Hearthstone: Heroes of Warcraft

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 27 Μαρ 2015, 22:45

XAXAXA
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσιευσεις : 258

Δημοσίευσηαπό RamayaGr » 03 Απρ 2015, 22:23

700 gold το πρώτο wing το έπαιξε κανείς να μας πει εντυπώσεις πάντα για το black rock mountain
In Trance We Trust
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RamayaGr

Δημοσιευσεις : 80

Δημοσίευσηαπό RamayaGr » 05 Απρ 2015, 15:14

καινουρια κολπα απο την blizzard
Εικόνα
In Trance We Trust
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RamayaGr

Δημοσίευσηαπό Dural » 05 Απρ 2015, 15:47

RamayaGr έγραψε:700 gold το πρώτο wing το έπαιξε κανείς να μας πει εντυπώσεις πάντα για το black rock mountain

δίνει μία πολύ καλή legendary κάρτα, αξίζει με τα χίλια τα 700g που ζητάει. Από εκεί και πέρα είναι αρκετά εύκολο, και τα class related quests. Στο heroic ζορίζουν αρκετά τα πράγματα, τουλάχιστον σ' ότι αφορά τους δύο τελευταίους.
Άβαταρ μέλους
Dural

Δημοσιευσεις : 114

Δημοσίευσηαπό RamayaGr » 05 Απρ 2015, 16:05

Dural έγραψε:
RamayaGr έγραψε:700 gold το πρώτο wing το έπαιξε κανείς να μας πει εντυπώσεις πάντα για το black rock mountain

δίνει μία πολύ καλή legendary κάρτα, αξίζει με τα χίλια τα 700g που ζητάει. Από εκεί και πέρα είναι αρκετά εύκολο, και τα class related quests. Στο heroic ζορίζουν αρκετά τα πράγματα, τουλάχιστον σ' ότι αφορά τους δύο τελευταίους.

Ναι το ξερω -1 μανα σε ολα τις καρτες που εχεις στο χερι σου ειμαι στα 520 gold λογικα μεσα στην εβδομαδα θα το ανοιξω :D
In Trance We Trust
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RamayaGr

Δημοσίευσηαπό aplwsninja » 05 Απρ 2015, 17:43

Αν ειναι να αγορασει καποιος μονο 1 wing τοτε σιγουρα ας πάρει το πρωτο. Εχει την καλυτερη neutral legendary του BRM και την καλυτερη κάρτα για τον hunter.

Τα heroic boss στο πρωτο wing βγαινουν εύκολα με Freeze mage τα δυο πρωτα και το τριτο με mill druid. Εχει και αλλές επιλογες στο hearthpwn αλλα εγω έτσι τα καταφερα και πιστευω ειναι οι καλυτερες επιλογες (χαμηλοτερες απαιτησεις σε dust).

Επισης αυτη την στιγμη ειμαι στα 1405 gold. Χρειαζομαι 50 gold ανα μερα. Αντε γιατι χωρις αρενα βαριεμαι απιστευτα!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
aplwsninja

Δημοσιευσεις : 45

Δημοσίευσηαπό Dural » 05 Απρ 2015, 19:36

aplwsninja έγραψε:Αν ειναι να αγορασει καποιος μονο 1 wing τοτε σιγουρα ας πάρει το πρωτο. Εχει την καλυτερη neutral legendary του BRM και την καλυτερη κάρτα για τον hunter.

Τα heroic boss στο πρωτο wing βγαινουν εύκολα με Freeze mage τα δυο πρωτα και το τριτο με mill druid. Εχει και αλλές επιλογες στο hearthpwn αλλα εγω έτσι τα καταφερα και πιστευω ειναι οι καλυτερες επιλογες (χαμηλοτερες απαιτησεις σε dust).

Επισης αυτη την στιγμη ειμαι στα 1405 gold. Χρειαζομαι 50 gold ανα μερα. Αντε γιατι χωρις αρενα βαριεμαι απιστευτα!!!!!!!!!

Με frost mage τα έριξα τα πρώτα δύο, αλλά στον τρίτο heroic θα δοκιμάσω τον mill που λες.

Τυχερέ, όπως είπα σε προηγούμενο post, είχα μαζέψει τρελό χρήμα, αλλά τίναξα την μπάνκα στον αέρα πριν ανακοινωθεί το upgrade και τώρα κλαίγομαι για λίγα λεφτάκια.... :cry: Και δεν παίζω και arena για να μαζεύω, ο'τι χειρότερο!
Άβαταρ μέλους
Dural

Δημοσιευσεις : 114

Δημοσίευσηαπό aplwsninja » 05 Απρ 2015, 21:10

Dural έγραψε:Με frost mage τα έριξα τα πρώτα δύο, αλλά στον τρίτο heroic θα δοκιμάσω τον mill που λες.

Τυχερέ, όπως είπα σε προηγούμενο post, είχα μαζέψει τρελό χρήμα, αλλά τίναξα την μπάνκα στον αέρα πριν ανακοινωθεί το upgrade και τώρα κλαίγομαι για λίγα λεφτάκια.... :cry: Και δεν παίζω και arena για να μαζεύω, ο'τι χειρότερο!

Χαχαχα
Καλα εσυ φιλε έκανες μεγαλο εγκλημα :P Ε ναι για την αρενα πιο πολυ τρελενομαι μιας και δεν μου φαινονται τοσο δυνατες οι καρτες οσο του Naxxramas. Αλλα πρεπει να τις παρουμε για την συλλογη :D
Άβαταρ μέλους
aplwsninja

Δημοσίευσηαπό aplwsninja » 07 Απρ 2015, 13:14

Βλεποντας τον ramaya να κερδιζει πηρα αυτο το pack λογο του quest. Τον συνιστω ανεπιφυλακτα λοιπον γιατι δεν ειχα ουτε τον χρυσο faceless manipulator ουτε τον ancient of war. :P
Άβαταρ μέλους
aplwsninja

Δημοσίευσηαπό RamayaGr » 07 Απρ 2015, 14:53

aplwsninja έγραψε:Βλεποντας τον ramaya να κερδιζει πηρα αυτο το pack λογο του quest. Τον συνιστω ανεπιφυλακτα λοιπον γιατι δεν ειχα ουτε τον χρυσο faceless manipulator ουτε τον ancient of war. :P

ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ εμενα θα βλεπετε και θα σας ερθει ο ragnaros η ysera και αλλα καλουδια :D
In Trance We Trust
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RamayaGr

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB