- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 02:23 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
News: PlayStation 4
Νομιζω ειναι νωρίς για Χριστουγεννιάτικα bundle, αν δεν κάνω λαθος οι προσφορές αρχίζουν την εβδομάδα των Χριστουγέννων (φέτος 19 Δεκ) και τραβάνε ως την πρωτοχρονιά.
-
Athanasios2104 - Δημοσιευσεις : 36
Βγήκε το 4ο game στο playstation store στα 12 deals of Christmas. Είναι το Battlefield 1 (το οποίο είναι παιχνιδάρα
στα 40.00 €. Επίσης υπάρχει μια λίστα που διέρευσε (φήμη) για τα 12 games που θα βγάλουν σε προσφορά το playstation store. Διέρευσε πριν ανακοινωθεί το 3ο game που ήταν το Dishonored 2 και απο ότι φαίνεται ως τώρα ισχύει. Σας την παραθέτω πιο κάτω, να ξέρετε κάθε 48 ώρες αλλάζουν τα games οπότε τρέξτε να προλάβετε
Φυσικά είδωμεν αν όλα αυτά θα ισχύσουν..
H λίστα του 12 Deals of Christmas:
Rise of the Tomb Raider
Fallout 4
Dishonored II
The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition
Battlefield 1
Uncharted 4
Titanfall 2
Call of Duty: Infinite Warfare
FIFA 17
Grand Theft Auto V
Watch Dogs 2
Final Fantasy XV

H λίστα του 12 Deals of Christmas:
Rise of the Tomb Raider
Fallout 4
Dishonored II
The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition
Battlefield 1
Uncharted 4
Titanfall 2
Call of Duty: Infinite Warfare
FIFA 17
Grand Theft Auto V
Watch Dogs 2
Final Fantasy XV
-
Aniwthos - Δημοσιευσεις : 41
Ειπα να το γραψω και στα 2 Forum ...
Μετα απο μια αποχη 2 μηνων περιπου απο το Ps4 ειπα να παιξω λιγο . Οταν ανοιξα λοιπον την κονσολα μου σημερα μου ζητησε να κανω update το καινουριο firmware . Μετα το update αφου εκανα restart μου ζητησε να κανω sign in . Εκανα το sign in και επειτα μου ζηταει να αλλαξω τον κωδικο για λογους ασφαλειας του λογαριασμου . Πραγματικα δεν μου εχει ξανατυχει κατι παρομοιο και το θεμα ειναι πως η sony με εξαναγκαζει να αλλαξω κωδικο . Εχει κανεις ιδεα τι συμβαινει ? Αν ειναι καποια νορμαλ διαδικασια η περιπτωση χακερ ?
Να μπω στην διαδικασια να αλλαξω κωδικο ?
Μετα απο μια αποχη 2 μηνων περιπου απο το Ps4 ειπα να παιξω λιγο . Οταν ανοιξα λοιπον την κονσολα μου σημερα μου ζητησε να κανω update το καινουριο firmware . Μετα το update αφου εκανα restart μου ζητησε να κανω sign in . Εκανα το sign in και επειτα μου ζηταει να αλλαξω τον κωδικο για λογους ασφαλειας του λογαριασμου . Πραγματικα δεν μου εχει ξανατυχει κατι παρομοιο και το θεμα ειναι πως η sony με εξαναγκαζει να αλλαξω κωδικο . Εχει κανεις ιδεα τι συμβαινει ? Αν ειναι καποια νορμαλ διαδικασια η περιπτωση χακερ ?
Να μπω στην διαδικασια να αλλαξω κωδικο ?
- mariodm22
- Δημοσιευσεις : 753
Νορμάλ είναι.Κάθε 3 μήνες το ίδιο τροπάριο.Και εγω είχα πολυ καιρό να μπώ στο ps network και κάθε φορά που περνούσαν 2-3 μήνες χωρίς να μπω για λόγους ασφαλείας με υποχρέωνε να αλλάζω κωδικό.
- NinjaDream
- Δημοσιευσεις : 7
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης