Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό mysterious » 29 Σεπ 2013, 10:00

evergrey έγραψε:Little Big Planet Karting!Χαλαρο "ραλακι",καλα γραφικα και ωραια μουσικουλα.Ευχομαι το "καθαρο" gameplay του να ειμαι μικρο,γιατι μας περιμενει και το Far Cry 3 που "κατεβαινει"!

Χαχαχα καταλαβαίνω αδερφέ την "αγωνία" σου να τερματίζονται γρήγορα τα παιχνίδια! :D Και ναι το LBPK είναι μικρό σε διάρκεια,νομίζω σε 3 μέρες το τερμάτισα χαλαρά.

Τέλος με το λιώσιμο του Mοrtal Kombat(τι ενοποιημένο story mode,τι ξεχωριστά stories,τι γραφικάρες,τι φοβεροί χαρακτήρες,τι fatalities,τι babalities,τι X-RAY moves,τι extras,το παιχνίδι ήταν ΕΠΙΚΟ!!!).Τώρα παίζω το Super Street Fighter 4:Arcade Edition και η μεταφορά του στο σύγχρονο gaming είναι απολαυστική με την τεχνοτροπία των γραφικών του να είναι πανέμορφη! :)
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό kessel » 29 Σεπ 2013, 11:32

Αυτόν τον καιρό παίζω το Far Cry 3 για ps3,το οποίο μου έχει αφήσει ευχάριστες εντυπώσεις μέχρις στιγμής.
Άβαταρ μέλους
kessel

Δημοσιευσεις : 155

Δημοσίευσηαπό ΑΛΕΚΟΣ Κ. » 29 Σεπ 2013, 12:01

far cry 3 τσαμπε!
ΑΛΕΚΟΣ Κ.

Δημοσιευσεις : 30

Δημοσίευσηαπό evergrey » 29 Σεπ 2013, 14:31

mysterious έγραψε:
evergrey έγραψε:Little Big Planet Karting!Χαλαρο "ραλακι",καλα γραφικα και ωραια μουσικουλα.Ευχομαι το "καθαρο" gameplay του να ειμαι μικρο,γιατι μας περιμενει και το Far Cry 3 που "κατεβαινει"!

Χαχαχα καταλαβαίνω αδερφέ την "αγωνία" σου να τερματίζονται γρήγορα τα παιχνίδια! :D Και ναι το LBPK είναι μικρό σε διάρκεια,νομίζω σε 3 μέρες το τερμάτισα χαλαρά.

Τέλος με το λιώσιμο του Mοrtal Kombat(τι ενοποιημένο story mode,τι ξεχωριστά stories,τι γραφικάρες,τι φοβεροί χαρακτήρες,τι fatalities,τι babalities,τι X-RAY moves,τι extras,το παιχνίδι ήταν ΕΠΙΚΟ!!!).Τώρα παίζω το Super Street Fighter 4:Arcade Edition και η μεταφορά του στο σύγχρονο gaming είναι απολαυστική με την τεχνοτροπία των γραφικών του να είναι πανέμορφη! :)

Να εισαι καλα φιλε μου για την πληροφορια!Δοξα τον θεο εχω ακομα 100gb χωρο,αλλα το συγκεκριμενο "ραλακι" δεν το βλεπω να το κραταω μονο και μονο για το online.
Στο θεμα μας...σημερα επαιξα το πολυ καλο Stealth Inc: A Clone In The Dark.Ειναι λιγο "αδικο" μερικες φορες αλλα ενταξει παλευεται.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 29 Σεπ 2013, 16:51

Luigi's Mansion 2. Πολύ ωραίο παιχνίδι με πολύ γέλιο ενώ έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στο 3D.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 30 Σεπ 2013, 10:28

kessel έγραψε:Αυτόν τον καιρό παίζω το Far Cry 3 για ps3,το οποίο μου έχει αφήσει ευχάριστες εντυπώσεις μέχρις στιγμής.

το 2 με είχε κουρασει,αυτό το παίζω πιο ευχάριστα
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Δημοσίευσηαπό mysterious » 30 Σεπ 2013, 10:35

evergrey έγραψε:
mysterious έγραψε:

Να εισαι καλα φιλε μου για την πληροφορια!Δοξα τον θεο εχω ακομα 100gb χωρο,αλλα το συγκεκριμενο "ραλακι" δεν το βλεπω να το κραταω μονο και μονο για το online.
Στο θεμα μας...σημερα επαιξα το πολυ καλο Stealth Inc: A Clone In The Dark.Ειναι λιγο "αδικο" μερικες φορες αλλα ενταξει παλευεται.

Tίποτα φίλος.Το "κακό" είναι πως απ'ότι καταλαβαίνω ασχολείσαι και με το multiplayer τμήμα των παιχνιδιών κι έτσι φεύγουν πιο αργά από το κανονικό τα παιχνίδια από τον σκληρό.Έχω 270 gb ελεύθερα(έχω την έκδοση των 500 gb)και 20 παιχνίδια μέσα.Όταν φτάσω στα 100 gb θα τα πάρω παραμάζωμα!Η πλάκα είναι πως ενώ το Stealth Inc: A Clone In The Dark δεν πιάνει ούτε ένα gb και λες εντάξει μωρέ θα τελειώνω γρήγορα μαζί του,ακούω πως είναι παλουκάκι! :lol:
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό tak96 » 30 Σεπ 2013, 15:56

Συνεχιζω GTA V χαλαρα και για να το ευχαριστηθω και λογω διαβασματος...και κανα nba2k13 για αλλαγη....ξερετε αν τυχον γινει κανα τελευταιο update με το φετινο ροστερ στο 2κ13?
Άβαταρ μέλους
tak96

Δημοσιευσεις : 246

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 30 Σεπ 2013, 19:55

Mario 64 σε N64
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Δημοσίευσηαπό mhatzi77 » 30 Σεπ 2013, 23:21

The last of us σε ps3
Άβαταρ μέλους
mhatzi77