News: Nintendo 3DS

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό evogpal » 26 Μαρ 2013, 15:23

kostasfil έγραψε:Eγω παλι θα το αγοραζα το mansion 2 αλλα σε μια πτωση τιμης. Αυτο που ειναι must αγορα για μενα οταν με το καλο κυκλοφορησει ειναι το fire emblem.

Νομίζω πως θα συμφωνήσω μαζί σου!
Άβαταρ μέλους
evogpal

Δημοσιευσεις : 56

Δημοσίευσηαπό grcpan » 26 Μαρ 2013, 16:10

Το Fire Emblem είναι παιχνίδι για τρελό κάψιμο. Όταν βρω τον χρόνο σίγουρα θα το τιμήσω. Το Luigi από την άλλη είναι πιο χαλαρό και ευχάριστο οπότε μάλλον θα το πάρω σύντομα.
Άβαταρ μέλους
grcpan

Δημοσιευσεις : 11

Δημοσίευσηαπό evogpal » 26 Μαρ 2013, 19:05

Γενικότερα βγαίνουν συνέχεια πολύ καλά παιχνίδια!
Άβαταρ μέλους
evogpal

Δημοσιευσεις : 56

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 30 Μαρ 2013, 13:28

Shin Megami Tensei: Devil Survivor Overclocked Now Available

Ghostlight have today launched Shin Megami Tensei: Devil Survivor Overclocked, a new Nintendo 3DS exclusive title now available via retail. A remake of the 2009 Nintendo DS original, Shin Megami Tensei: Devil Survivor Overclocked’s re-mastered hand drawn artwork and character portraits benefit from the new system’s higher resolution screens, offering players a crisper, higher fidelity experience.

The original Devil Survivor presented gamers with a novel premise: Tokyo is in full lockdown, the government’s swift, cold-blooded response to a surprise demon invasion. While you and your friends must solve the nature of the inter-dimensional rift through which the horrific creatures are entering your world, saving the world is not your highest priority; staying alive, on the other hand, is.

Expanded and enhanced, Shin Megami Tensei: Devil Survivor Overclocked’s for Nintendo 3DS builds upon the original release with the addition of voice acting for the entirety of the videogame’s lengthy, unconventional narrative. Moreover, that very story, already boasting multiple endings based on critical decisions by the player, now concludes with a special eighth chapter, a rousing epilogue for Shin Megami Tensei fans. Shin Megami Tensei: Devil Survivor Overclocked’s is available for Nintendo 3DS from today, and Electronic Theatre will keep you updated with all the latest from Ghostlight.

http://www.enternity.gr/forum/posting.php?mode=reply&f=13&t=483
Εικόνα
My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f

PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσιευσεις : 620

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 03 Απρ 2013, 15:33

Θα το πάρω σίγουρα+devil survivor 2
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 09 Απρ 2013, 13:50

Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 09 Απρ 2013, 14:13

alex4444 έγραψε:http://nintendo3dsblog.com/apparently-bravely-default-flying-fairy-will-be-released-outside-of-japan/

Ωρα για πανηγυρια! Αλλη μια τιτλαρα...

Δεν το ξερω καν το συγκεκριμενο παιχνιδι αλλα συμφωνα με την χαρα που εχεις παρει καταλαβαινω πως θα ειναι καλο.

Θα το εχω στα υποψιν μου μιας και απο σημερα ειμαι κατοχος 3DS.

ΥΓ. Παραγγειλα το Resident Evil Revelations και εναν τιτλο Pokemon του DS, την White Version 2. H επομενη θα ειναι Mario.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 09 Απρ 2013, 15:12

@Deathracer2009 Eιναι ενα rpg απο τη square enix που εχει παρει πολυ υψηλες κριτικες στην Ιαπωνια κι απο βιντεακια που εχω δει φαινεται πολυ καλο. Αν σου αρεσουν τα jrpg, το 3ds εχει αρκετα καλα και θα αποκτησει κι αλλα.

Πολυ καλες οι επιλογες σου, αν θες παρε κι απο δω ιδεες για μελλοντικες αγορες: http://www.gamerankings.com/browse.html?site=3ds&cat=0&year=0&numrev=0&sort=0&letter=&search=

Eπισης αν θες αναφερεις τα παιχνιδια που αποκτας εδω: http://www.enternity.gr/forum/viewtopic.php?f=13&t=891

Καλη διασκεδαση!
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 09 Απρ 2013, 21:55

Deathracer2009 έγραψε: Θα το εχω στα υποψιν μου μιας και απο σημερα ειμαι κατοχος 3DS.

Καλώς όρισες στον κόσμο του 3DS. Είμαι σίγουρος ότι θα το απολαύσεις μιας και έχει πάρα πολλά καλά παιχνίδια.
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό Max33rw » 12 Απρ 2013, 01:05

Και εγω εχω μερικες μερες που πηρα 3DS XL μαζι με το Mario 3D Land, Mario Kart 7 και New Super Mario 2! Ειμουν εδω και καιρο μεταξυ ps vita και 3ds, αλλα αμεσως οταν ειδα οτι ερχεται Fire Emblem στο ενα και ξηρασια στο αλλο, δεν χρειαζοταν και δευτερη σκεψη!
Άβαταρ μέλους
Max33rw

Δημοσιευσεις : 17

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB