Destiny

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό TomTom » 13 Σεπ 2014, 01:19

raysod έγραψε:@TomTom

Συγνώμη που δεν παίζω ΜΜΟs και δεν έχω εμπειρία από τους μηχανισμούς τους, και η bungie δημιούργησε με το Destiny ένα τίτλο γεμάτο με ΜΜΟ μηχανισμούς, ο οποίος μου δημιούργησε αρκετές απορίες…

Νομίζω ότι με τα 28 περίπου χρόνια που ασχολούμαι με το gaming ότι μπορώ, βλέποντας για 20 περίπου ώρες gameplay, να βγάλω συμπέρασμα για ένα παιχνίδι αν μου κάνει ή όχι…

Αν είσαι ευχαριστημένος με το Destiny μπράβο σου, διότι ο τίτλος και ο τρόπος με τον οποίο είναι σχεδιασμένος για τον τρόπο ζωής μου δεν κάνει…

Χρειάζεται να επενδύσω πολύ χρόνο για να δω τα καλύτερα κομμάτια του παιχνιδιού και αυτήν την πολυτέλεια δεν την έχω (για αυτό δεν παίζω και ΜΜΟs)… :D

Υ.Γ. Το υλικό που θα σου προσφέρουν νομίζω ότι το πληρώνεις ήδη πολύ ακριβά…

70 ευρώ κάνει το παιχνίδι και θέλεις άλλα 40 ευρώ περίπου σε δύο μήνες για τα δύο expansions…

110 ευρώ δεν το λές και φτηνό…

Πρόσεξε. Άλλο να πεις ότι δεν σου κάνει ή δεν σου αρέσει ή επειδή θέλει πολλές ώρες να ασχοληθείς μαζί του δεν μπορείς να το παίξεις και άλλο να το <<θάβεις>> όπως έκανες.

Όσο αφορά τα του Υ.Γ. σου :

Το παιχνίδι το πήρα 55€ (αν και μπορούσα την Τρίτη να το έχω στα 50€) από ΕΛΛΑΔΑ (το τονίζω).
Επίσης σε περίπου 2 μήνες που θα κυκλοφορήσουν τα 2 Εxpansion θα έχουν 35€ (και τα 2 μαζί).
Σύνολο 90€ για ένα παιχνίδι που ΠΟΤΕ ΔΕΝ τελειώνει.
+ και το επιπλέον υλικό που θα δίνουν ΔΩΡΕΑΝ.

Ε, δε νομίζω ότι είναι και τόσο ακριβά (για το συγκεκριμένο παιχνίδι).
Άβαταρ μέλους
TomTom

Δημοσιευσεις : 107

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 13 Σεπ 2014, 05:34

Πολύ ανάμεικτες εντυπώσεις. Η παρέα μου μου λέει πως είναι πάρα πολύ καλό και μιας και έχουμε τα ίδια γούστα, θα προβώ σε αγορά μάλλον σύντομα.. Ναι, θέλω σενάριο και διάρκεια στο συγκεκριμένο τομέα, αλλά μακάρι και το end game να αξίζει...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 13 Σεπ 2014, 08:06

raysod έγραψε:@TomTom

Συγνώμη που δεν παίζω ΜΜΟs και δεν έχω εμπειρία από τους μηχανισμούς τους, και η bungie δημιούργησε με το Destiny ένα τίτλο γεμάτο με ΜΜΟ μηχανισμούς, ο οποίος μου δημιούργησε αρκετές απορίες…

Νομίζω ότι με τα 28 περίπου χρόνια που ασχολούμαι με το gaming ότι μπορώ, βλέποντας για 20 περίπου ώρες gameplay, να βγάλω συμπέρασμα για ένα παιχνίδι αν μου κάνει ή όχι…

Αν είσαι ευχαριστημένος με το Destiny μπράβο σου, διότι ο τίτλος και ο τρόπος με τον οποίο είναι σχεδιασμένος για τον τρόπο ζωής μου δεν κάνει…

Χρειάζεται να επενδύσω πολύ χρόνο για να δω τα καλύτερα κομμάτια του παιχνιδιού και αυτήν την πολυτέλεια δεν την έχω (για αυτό δεν παίζω και ΜΜΟs)… :D

Υ.Γ. Το υλικό που θα σου προσφέρουν νομίζω ότι το πληρώνεις ήδη πολύ ακριβά…

70 ευρώ κάνει το παιχνίδι και θέλεις άλλα 40 ευρώ περίπου σε δύο μήνες για τα δύο expansions…

110 ευρώ δεν το λές και φτηνό…

Εγώ πιστεύω Raysod ότι ψήνεσαι βαθιά μέσα σου για το game. Γιατί αν δεν γούσταρες, με τα 28 χρόνια εμπειρίας σου δε θα ήθελες να δεις 20 ώρες gameplay για να αποφασίσεις.
Επίσης στο θέμα χρημάτων συμφωνώ με τον Tomtom. Και μη ξεχνάς ότι πριν τη μόδα των free2play, εκτός από τις τιμές των expansions, πλήρωνες και συνδρομές κάθε μήνα. Σε μερικά πληρώνουν ακόμα συνδρομές το μήνα.
Για αυτό σου λέω, άσε τα twitch, youtube ρώτα τον TomTom που το βρήκε στα 50 και έλα να πάμε ένα παρτάκι στα strike mission της Αφροδίτης και του Άρη.
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσιευσεις : 345

Δημοσίευσηαπό vonzuchter » 13 Σεπ 2014, 09:41

Πολυ κουραζετε ενα θεμα που ειναι απλο. Το παιχνιδι δεν εφερε ΑΠΟΛΥΤΩΣ τιποτα νεο οσον αφορα το fps κομματι του παιχνιδιου. Για αυτο και τα πιο πολλα κακα σχολια ηταν απο τους fps-αδες. Η beta μου προκαλεσε αφορητη πληξη για αυτο ακριβως το λογο. Η φαση ΜΜΟ ειναι οπως ηταν παλια η φαση με τους Adventure-αδες.... Η σου αρεσει ή το σιχαινεσε. Οσοι βαριουνται και δεν εχουν διαθεση να διαθεσουν χρονο απλα δε θα ασχοληθουν. Απλα πραματα. Καποιοι περιμεναν νεο Halo για αυτο απογοητευτηκαν. Οσοι ειχαν καταλαβει τι ακριβως ηταν το destiny αυτοι ειναι που χαιρονται και γουσταρουν τη φαση. Οι αλλοι (και εγω μαζι τους) πισω στο Ηalo...
Άβαταρ μέλους
vonzuchter

Δημοσιευσεις : 221

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 13 Σεπ 2014, 10:12

Εγώ πάντως vonzuchter βλέπω ότι τόσο το destiny όσο και το πρώτο τουλάχιστον halo, όσον αφορά τις αρνητικές κριτικές, έχουν κοινά σημεία. Επαναλαμβανόμενα χωρίς ιδιαίτερη φαντασία στο level design, με αμέτρητα πιστολίδια σε ίδιες σχεδιαστικά τοποθεσίες. Η ιστορία του Halo ωστόσο είναι αυτό που μάγεψε τον κόσμο, η απουσία του από το destiny από την άλλη πιστεύω ότι δικαιολογείται λόγω του mmo-kinda genre του τίτλου (δε θυμάμαι φαντάσου το story του SWTOR). Και συγκρίνουμε μια τεράστια ιστορία του Halo με τα τόσα επεισόδια, με το πρώτο κομμάτι του σύμπαντος που θέλει να μας γνωρίσει το Destiny. Για αυτό θεωρώ ότι λάθος γίνεται αρχικά η σύγκριση. Το αν θα προσφέρει κάτι διαφορετικό νομίζω θα το δείξει ο χρόνος.
Και αν είναι να περιμένουμε να παίξουμε παιχνίδια που προσφέρουν κάτι διαφορετικό στο είδος τους, μάλλον δε θα παίζουμε συχνά παιχνίδια.
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσιευσεις : 345

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 13 Σεπ 2014, 13:06

Καλησπερα παιδια . Δεν θελω να ανοιξω και νουριο Topic και μιας και μιλαμε γενικα για Destiny θα μπορουσε να μου πει καποιος πως μπορω να κανω Port forwding στο destiny στο Ps4 ? Ειναι πολλες φορες που με πεταει εξω γιατι λεει πως δεν εχω καλο NAT .
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 13 Σεπ 2014, 19:30

Θα παιξει κανεις σημερα destiny με το clan του enternity ??
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό GiannisP » 13 Σεπ 2014, 21:59

mariodm22 έγραψε:Θα παιξει κανεις σημερα destiny με το clan του enternity ??

Πριν λίγο παίζαμε σχεδόν όλη μέρα. Βάλε με καλύτερα στην friend list για να βλέπεις ποιοί είναι online.

Οι περισσότεροι παίζουμε από PS4 να ξέρεις. Εδώ είναι τα nick της clan:
http://www.bungie.net/en/Clan/Post/206700/69055379/0/0
Άβαταρ μέλους
GiannisP

Δημοσιευσεις : 455

Δημοσίευσηαπό winters » 13 Σεπ 2014, 22:16

Άβαταρ μέλους
winters

Δημοσιευσεις : 17

Δημοσίευσηαπό GiannisP » 13 Σεπ 2014, 22:38

raysod έγραψε:
Με αυτά τα vidoc της bungie συμφωνείτε όσοι το έχετε παίξει;

Τώρα τα ξαναείδα κάποια raysod. Τώρα που έχουμε παίξει το παιχνίδι, πολλές από τις δηλώσεις στις συνεντεύξεις ακούγονται πολύ γενικές. Πολλά features τα «τραβήξανε» στον δημόσιο λόγο, ώστε να φαίνονται πιο “cool” στον single player παίκτη -να μην φοβίσουν. Αυτό για την βαθιά ιστορία όντως το είπαν και ξέρουμε ότι δεν ισχύει. Έχει τόση ιστορία όση το Phantasy Star Online , όμως αν έλεγαν κάτι τέτοιο σίγουρα θα είχαν αποκλείσει το single player κοινό.

Πάντα υπάρχει αυτό το «φούσκωμα» σε αυτές τις συνεντεύξεις. Πάντως τώρα πους τις ξανακούω, βλέπω ότι είχαν αναφέρει πολλά από τα features, απλά έχουν πάντα αυτόν τον κωδικοποιημένο μαρκετίστικο λόγο, όπου σου λένε κάτι και τελικά δεν σου λένε τίποτα. Παρόμοιες δηλώσεις θυμάμαι και από την Bioware πριν από το launch του SWTOR -πάλι μονταρισμένα vidocs με τους developer να διαβάζουν αυτά που τους έχουν δώσει.

Προσωπικά πιστεύω ότι μετά την Beta θα έπρεπε να ήταν ξεκάθαρο στους παίκτες, ότι η ιστορία είναι απλώς quests σε ένα ανοικτό περιβάλλον και πως η ουσία είναι το farming, oi αμοιβές, το ομαδικό δύσκολο περιεχόμενο και τα daily/ weekly quests. Απέφυγαν αρκετά να δείξουν τον MMO-πυρήνα του παιχνιδιού, προσπαθώντας να μην τρομάξουν τους single παίκτες, όμως τελικά είναι οι MMO παίκτες αυτοί που θα συνεχίσουν να παίζουν Destiny και οι single player παίκτες αυτοί που θα παραπονιούνται για τον «νέο κακό δρόμο» που πήρε η εταιρεία τους.

Πάντως (προειδοποιώ) εγώ βλέπω κυρίως το παιχνίδι γι αυτό που καταφέρνει να κάνει και όχι γι αυτό που είχαμε φανταστεί ότι μπορεί να ήταν.
Άβαταρ μέλους
GiannisP

Δημοσιευσεις : 455

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Bing [Bot] και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB