Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό evergrey » 14 Οκτ 2013, 19:35

Κοντα στο τελος του απιθανου Far Cry 3(Μετα απο 28 ωρες και κατι).Αντε να το τελειωνω να πιασω το Dragon's Dogma: Dark Arisen.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό DimAslan » 14 Οκτ 2013, 20:19

Μόλις τελείωσα το BF3 και ξεκινάω Alan Wake.

Και βέβαια ποτέ δεν σταματάει το Starcraft 2...
DimAslan

Δημοσιευσεις : 1

Δημοσίευσηαπό jmaster18 » 15 Οκτ 2013, 15:00

Παιζω Remember Me, καλο αλλα οχι εντυπωσιακο.
Άβαταρ μέλους
jmaster18

Δημοσιευσεις : 236

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 15 Οκτ 2013, 17:41

Μέσα σ' όλα ξεκίνησα και Pokemon Y που κατέφτασε χτες.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 15 Οκτ 2013, 17:52

PetrifieD- έγραψε:Μέσα σ' όλα ξεκίνησα και Pokemon Y που κατέφτασε χτες.

Πω, πω, μας τρέχουν τα σάλια...όλο παιχνίδια είσαι τελευταία...αλίμονο σ' εμάς που δε μας έχει μείνει φράγκο... :cry:
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 16 Οκτ 2013, 02:20

PetrifieD- έγραψε:Μέσα σ' όλα ξεκίνησα και Pokemon Y που κατέφτασε χτες.

Αυτα ειναι!! Αντε περιμενουμε εντυπωσεις!
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 16 Οκτ 2013, 03:12

Έριξα ένα 5ωρο στο Pokemon Y και τέλος για σήμερα. Συνεχίζουμε από αύριο.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 16 Οκτ 2013, 05:14

Scott_Pilgrim έγραψε:Έριξα ένα 5ωρο στο Pokemon Y και τέλος για σήμερα. Συνεχίζουμε από αύριο.

Σε έχω κάνει add στο 3DS btw.

To παιχνίδι παιδιά είναι εξαιρετικό. Αξίζει η αγορά. Θα σας απασχολήσει πολύ ώρα. Τα γραφικά πάρα πολύ καλά αν και δεν βλέπω και πολύ 3D. Μόνο οι μάχες έχουν 3D και όχι κάτι το ιδιαίτερο. Οπότε το έχω σβηστό. Είναι ίσως το καλύτερο pokemon όμως. Και έχει και πολύ καλό online. Όπου και αν είσαι μπορείς να κάνεις μάχες ή ανταλλαγές με φίλους ή αγνώστους. Έχουν βάλει γενικώς πολλά ωραία features.

To Luigi's Mansion μου αρέσει πολύ και το συνιστώ λόγω και του πολύ καλού 3D που έχει. Μερικές φορές είναι όντως σαν να πετάγονται πράγματα από την οθόνη κάτι το οποίο δεν περίμενα. Πολύ καλό παιχνίδι και με πολύ γέλιο.

Το Wind Waker επίσης εκπληκτικό αν και δεν έχω παίξει πάρα πολύ λόγω Pokemon. Η δουλειά στο HD είναι πολύ καλή και το παιχνίδι φυσικά εξαιρετικό.

Το WoW όπως πάντα μιά χαρά. Θέλει και αυτό αρκετό χρόνο. Δεν μου φτάνει το 24ωρο.

Χεχε nkav64 η αλήθεια είναι ότι έχω δώσει αρκετά λεφτά αυτή τη περίοδο αλλά χαλάλι. Κάνω οικονομία από αλλού και επίσης είχα μαζέψει κάτι λεφτά από συγκενείς λόγω πτυχίου και θα ξαναμαζέψω λογικά τώρα λόγω μεταπτυχιακού και είπα να ξοδέψω μερικά για 3DS και Wii U. :)
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό evergrey » 16 Οκτ 2013, 12:24

Μετα απο 32 ωρες τελος με το εκπληκτικο Far Cry 3.Πρεπει να ομολογησω οτι δεν βαρεθηκα καθολου να ψαχνω τα "μυστικα"!Δοκιμασα το co-op(Πολυ καλο!Ειδικα με 4 παιχτες)και το "Multi"(Αν εχετε μανια με τα τροπαια σας ειναι αχρειαστο,αλλα ειναι οτι πρεπει για να περασει ωραια η ωρα)Τωρα συνεχιζω το αρκετα ενδειαφερον Ghost Recon Future Soldier.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό renegr » 16 Οκτ 2013, 13:48

Splinter Cell Blacklist αν και εφτασα στον τερματισμο δεν μας χαλαει αλλο ενα playthrough σε μεγαλυτερο επιπεδο! :D
Άβαταρ μέλους
renegr

Δημοσιευσεις : 12

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB