News: PlayStation 4

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 19 Μαρ 2016, 02:37

Τελευταία φορά που κοίταξα δεν ήταν πρωταπριλιά..

Uncharted 4 has gone gold

http://gematsu.com/2016/03/uncharted-4-gone-gold
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 29 Μαρ 2016, 10:56

Ανακοινωθηκαν τα Ps Plus παιχνιδια του Απριλιου ... Greatness awaits !!!

https://www.youtube.com/watch?v=5bQ9hfRhdm8
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 04 Απρ 2016, 18:32

Για τη 1η Ιούλη πήγε η κυκλοφορία του Star Ocean 5 στην Ευρώπη. Μαζί με την απλή έκδοση θα υπάρχει μια Collector' s Edition η οποία θα είναι αποκλειστικότητα στα Square Enix store και μια limited η οποία θα έχει και το steelbook μαζί.

http://gematsu.com/2016/04/star-ocean-5-launches-june-28-north-america-july-1-europe
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

No man's sky

Δημοσίευσηαπό goalzila » 12 Απρ 2016, 13:55

https://youtu.be/D-uMFHoF8VA ωραία πράγματα! !!
Άβαταρ μέλους
goalzila

Δημοσιευσεις : 97

Season Pass...CD η Digital?

Δημοσίευσηαπό periklis » 15 Απρ 2016, 11:58

Παιδιά..ερώτηση.....βοήθεια

λοιπον, αγόρασα το driveclub σε δισκο.
Κατέβασα το Season Pass απο το ps store (ηταν πακέτο προσφορά μαζι με τη ψηφιακη εκδοση του παιχνιδιου-αν παιζει καποιο ρολο ισως)
και το season pass δεν ενεργοποιούνταν στο παιχνιδι.
Επρεπε να απεγκαταστήσω το παιχνιδι απο το δίσκο (τo cd) να εγκαταστήσω την ψηφιακή του εκδοση και εκει τοτε λειτουργούσε το season pass...
το αποτέλεσμα ηταν υστερα το cd να ειναι αχρειαστο και να το πουλησω.

Γινεται γενικά να εχεις αγοράσει ενα game σε μορφη cd και μετα να κατεβάσεις επεκτάσεις του μεσω ps store και να λειτουργουν Η θελει να εχεις το παιχνιδι αγορασμένο σε digita μορφή????

ευχαριστω!
Άβαταρ μέλους
periklis

Δημοσιευσεις : 126

Δημοσίευσηαπό Solidarity » 15 Απρ 2016, 13:05

periklis έγραψε:Παιδιά..ερώτηση.....βοήθεια

λοιπον, αγόρασα το driveclub σε δισκο.
Κατέβασα το Season Pass απο το ps store (ηταν πακέτο προσφορά μαζι με τη ψηφιακη εκδοση του παιχνιδιου-αν παιζει καποιο ρολο ισως)
και το season pass δεν ενεργοποιούνταν στο παιχνιδι.
Επρεπε να απεγκαταστήσω το παιχνιδι απο το δίσκο (τo cd) να εγκαταστήσω την ψηφιακή του εκδοση και εκει τοτε λειτουργούσε το season pass...
το αποτέλεσμα ηταν υστερα το cd να ειναι αχρειαστο και να το πουλησω.

Γινεται γενικά να εχεις αγοράσει ενα game σε μορφη cd και μετα να κατεβάσεις επεκτάσεις του μεσω ps store και να λειτουργουν Η θελει να εχεις το παιχνιδι αγορασμένο σε digita μορφή????

ευχαριστω!

Τι να πω....Με εσωσες γιατι σημερα ημουν ετοιμος να αγορασω το season pass. Κι εγω το εχω σε δισκακι. Αυτο που ξερω ειναι οτι αν το εχεις digital , τα saves δεν παιζουν αν μετα το παρεις σε φυσικη μορφη και το αναποδο. Τωρα τι αηδια ηταν αυτο με το season pass...
Solidarity

Δημοσιευσεις : 200

Δημοσίευσηαπό Solidarity » 15 Απρ 2016, 13:08

Το εψαξα γιατι με θορυβησες...Αν πας απο υπολογιστη στο store , γραφει για το συγκεκριμμενο :

• To use this Season Pass, you will need the full game version of DRIVECLUB™, available to download from PlayStation®Store.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ που δεν αναφερουν οτι ΔΕΝ δουλευει για φυσικη μορφη. Εκτος πια αν δεν εχεις κανει κατι καλα. Δεν τους στελνεις ενα email ?
Solidarity

Δημοσίευσηαπό kostasninty » 15 Απρ 2016, 14:30

Εγώ έχω το δισκάκι και κατέβασα τα Dlc.
Πιθανοί λόγοι που μπερδευτήκατε, γιατί η Sony σε κάτι τέτοια είναι ΓΤΠ

1. Ενώ αγοράζετε season pass περιμένετε να ξεκλειδωθεί όλο το εξτρά περιεχόμενο. Αμ δε. Πρέπει να μπείτε στο store και να κλικάρετε ΕΝΑ-ΕΝΑ και τα 80 αντικείμενα του season pass για να κατέβουν και να ενεργοποιηθούν (θα έχουν πια την ένδειξη free).
2. Δεύτερη πατάτα... θα σας έρθει στο mail Που έχετε συνδέσει με τον λογαριασμό σας 80 εισερχόμενα μηνύματα ευχαριστιών για καθένα από τα αντικείμενα του season pass.
3. Τρίτη πατάτα... Για πρώτη φορά στα χρονικά (εγώ τουλάχιστον δεν το έχω ξανασυναντήσει) ενώ αγοράζεις season pass ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ όλα τα dlc. Υπάρχουν 3 πακέτα (αν θυμάμαι καλά) εκτός season pass που έχουν Trophies και πρέπει να τα αγοράσεις ξεχωριστά.

Οτι να ναι από τη Sony.
kostasninty

Δημοσιευσεις : 2

Δημοσίευσηαπό Solidarity » 15 Απρ 2016, 14:42

Δηλαδη δουλευει και με το δισκακι;

(Καλα αυτο το πραγμα που ο,τι κατεβασεις σου στελνει email ειναι λιγο αστειο, απο την αλλη ισως γινεται για λογους ασφαλειας;).
Solidarity

Season με σκας!

Δημοσίευσηαπό periklis » 15 Απρ 2016, 22:15

Τωρα το εχω κατεβάσει ηδη το digital παιχνιδι και τo season pass του Driveclub....
Απλά δε ξέρω με σιγουριά αν στο επόμενο παιχνίδι με δισκάκι που θα αγοράσω, βρω το κουράγιο να ρισκάρω να αγοράσω ενα season pass υπο τον φοβο να μη μου λειτουργει και να χω δωσει τσαμπα λεφτά!
Πάντως...μλκία μεγάλη να μην ειναι στανταρ για καθε εκδοση του καθε παιχνιδιου.
Επρεπε αυτά να ειναι το ιδιο....ειτε εχεις digital ειτε cd version!
Και όλο το θέμα ειναι οτι ρε παιδιά δε θελω να αγοράσω digital μορφή τα παιχνίδια μου ωστε να μπορω καποια στιγμη να τα πουλήσω....
Άβαταρ μέλους
periklis

Δημοσιευσεις : 126

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB