News: PlayStation 4

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό stkardas » 21 Οκτ 2016, 15:21

δεν υπάρχει το εργαλείο........ κάτι πρέπει να γίνει όμως με την θερμοκρασία που ανεβάζει το καλοκαίρι εάν δεν υπάρχει AC στον χώρο !!!!!
stkardas

Δημοσιευσεις : 12

Δημοσίευσηαπό stkardas » 21 Οκτ 2016, 15:24

periklis έγραψε:μπορει καποιος να μου λύσει την απορία....ποια ειναι η σωστη χρήση dualshock4 σε οτι αφορά τη φόρτιση ? πχ....

1) κανει να το φορτίζεις με απλούς φορτιστές κινητών?
2) αν το φορτίσεις με usb καλώδιο συνδεδεμένο στο ps4 σε stand by και φορτίσει πρεπει να το βγάλεις αμέσως η να το αφησεις και να το αποσυνδέσεις οποτε να ναι...κανει δηλ κακο να μένει στη φόρτιση πολύ ώρα απο τη στιγμη που θα δειχνει οτι φορτίστηκε?

Τι ισχύει για τις μπαταρίες λιθίου?

αναφορικά με το πρώτο για μένα καλλίτερα να το φορτίζεις πάνω στο ps4 σχετικά με το δεύτερο το χειριστήριο από τη φύση του μόλις φτάσει max το ps4 σταματάει την τροφοδοσία και το χειριστήριο κλείνει.

πλήρης αποφόρτιση καλλίτερα πριν από την φόρτιση

δεν είμαι και ειδικός αλλά......
stkardas

Δημοσιευσεις : 12

Δημοσίευσηαπό BUTCERAS » 28 Νοέμ 2016, 15:47

PRO PRO KAI ΠΑΛΙ PRO!!!
BUTCERAS

Δημοσιευσεις : 45

Δημοσίευσηαπό Volga » 28 Νοέμ 2016, 19:21

Οι μπαταρίες λιθίου γενικά καλό είναι να μην περιμένεις να αδειάζουν. Για την ακρίβεια ακόμη και στο 50% να τη βάλεις να φορτίσει. Οπότε καλό ειναι όταν δεν παίζει κάποιος, το χειριστήριο να το έχει σε dock. Αυτό ισχύει για ΚΑΘΕ συσκευή που έχει μπαταρία λιθίου. Είτε είναι κινητό είτε είναι χειριστήριο. Κρατάει παραπάνω οταν δεν χάσει την πλήρη φόρτισή της.

Επίσης να ξέρεις οτι η οποιαδηποτε μπαταρία έχει διάρκεια ζωής κοντά στις 400 πλήρης φορτίσεις. Αυτό δε σημαίνει οτι θα χαλάσει μετά αλλά οτι δεν έχει την ίδια διάρκεια όπως την πρώτη μέρα.
Άβαταρ μέλους
Volga

Δημοσιευσεις : 174

Δημοσίευσηαπό dimitriskal » 29 Νοέμ 2016, 00:11

Άρα η παλαιά αντίληψη για πλήρη φόρτιση αποφόρτιση δεν έχει κάμια απολύτως βάση?
dimitriskal

Δημοσιευσεις : 75

Δημοσίευσηαπό kostasal » 30 Νοέμ 2016, 11:22

Ελπίζουμε σε elite dangerous ανακοινωση ΑΜΕΣΑ για να μη το πουλησω..
kostasal

Δημοσιευσεις : 21

Δημοσίευσηαπό periklis » 30 Νοέμ 2016, 16:29

ποτε θα κυκλοφορήσουν στην αγορά μονα τους τα χειριστήρια του ps4 slim και pro ;;;;
Άβαταρ μέλους
periklis

Δημοσιευσεις : 126

Δημοσίευσηαπό KAMENOSS » 01 Δεκ 2016, 02:01

κυκλοφορουν ηδη τα πηρε το ματι μου νομιζω στον κωτσοβολο... ειναι αυτα που λενε dualshock 4 V2
Άβαταρ μέλους
KAMENOSS

Δημοσιευσεις : 49

Δημοσίευσηαπό lak100 » 03 Δεκ 2016, 14:39

παιζει κανεις elder scrolls online να παιζουμε παρεα? ειμαι μικρο level mitsos17
=http://gamercards.exophase.com/psn/user/mitsos17/]Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lak100

Δημοσιευσεις : 87

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB