Έφτασε πλέων το πλήρωμα του χρόνου και πρέπει να αναβαθμίσω το σκληρό δίσκο του ps4.
Αφού έψαξα για μέρες κατέλειξα σε 2 μοντέλα.
Το πρώτο είναι το HDD SEAGATE ST1000LM014 1TB 2.5'' SSHD.Υβριδικός δίσκος στα 100 ευρώ περίπου.
Το δεύτερο είναι το HDD SEAGATE ST2000LM003 SPINPOINT M9T 2TB.Κανονικός σκληρός δίσκος στα 140 ευρώ.
Και οι δύο έχουν SATA 6.0Gb/s σύνδεση και δουλεύουν στις 5400 στροφές.
Οι διαφορές τους είναι ότι ο πρώτος είναι υβριδικός HDD-SSD και ως εκ τούτου λιγότεροι χρόνοι φορτώματος στα 1ΤΒ και ο δεύτερος είναι κανονικός HDD στα 2ΤΒ (αν και κάπου διάβασα ότι παρουσιάστηκαν βελτιώσεις στους χρόνους)
Το μόνο που βαριέμαι στην όλη διαδικασία αλλαγής του σκληρού είναι το backup.Σκέφτομαι να κάνω upload μόνο τα save file στο cloud του psn.Είμαι ps+ memeber άρα έχω 10GB online storage.
Όσοι μπορούν να βοηθήσουν θα το εκτιμήσω.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 16:34 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
News: PlayStation 4
SithDante έγραψε:Έφτασε πλέων το πλήρωμα του χρόνου και πρέπει να αναβαθμίσω το σκληρό δίσκο του ps4.
Αφού έψαξα για μέρες κατέλειξα σε 2 μοντέλα.
Το πρώτο είναι το HDD SEAGATE ST1000LM014 1TB 2.5'' SSHD.Υβριδικός δίσκος στα 100 ευρώ περίπου.
Το δεύτερο είναι το HDD SEAGATE ST2000LM003 SPINPOINT M9T 2TB.Κανονικός σκληρός δίσκος στα 140 ευρώ.
Και οι δύο έχουν SATA 6.0Gb/s σύνδεση και δουλεύουν στις 5400 στροφές.
Οι διαφορές τους είναι ότι ο πρώτος είναι υβριδικός HDD-SSD και ως εκ τούτου λιγότεροι χρόνοι φορτώματος στα 1ΤΒ και ο δεύτερος είναι κανονικός HDD στα 2ΤΒ (αν και κάπου διάβασα ότι παρουσιάστηκαν βελτιώσεις στους χρόνους)
Το μόνο που βαριέμαι στην όλη διαδικασία αλλαγής του σκληρού είναι το backup.Σκέφτομαι να κάνω upload μόνο τα save file στο cloud του psn.Είμαι ps+ memeber άρα έχω 10GB online storage.
Όσοι μπορούν να βοηθήσουν θα το εκτιμήσω.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Επειδή το είχα ψάξει και εγώ το θέμα παλιότερα (αλλά τελικά δε προχώρησα στην αλλαγή) από τις πιο συμφέρουσες επιλογές που είχα βρει ήταν ο εξωτερικός σκληρός SEAGATE STDR2000200 που τον έχει στο eshop λίγο κάτω από 105€.. (κάποτε τον είχε και σε προσφορά στα 90κάτι)
http://www.e-shop.gr/exoterikos-skliros-seagate-stdr2000200-backup-plus-slim-portable-drive-2tb-usb30-black-p-PER.302081
Έχει όλες τις προδιαγραφές για να είναι συμβατός με το ps4, με μέγεθος 2ΤΒ και είναι ίσως ο πιο γρήγορος στα χρήματά του..
Ο Hybrid είναι σίγουρα πιο γρήγορος αλλά και πολύ πιο ακριβώς και βελτίωση θα βλέπεις μόνο σε games που έχουν όντως μεγάλα loading times (π.χ. GTA V, Bloodborne) αλλά και πάλι όχι ιδιαίτερα σημαντική..
Απλά θα πρέπει να κάτσεις μόνος σου με ενα κατσαβιδάκι να τον ανοίξεις για να βγάλεις τον δίσκο από την θήκη.. και μόλις κάνεις την αλλαγή, τον 500άρι που θα βγάλεις από το ps4 θα τον βάλεις στην θήκη και θα σου μείνει και ένας εξωτερικός 500gb για καθημερινή χρήση

-
thomason993 - Δημοσιευσεις : 184
Έσκασε το Ε3 trailer του Kingdom Hearts 2.8 Final Mix. Εντάξει το hype πια έχει φτάσει ταβάνι και έχει ξεπεράσει και το FFXV..
https://www.youtube.com/watch?v=fPoQw2J177c
https://www.youtube.com/watch?v=fPoQw2J177c

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Pleth έγραψε:Pleth έγραψε:Αιντε να δουμε τι θα γινει στην Ε3 να ξερουμε τι θα αγορασουμε !!!
άνθρακες ο θησαυρός. Νέο ps4 περιμέναμε να αγοράσουμε, 2 xbox ανακοινώθηκαν (S και Scorpio). Να περιμένεις τώρα τέλος του 2016 τι ?
Κάτσε ρε συ και άραξε... ανακοινώθηκαν επιτέλους πόσοι τίτλοι. Πρακτικά τώρα αρχίζει "σωστά" η γενιά. Ας ελπίσουμε να συνεχίσει.
-
Volga - Δημοσιευσεις : 174
Volga έγραψε:Pleth έγραψε:Pleth έγραψε:Αιντε να δουμε τι θα γινει στην Ε3 να ξερουμε τι θα αγορασουμε !!!
άνθρακες ο θησαυρός. Νέο ps4 περιμέναμε να αγοράσουμε, 2 xbox ανακοινώθηκαν (S και Scorpio). Να περιμένεις τώρα τέλος του 2016 τι ?
Κάτσε ρε συ και άραξε... ανακοινώθηκαν επιτέλους πόσοι τίτλοι. Πρακτικά τώρα αρχίζει "σωστά" η γενιά. Ας ελπίσουμε να συνεχίσει.
δεν έχω παράπονο από τους τίτλους και ας ειναι μονο trailer προς το παρόν. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω ps4 και περίμενα μια ανακοίνωση για κάτι νέο ώστε να το αγοράσω και τώρα δεν ξέρω αν πρέπει να περιμένω τέλος χρόνου.
-
Pleth - Δημοσιευσεις : 72
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης