raysod έγραψε:@TomTom
Συγνώμη που δεν παίζω ΜΜΟs και δεν έχω εμπειρία από τους μηχανισμούς τους, και η bungie δημιούργησε με το Destiny ένα τίτλο γεμάτο με ΜΜΟ μηχανισμούς, ο οποίος μου δημιούργησε αρκετές απορίες…
Νομίζω ότι με τα 28 περίπου χρόνια που ασχολούμαι με το gaming ότι μπορώ, βλέποντας για 20 περίπου ώρες gameplay, να βγάλω συμπέρασμα για ένα παιχνίδι αν μου κάνει ή όχι…
Αν είσαι ευχαριστημένος με το Destiny μπράβο σου, διότι ο τίτλος και ο τρόπος με τον οποίο είναι σχεδιασμένος για τον τρόπο ζωής μου δεν κάνει…
Χρειάζεται να επενδύσω πολύ χρόνο για να δω τα καλύτερα κομμάτια του παιχνιδιού και αυτήν την πολυτέλεια δεν την έχω (για αυτό δεν παίζω και ΜΜΟs)…
Υ.Γ. Το υλικό που θα σου προσφέρουν νομίζω ότι το πληρώνεις ήδη πολύ ακριβά…
70 ευρώ κάνει το παιχνίδι και θέλεις άλλα 40 ευρώ περίπου σε δύο μήνες για τα δύο expansions…
110 ευρώ δεν το λές και φτηνό…
Πρόσεξε. Άλλο να πεις ότι δεν σου κάνει ή δεν σου αρέσει ή επειδή θέλει πολλές ώρες να ασχοληθείς μαζί του δεν μπορείς να το παίξεις και άλλο να το <<θάβεις>> όπως έκανες.
Όσο αφορά τα του Υ.Γ. σου :
Το παιχνίδι το πήρα 55€ (αν και μπορούσα την Τρίτη να το έχω στα 50€) από ΕΛΛΑΔΑ (το τονίζω).
Επίσης σε περίπου 2 μήνες που θα κυκλοφορήσουν τα 2 Εxpansion θα έχουν 35€ (και τα 2 μαζί).
Σύνολο 90€ για ένα παιχνίδι που ΠΟΤΕ ΔΕΝ τελειώνει.
+ και το επιπλέον υλικό που θα δίνουν ΔΩΡΕΑΝ.
Ε, δε νομίζω ότι είναι και τόσο ακριβά (για το συγκεκριμένο παιχνίδι).