε πέρσι είναι remastered?? Επειδή φέτος κυκλοφόρησαν τα 3 πρώτα επεισόδια χωριστά με σαφή επιγραφή remastered πάνω.
Άβαταρ μέλους
KosMyl

Δημοσιευσεις : 32

Δημοσίευσηαπό Aniwthos » 19 Δεκ 2016, 15:07

Το 400άρι ούτως ή άλλως θα το δίναμε.. το θέμα ήταν να έδινε κάνα game, κάνα +έξτρα controller με κάνα 20-30 ευρώ πάνω.. κάτι τις βρε αδερφέ !
Άβαταρ μέλους
Aniwthos

Δημοσιευσεις : 41

Δημοσίευσηαπό Volga » 19 Δεκ 2016, 22:28

Είναι και οι εκπτώσεις Ιανουαρίου...

Κάτι πιστεύω πως θα κάνουν. Όχι για ρίξιμο της τιμής αφού μόλις βγήκε, αλλά τουλάχιστον κάποια καλεύτεράα bundles (όπως λέει και ο Aniwthos).
Άβαταρ μέλους
Volga

Δημοσιευσεις : 174

Δημοσίευσηαπό theodon » 24 Δεκ 2016, 11:07

Παιδιά μην περιμένετε από τώρα προσφορές για ps4 pro, ακόμα δεν κυκλοφόρησε καλά καλά κι εχουν να ξεφορτωθουν και ps4, ps4 slim. Και υπάρχει και το αρχικό hype βέβαια που πρέπει να εκμεταλλευτεί η Sony.
theodon

Δημοσιευσεις : 52

Δημοσίευσηαπό pierotos » 24 Δεκ 2016, 12:06

Και εγώ περίμενα κάποια προσφορά για το ps4 pro, όχι απαραίτητα μείωση τιμής αλλά ένα παιχνίδι δώρο ή με ενα δεύτερο χειριστήριο αλλά όπως είπε και ο theodon έχω παρατηρήσει πως θέλουν σε όλα τα καταστήματα να ξεφορτωθούν τα παλιά και για αυτό βλέπεις προσφορές με δυο παιχνίδια και δεύτερο χειριστήριο. Ισως δούμε κάτι τον Ιανουάριο ...
pierotos

Δημοσιευσεις : 21

PS4 PRO

Δημοσίευσηαπό Skendero » 26 Δεκ 2016, 21:14

Από τη στιγμή που δεν υπάρχει σοβαρό στοκ του PS4 pro στην Ελλάδα , δεν υπάρχει και λόγος μείωσης τιμής. Καλα κάνει και βγάζει πακέτα στο Sim που όπως και να το κάνουμε απευθύνεται σε περισσότερο κόσμο.
Skendero

Δημοσιευσεις : 1

Δημοσίευσηαπό pierotos » 27 Δεκ 2016, 11:40

Παιδιά από πληροφόρηση που είχα απο ενα φίλο που δουλεύει στον Κωτσόβολο, θα βγάλει προσφορά για το pro αν όχι μέχρι τέλος της εβδομάδας την επόμενη σίγουρα. Ελπίζω να είναι αλήθεια ... για να δούμε
pierotos

Δημοσιευσεις : 21

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB