News: PlayStation 4

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό VonL » 03 Δεκ 2016, 20:42

Την έχασα την προσφορα που είχε στο ESO Gold και ακόμα δεν έχω μπει....Με την πρώτη ευκαιρία όμως
VonL

Δημοσιευσεις : 101

Δημοσίευσηαπό Aniwthos » 06 Δεκ 2016, 15:48

Υπάρχει κάποιο info αν γνωρίζει κάποιος για bundle ps4 pro μέσα στα Χριστούγεννα; Στο εξωτερικό το μόνο που έχω δει είναι στο amazon με το infinite warfare αλλά στο επίσημο site της Sony δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο.
Άβαταρ μέλους
Aniwthos

Δημοσιευσεις : 41

Δημοσίευσηαπό Athanasios2104 » 06 Δεκ 2016, 19:13

Νομιζω ειναι νωρίς για Χριστουγεννιάτικα bundle, αν δεν κάνω λαθος οι προσφορές αρχίζουν την εβδομάδα των Χριστουγέννων (φέτος 19 Δεκ) και τραβάνε ως την πρωτοχρονιά.
Άβαταρ μέλους
Athanasios2104

Δημοσιευσεις : 36

Δημοσίευσηαπό Aniwthos » 07 Δεκ 2016, 00:16

Θα βγει όμως κατι σε bundle με το pro; ή θα το πάνε για νέο έτος και βλέπουμε; Γιατί γενικώς ακόμα και σε ξένα site όλες οι προσφορές είναι με το slim.
Άβαταρ μέλους
Aniwthos

Δημοσίευσηαπό Aniwthos » 09 Δεκ 2016, 16:16

Βγήκε το 4ο game στο playstation store στα 12 deals of Christmas. Είναι το Battlefield 1 (το οποίο είναι παιχνιδάρα :-) στα 40.00 €. Επίσης υπάρχει μια λίστα που διέρευσε (φήμη) για τα 12 games που θα βγάλουν σε προσφορά το playstation store. Διέρευσε πριν ανακοινωθεί το 3ο game που ήταν το Dishonored 2 και απο ότι φαίνεται ως τώρα ισχύει. Σας την παραθέτω πιο κάτω, να ξέρετε κάθε 48 ώρες αλλάζουν τα games οπότε τρέξτε να προλάβετε :-) Φυσικά είδωμεν αν όλα αυτά θα ισχύσουν..

H λίστα του 12 Deals of Christmas:

Rise of the Tomb Raider
Fallout 4
Dishonored II
The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition
Battlefield 1
Uncharted 4
Titanfall 2
Call of Duty: Infinite Warfare
FIFA 17
Grand Theft Auto V
Watch Dogs 2
Final Fantasy XV
Άβαταρ μέλους
Aniwthos

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 09 Δεκ 2016, 19:57

Ειπα να το γραψω και στα 2 Forum ...

Μετα απο μια αποχη 2 μηνων περιπου απο το Ps4 ειπα να παιξω λιγο . Οταν ανοιξα λοιπον την κονσολα μου σημερα μου ζητησε να κανω update το καινουριο firmware . Μετα το update αφου εκανα restart μου ζητησε να κανω sign in . Εκανα το sign in και επειτα μου ζηταει να αλλαξω τον κωδικο για λογους ασφαλειας του λογαριασμου . Πραγματικα δεν μου εχει ξανατυχει κατι παρομοιο και το θεμα ειναι πως η sony με εξαναγκαζει να αλλαξω κωδικο . Εχει κανεις ιδεα τι συμβαινει ? Αν ειναι καποια νορμαλ διαδικασια η περιπτωση χακερ ?
Να μπω στην διαδικασια να αλλαξω κωδικο ?
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό NinjaDream » 09 Δεκ 2016, 21:37

Νορμάλ είναι.Κάθε 3 μήνες το ίδιο τροπάριο.Και εγω είχα πολυ καιρό να μπώ στο ps network και κάθε φορά που περνούσαν 2-3 μήνες χωρίς να μπω για λόγους ασφαλείας με υποχρέωνε να αλλάζω κωδικό.
NinjaDream

Δημοσιευσεις : 7

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 09 Δεκ 2016, 21:40

Ειναι η πρωτη φορα που μου συμβαινει κατι τετοιο και δεν ηξερα πραγματικα πως να δρασω . Οποτε αλλαζω κωδικο αφοβα . Ευχαριστω πολυ !!!
mariodm22

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 09 Δεκ 2016, 22:24

@NinjaDream

Tελικα αλλαξα κωδικο και με αφησε να μπω στον λογαριασμο μου κανονικα . Ευχαριστω πολυ ...
mariodm22

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB