- Τώρα είναι 16 Ιούλ 2025, 01:56 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Assassin's Creed III
Πάντως για να μην το αδικούμε, έχουν γίνει σημαντικές προσθήκες σε σχέση με τα προηγούμενα. Οι ναυμαχίες π.χ είναι αρκετά ενδιαφέρουσες
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
litanies έγραψε:^αν δεν κάνω λάθος τον εν λόγω τίτλο τον δουλεύανε 3 χρόνια...
Δεν εχω ιδεα ποσο το δουλευανε ξερω οτι το 1ο ηταν το καλυτερο το 2ο παρα πολυ καλο και βγηκε μετα απο 2 χρονια ολα τα αλλα βγαινουν καθε χρονο.
Προφανως και 5 να το δουλευανε αμα βγαζεις παιχνιδι καθε χρονο δεν υπαρχει ο χρονος που απαιτηται δες το gt5 πχ καθε ποτε βγαινει

-
lust - Δημοσιευσεις : 110
Άφου η Ubisoft τα κατάφερε στο Far Cry 3, τότε μπορούμε να έχουμε ελπίδες για ένα εξαιρετικό AC4 ή όπως και θα το ονομάσουνε.
-
johnaras002 - Δημοσιευσεις : 12
johnaras002 έγραψε:Άφου η Ubisoft τα κατάφερε στο Far Cry 3, τότε μπορούμε να έχουμε ελπίδες για ένα εξαιρετικό AC4 ή όπως και θα το ονομάσουνε.
Μα το far cry βγαινε καθε 4 χρονια 04-08-12 για αυτο και ειναι μια χαρα παιχνιδι αμα το ac4 βγει του χρονου παλι μη περιμενετε τιποτα τρομερο φυσικα δεν φταινε αυτοι που το φτιαχνουν τι να κανουν σε 1 χρονο μεσα

-
lust - Δημοσιευσεις : 110
Έγω πάντως περιμένω, όπως έχω προαναφέρει, το Tyranny of King Washington. Μπορεί να προσφέρει την εμπειρία του single player που περίμενα να βρω στο ACIII.
-
johnaras002 - Δημοσιευσεις : 12
lust έγραψε:litanies έγραψε:^αν δεν κάνω λάθος τον εν λόγω τίτλο τον δουλεύανε 3 χρόνια...
Δεν εχω ιδεα ποσο το δουλευανε ξερω οτι το 1ο ηταν το καλυτερο το 2ο παρα πολυ καλο και βγηκε μετα απο 2 χρονια ολα τα αλλα βγαινουν καθε χρονο.
Προφανως και 5 να το δουλευανε αμα βγαζεις παιχνιδι καθε χρονο δεν υπαρχει ο χρονος που απαιτηται δες το gt5 πχ καθε ποτε βγαινει
πιστεύω ότι το 2 ήταν το καλύτερο της σειράς, αλλά απλά είναι η γνώμη μου.
ουσιαστικά το 3 το δουλεύανε από την εποχή που τελείωσε το 2 και στο διάστημα αυτό μας δώσανε το brotherhood και το revelations
-
litanies - Δημοσιευσεις : 444
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης