Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό SithDante » 09 Οκτ 2013, 10:24

Diablo 3,ps3,inferno difficulty!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SithDante

Δημοσιευσεις : 77

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 09 Οκτ 2013, 12:44

ΑΛΕΚΟΣ Κ. έγραψε:far cry 3 απλα απιστευτο

;όντως τρομερό,δεν μπορώ να σταματήσω να παίζω
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Δημοσίευσηαπό evergrey » 09 Οκτ 2013, 13:05

karlat89 έγραψε:
ΑΛΕΚΟΣ Κ. έγραψε:far cry 3 απλα απιστευτο

;όντως τρομερό,δεν μπορώ να σταματήσω να παίζω

Far Cry 3 και εγω παιδια!Απλα ειναι τελειο!Φανταστειτε εχω παρατησει την ιστορια και ψαχνω τα "μυστικα" στο νησι!
Και πριν λιγο επαιξα το Beyond: Two Souls.Μπορει τοσο "παιχνιδι" να μην ειναι αλλα εμενα μου αρεσε απιστευτα!Κριμα τα 5αρακια που πηρε.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 09 Οκτ 2013, 17:48

έχει ωραια collectibles,και γω παρατησα την ιστορια γιαυτα,και η πλατίνα φαίνεται εύκολη
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 10 Οκτ 2013, 16:32

World of Warcraft και συνεχίζω Luigi's Mansion 2 στο 3DS για χαλάρωση.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό mysterious » 12 Οκτ 2013, 19:02

Τέλος με το αριστουργηματικό Metal Gear Solid 4 και αρχή με το Resistance για να ξεκινήσω την τριλογία του.Τις εντυπώσεις από το MGS 4 θα τις γράψω στο άρθρο του παιχνιδιού γιατί θέλω να γράψω βιβλίο! ;)
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 13 Οκτ 2013, 17:53

Ξεκίνησα και το Wind Waker στο Wii U και μπορώ να πω πως είναι εκπληκτικό μέχρι τώρα. Έχει γίνει όντως καλή δουλειά στην HD μεταφορά. Το παιχνίδι δείχνει αγέραστο και πιο όμορφο από ποτέ.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 13 Οκτ 2013, 18:25

Τυχεράκια... :D :D ....Εγώ συνεχίζω με το Οcarina of Time...Η αλήθεια είναι ότι έχω χαθεί λίγο αλλά πιστεύω θα την βρω την άκρη...Πολύ μεγάλο σε διάρκεια ή εγώ έχω σκουριάσει παικτικώς; :) :)
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό Havok-Alex » 13 Οκτ 2013, 21:03

PetrifieD- έγραψε:Ξεκίνησα και το Wind Waker στο Wii U και μπορώ να πω πως είναι εκπληκτικό μέχρι τώρα. Έχει γίνει όντως καλή δουλειά στην HD μεταφορά. Το παιχνίδι δείχνει αγέραστο και πιο όμορφο από ποτέ.

Δεν θα διαφωνήσω καθόλου στο ό,τι έχει γίνει ουσιαστική δουλειά αλλά για να μπορείς να κάνεις την σύγκριση θα πρέπει να έχεις παίξει και την αρχική έκδοση στην εποχή της. Ήταν πραγματικά ό,τι καλύτερο για το μάτι (Eye Candy). Με σύγκριση απ το Youtube χάνεται η ουσία μιας και άλλες οι οπτικές μας απαιτήσεις εκείνη την εποχή και άλλες τώρα. Το παιχνίδι δείχνει αγέραστο πάντως και σε SD, όπως ακριβώς και το Mario Galaxy. :)

Εγώ μετά το τέλος του πρώτου The Zone Of The Enders, το οποίο ήταν πολύ σύντομο, είμαι πλέον στο The Zone Of The Enders: 2nd runner που είναι σκάλες ανώτερο σε όλους τους τομείς με την αισθητική των Anime στα καλύτερα της!!
Εικόνα
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Havok-Alex

Δημοσιευσεις : 509

Δημοσίευσηαπό Tάσος » 13 Οκτ 2013, 21:16

Pes 2014 demo,Fifa 14 demo προς το παρών.
Άβαταρ μέλους
Tάσος

Δημοσιευσεις : 50

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB