News: PlayStation 4

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Morfeus777 » 11 Δεκ 2016, 16:36

παιδες αξιζει No man's sky για ps4pro?
Άβαταρ μέλους
Morfeus777

Δημοσιευσεις : 125

Δημοσίευσηαπό KAMENOSS » 11 Δεκ 2016, 16:39

Morfeus777 έγραψε:παιδες αξιζει No man's sky για ps4pro?

Για 20 euro καλο ειναι, για κατι παραπανω οχι ...
σαν το Minecraft στο διαστημα ειναι...
Άβαταρ μέλους
KAMENOSS

Δημοσιευσεις : 49

Δημοσίευσηαπό Aniwthos » 11 Δεκ 2016, 22:09

Από ότι φαίνεται η λίστα με τα 12 deals of Christmas που διέρρευσε ισχύει.. Uncharted 4 στα 25 ευρώ. Κορυφαίο παιχνίδι σε αυτα τα λεφτά. Προλάβετε !
Άβαταρ μέλους
Aniwthos

Δημοσιευσεις : 41

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 11 Δεκ 2016, 22:16

Aν βγει το Titanfall 2 καμια 35αρα θα ειναι fantastic !!!
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό KosMyl » 12 Δεκ 2016, 00:44

Παιδιά παίζει ενόψει εορτών καμιά προσφορά στο ps4 pro ή τσάμπα περιμένω και να πάω να το πάρω απο τώρα;;;;;;
Άβαταρ μέλους
KosMyl

Δημοσιευσεις : 32

Δημοσίευσηαπό Aniwthos » 12 Δεκ 2016, 09:31

Με κάποιον φίλο που μίλησα απο public μου είπε περίμενε μέχρι τις 19. Συνήθως μέχρι τότε έρχονται όλες οι προσφορές των Χριστουγέννων. Το θεωρώ απίθανο βέβαια για bundle PS4 pro μιας και έχει γεμίσει η αγορά με προσφορές ps4 slim. Ούτε στο εξωτερικό κυκλοφορεί κάτι με PS4 pro τουλάχιστον όχι ακόμα. Λίγες μέρες ακόμα υπομονή .. και εγώ αυτό περιμένω να δω τι θα γίνει :-)
Άβαταρ μέλους
Aniwthos

Δημοσίευσηαπό theodon » 12 Δεκ 2016, 10:32

Το έγραψα στο forum των προσφορών αλλά αφού γίνεται κι εδώ κουβέντα δεν χάνω τίποτα. Έχει μάθει κανείς για κάποια καλή προσφορά για το rise of the tomb raider για ps4; Κάποιο κατάστημα ή site που φημίζεται για τις προσφορές του ώστε να έχω το νου μου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
theodon

Δημοσιευσεις : 52

Δημοσίευσηαπό Aniwthos » 12 Δεκ 2016, 10:43

Ήταν το πρώτο παιχνίδι που έβγαλε σε προσφορά το playstation store στα 12 Deals of Christmas στα 30 € (μισή τιμή δηλαδή), σίγουρα αν περιμένεις λίγο μετά τις γιορτές πιστεύω θα το ξαναβγάλει σε προσφορά. Αν το θέλεις σε δισκάκι και όχι ψηφιακό θα σου πρότεινα να κοιτάς public γιατί κάποιοι επιστρέφουν τα games που έχουν παίξει και το κατάστημα τα πουλάει μετά σαν μεταχειρισμένα σε πολύ καλύτερη τιμή. Απο εκεί και πέρα ίσως σε κάποια site με αγγελίες. :shock:
Άβαταρ μέλους
Aniwthos

Δημοσίευσηαπό Morfeus777 » 13 Δεκ 2016, 18:46

mariodm22 έγραψε:Aν βγει το Titanfall 2 καμια 35αρα θα ειναι fantastic !!!

βγηκε στα 30... :D
Άβαταρ μέλους
Morfeus777

Δημοσιευσεις : 125

Δημοσίευσηαπό KosMyl » 13 Δεκ 2016, 19:42

To πλαίσιο πάντως στο χριστογεννιάτικο φυλλαδιο που εβγαλε χθες δεν είχε ούτε λέξη για το ps4 pro. Και όλες αυτές οι αλυσίδες πάνε χέρι-χέρι στις προσφορές πάντα
Άβαταρ μέλους
KosMyl

Δημοσιευσεις : 32

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB