Assassin's Creed III

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 05 Ιαν 2013, 16:38

Και εγώ περίμενα πολλά αλλά δυστυχώς δεν.. Πρέπει να ξαναδούμε νέο AC σε 2-3 χρόνια.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό litanies » 05 Ιαν 2013, 18:14

οι περισσότεροι πίστευαν ότι θα είχαμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και κάπου στην μέση "χάλασε το γλυκό"...
Άβαταρ μέλους
litanies

Δημοσιευσεις : 444

Δημοσίευσηαπό lust » 05 Ιαν 2013, 20:52

Δυστηχως αυτο που γινεται τωρα ηταν αναμενομενο αμα βγαινει καθε χρονο ο τιτλος μονο και μονο για να βγαζουν λεφτα λογικο ειναι να μην ειναι το ιδιο ποιοτικος τιτλος με τους προηγουμενους επειδη το αρχισα προσφατα εχω ψιλο απογοητευτει...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lust

Δημοσιευσεις : 110

Δημοσίευσηαπό litanies » 05 Ιαν 2013, 21:11

^αν δεν κάνω λάθος τον εν λόγω τίτλο τον δουλεύανε 3 χρόνια...
Άβαταρ μέλους
litanies

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 05 Ιαν 2013, 21:30

Πάντως για να μην το αδικούμε, έχουν γίνει σημαντικές προσθήκες σε σχέση με τα προηγούμενα. Οι ναυμαχίες π.χ είναι αρκετά ενδιαφέρουσες
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό lust » 05 Ιαν 2013, 21:32

litanies έγραψε:^αν δεν κάνω λάθος τον εν λόγω τίτλο τον δουλεύανε 3 χρόνια...

Δεν εχω ιδεα ποσο το δουλευανε ξερω οτι το 1ο ηταν το καλυτερο το 2ο παρα πολυ καλο και βγηκε μετα απο 2 χρονια ολα τα αλλα βγαινουν καθε χρονο.

Προφανως και 5 να το δουλευανε αμα βγαζεις παιχνιδι καθε χρονο δεν υπαρχει ο χρονος που απαιτηται δες το gt5 πχ καθε ποτε βγαινει
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lust

Δημοσίευσηαπό johnaras002 » 05 Ιαν 2013, 21:38

Άφου η Ubisoft τα κατάφερε στο Far Cry 3, τότε μπορούμε να έχουμε ελπίδες για ένα εξαιρετικό AC4 ή όπως και θα το ονομάσουνε.
Άβαταρ μέλους
johnaras002

Δημοσιευσεις : 12

Δημοσίευσηαπό lust » 05 Ιαν 2013, 21:43

johnaras002 έγραψε:Άφου η Ubisoft τα κατάφερε στο Far Cry 3, τότε μπορούμε να έχουμε ελπίδες για ένα εξαιρετικό AC4 ή όπως και θα το ονομάσουνε.

Μα το far cry βγαινε καθε 4 χρονια 04-08-12 για αυτο και ειναι μια χαρα παιχνιδι αμα το ac4 βγει του χρονου παλι μη περιμενετε τιποτα τρομερο φυσικα δεν φταινε αυτοι που το φτιαχνουν τι να κανουν σε 1 χρονο μεσα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lust

Δημοσίευσηαπό johnaras002 » 05 Ιαν 2013, 21:52

Έγω πάντως περιμένω, όπως έχω προαναφέρει, το Tyranny of King Washington. Μπορεί να προσφέρει την εμπειρία του single player που περίμενα να βρω στο ACIII.
Άβαταρ μέλους
johnaras002

Δημοσιευσεις : 12

Δημοσίευσηαπό litanies » 05 Ιαν 2013, 22:17

lust έγραψε:
litanies έγραψε:^αν δεν κάνω λάθος τον εν λόγω τίτλο τον δουλεύανε 3 χρόνια...

Δεν εχω ιδεα ποσο το δουλευανε ξερω οτι το 1ο ηταν το καλυτερο το 2ο παρα πολυ καλο και βγηκε μετα απο 2 χρονια ολα τα αλλα βγαινουν καθε χρονο.

Προφανως και 5 να το δουλευανε αμα βγαζεις παιχνιδι καθε χρονο δεν υπαρχει ο χρονος που απαιτηται δες το gt5 πχ καθε ποτε βγαινει

πιστεύω ότι το 2 ήταν το καλύτερο της σειράς, αλλά απλά είναι η γνώμη μου.

ουσιαστικά το 3 το δουλεύανε από την εποχή που τελείωσε το 2 και στο διάστημα αυτό μας δώσανε το brotherhood και το revelations
Άβαταρ μέλους
litanies

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB