- Τώρα είναι 16 Ιούλ 2025, 23:55 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
karlat89 έγραψε:ΑΛΕΚΟΣ Κ. έγραψε:far cry 3 απλα απιστευτο
;όντως τρομερό,δεν μπορώ να σταματήσω να παίζω
Far Cry 3 και εγω παιδια!Απλα ειναι τελειο!Φανταστειτε εχω παρατησει την ιστορια και ψαχνω τα "μυστικα" στο νησι!
Και πριν λιγο επαιξα το Beyond: Two Souls.Μπορει τοσο "παιχνιδι" να μην ειναι αλλα εμενα μου αρεσε απιστευτα!Κριμα τα 5αρακια που πηρε.
-
evergrey - Δημοσιευσεις : 941
Τέλος με το αριστουργηματικό Metal Gear Solid 4 και αρχή με το Resistance για να ξεκινήσω την τριλογία του.Τις εντυπώσεις από το MGS 4 θα τις γράψω στο άρθρο του παιχνιδιού γιατί θέλω να γράψω βιβλίο! 

-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Ξεκίνησα και το Wind Waker στο Wii U και μπορώ να πω πως είναι εκπληκτικό μέχρι τώρα. Έχει γίνει όντως καλή δουλειά στην HD μεταφορά. Το παιχνίδι δείχνει αγέραστο και πιο όμορφο από ποτέ.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
PetrifieD- έγραψε:Ξεκίνησα και το Wind Waker στο Wii U και μπορώ να πω πως είναι εκπληκτικό μέχρι τώρα. Έχει γίνει όντως καλή δουλειά στην HD μεταφορά. Το παιχνίδι δείχνει αγέραστο και πιο όμορφο από ποτέ.
Δεν θα διαφωνήσω καθόλου στο ό,τι έχει γίνει ουσιαστική δουλειά αλλά για να μπορείς να κάνεις την σύγκριση θα πρέπει να έχεις παίξει και την αρχική έκδοση στην εποχή της. Ήταν πραγματικά ό,τι καλύτερο για το μάτι (Eye Candy). Με σύγκριση απ το Youtube χάνεται η ουσία μιας και άλλες οι οπτικές μας απαιτήσεις εκείνη την εποχή και άλλες τώρα. Το παιχνίδι δείχνει αγέραστο πάντως και σε SD, όπως ακριβώς και το Mario Galaxy.

Εγώ μετά το τέλος του πρώτου The Zone Of The Enders, το οποίο ήταν πολύ σύντομο, είμαι πλέον στο The Zone Of The Enders: 2nd runner που είναι σκάλες ανώτερο σε όλους τους τομείς με την αισθητική των Anime στα καλύτερα της!!

-
Havok-Alex - Δημοσιευσεις : 509
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης