- Τώρα είναι 16 Ιούλ 2025, 22:33 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Scott_Pilgrim έγραψε:Έριξα ένα 5ωρο στο Pokemon Y και τέλος για σήμερα. Συνεχίζουμε από αύριο.
Σε έχω κάνει add στο 3DS btw.
To παιχνίδι παιδιά είναι εξαιρετικό. Αξίζει η αγορά. Θα σας απασχολήσει πολύ ώρα. Τα γραφικά πάρα πολύ καλά αν και δεν βλέπω και πολύ 3D. Μόνο οι μάχες έχουν 3D και όχι κάτι το ιδιαίτερο. Οπότε το έχω σβηστό. Είναι ίσως το καλύτερο pokemon όμως. Και έχει και πολύ καλό online. Όπου και αν είσαι μπορείς να κάνεις μάχες ή ανταλλαγές με φίλους ή αγνώστους. Έχουν βάλει γενικώς πολλά ωραία features.
To Luigi's Mansion μου αρέσει πολύ και το συνιστώ λόγω και του πολύ καλού 3D που έχει. Μερικές φορές είναι όντως σαν να πετάγονται πράγματα από την οθόνη κάτι το οποίο δεν περίμενα. Πολύ καλό παιχνίδι και με πολύ γέλιο.
Το Wind Waker επίσης εκπληκτικό αν και δεν έχω παίξει πάρα πολύ λόγω Pokemon. Η δουλειά στο HD είναι πολύ καλή και το παιχνίδι φυσικά εξαιρετικό.
Το WoW όπως πάντα μιά χαρά. Θέλει και αυτό αρκετό χρόνο. Δεν μου φτάνει το 24ωρο.
Χεχε nkav64 η αλήθεια είναι ότι έχω δώσει αρκετά λεφτά αυτή τη περίοδο αλλά χαλάλι. Κάνω οικονομία από αλλού και επίσης είχα μαζέψει κάτι λεφτά από συγκενείς λόγω πτυχίου και θα ξαναμαζέψω λογικά τώρα λόγω μεταπτυχιακού και είπα να ξοδέψω μερικά για 3DS και Wii U.

-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Μετα απο 32 ωρες τελος με το εκπληκτικο Far Cry 3.Πρεπει να ομολογησω οτι δεν βαρεθηκα καθολου να ψαχνω τα "μυστικα"!Δοκιμασα το co-op(Πολυ καλο!Ειδικα με 4 παιχτες)και το "Multi"(Αν εχετε μανια με τα τροπαια σας ειναι αχρειαστο,αλλα ειναι οτι πρεπει για να περασει ωραια η ωρα)Τωρα συνεχιζω το αρκετα ενδειαφερον Ghost Recon Future Soldier.
-
evergrey - Δημοσιευσεις : 941
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης