- Τώρα είναι 08 Ιούλ 2025, 19:09 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
News: PlayStation 4
Με κάποιον φίλο που μίλησα απο public μου είπε περίμενε μέχρι τις 19. Συνήθως μέχρι τότε έρχονται όλες οι προσφορές των Χριστουγέννων. Το θεωρώ απίθανο βέβαια για bundle PS4 pro μιας και έχει γεμίσει η αγορά με προσφορές ps4 slim. Ούτε στο εξωτερικό κυκλοφορεί κάτι με PS4 pro τουλάχιστον όχι ακόμα. Λίγες μέρες ακόμα υπομονή .. και εγώ αυτό περιμένω να δω τι θα γίνει 

-
Aniwthos - Δημοσιευσεις : 41
Το έγραψα στο forum των προσφορών αλλά αφού γίνεται κι εδώ κουβέντα δεν χάνω τίποτα. Έχει μάθει κανείς για κάποια καλή προσφορά για το rise of the tomb raider για ps4; Κάποιο κατάστημα ή site που φημίζεται για τις προσφορές του ώστε να έχω το νου μου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
- theodon
- Δημοσιευσεις : 52
Ήταν το πρώτο παιχνίδι που έβγαλε σε προσφορά το playstation store στα 12 Deals of Christmas στα 30 € (μισή τιμή δηλαδή), σίγουρα αν περιμένεις λίγο μετά τις γιορτές πιστεύω θα το ξαναβγάλει σε προσφορά. Αν το θέλεις σε δισκάκι και όχι ψηφιακό θα σου πρότεινα να κοιτάς public γιατί κάποιοι επιστρέφουν τα games που έχουν παίξει και το κατάστημα τα πουλάει μετά σαν μεταχειρισμένα σε πολύ καλύτερη τιμή. Απο εκεί και πέρα ίσως σε κάποια site με αγγελίες. 

-
Aniwthos - Δημοσιευσεις : 41
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης