Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό evergrey » 01 Οκτ 2013, 09:21

mysterious έγραψε:Tίποτα φίλος.Το "κακό" είναι πως απ'ότι καταλαβαίνω ασχολείσαι και με το multiplayer τμήμα των παιχνιδιών κι έτσι φεύγουν πιο αργά από το κανονικό τα παιχνίδια από τον σκληρό.Έχω 270 gb ελεύθερα(έχω την έκδοση των 500 gb)και 20 παιχνίδια μέσα.Όταν φτάσω στα 100 gb θα τα πάρω παραμάζωμα!Η πλάκα είναι πως ενώ το Stealth Inc: A Clone In The Dark δεν πιάνει ούτε ένα gb και λες εντάξει μωρέ θα τελειώνω γρήγορα μαζί του,ακούω πως είναι παλουκάκι! :lol:

Ναι εχω αυτο το "κακο"!Ειδικα τωρα με το Plus νιωθω "τυψεις" να "στειλω" ενα παιχνιδι αν δεν το "λιωσω" και λιγο Online.
Οσο για το Stealth Inc: A Clone In The Dark,δεν ειναι παλουκι απο πλευρας εχθρων,αλλα το που και πως θα κρυφτεις!
Συνεχιζω με το Little Big Planet Karting και λιγο με το Fifa 12.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 01 Οκτ 2013, 10:04

The Legend of Zelda: Ocarina of Time στο 3DS. Λίγο tricky θα έλεγα, σε ένα σημείο είχα κολλήσει για μέρες και χρησιμοποίησα τη βοήθεια του Youtube...ελπίζω να μην ξαναχρειαστεί να χαλάσω τη μαγεία του παιχνιδιού...
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 01 Οκτ 2013, 11:55

Είναι παρόμοιο με το κλασσικό ?
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 01 Οκτ 2013, 12:18

Δεν έχω παίξει το κλασσικό και δεν έχω άποψη. Φαντάζομαι ότι, αν έχει, δεν θα έχει μεγάλες διαφορές εν σχέση με την έκδοση που παίζω τώρα.
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό kostasgreece » 03 Οκτ 2013, 18:30

battlefield 3
Άβαταρ μέλους
kostasgreece

Δημοσιευσεις : 73

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 04 Οκτ 2013, 00:52

karlat89 έγραψε:Είναι παρόμοιο με το κλασσικό ?

Ειναι ακριβως το ιδιο παιχνιδι με αναβαθμισμενα γραφικα. Πραγματικα πολυ καλη δουλεια του στουντιο που εκανε το πορτ, φαινεται το παιχνιδι λες και κυκλοφορησε προσφατα, χωρις ομως να χασει ουτε λιγο απο την αισθητικη και τη μαγεια του πρωτοτυπου!

Οι μεγαλυτερες διαφορες εντιπιζονται σε παρα πολλα textures(χαρακτηριστικο το προσωπο του Link) και στο animation της "κωλοτουμπας". Επισης σημαντικη αλλαγη το αμεσο μενου και η ευκολια εναλλαγης στις μποτες με ενα κουμπι κι οχι απο το Gear. Ο ναος του νερου ποτε δεν ηταν τοσο ευχαριστος!

Κατα τ' αλλα η παιχνιδαρα οπως την ξερουμε δεν εχει γερασει ουτε ενα μηνα!
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 04 Οκτ 2013, 13:17

alex4444 έγραψε:
. Επισης σημαντικη αλλαγη το αμεσο μενου και η ευκολια εναλλαγης στις μποτες με ενα κουμπι κι οχι απο το Gear. Ο ναος του νερου ποτε δεν ηταν τοσο ευχαριστος!

τρομερό σπάσιμο ,αυτο με τις αλλγες,οποιος εχει παιξει ξερει
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Δημοσίευσηαπό kostasgreece » 04 Οκτ 2013, 15:55

Παιδες τώρα τελευταία πήρα το battlefield 3 οποιος θελει μπορει να με κανει φιλο !!!! kostaspetsos!!!!
Άβαταρ μέλους
kostasgreece

Δημοσίευσηαπό kostasgreece » 04 Οκτ 2013, 16:34

τωρα εγω παιζω battlefield 4 beta!!!!!
Άβαταρ μέλους
kostasgreece

Δημοσίευσηαπό stefant7 » 05 Οκτ 2013, 21:15

και εγω bf4 παιδια! οχι παρα πολυ καλες εντυπωσεις...
stefant7

Δημοσιευσεις : 47

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB