Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό spinemm » 20 Σεπ 2013, 15:03

Αυτο το καιρο παιζω

ΤΟΜΒ RAIDER στο Χ360
MAFIA II στο PS3
και
Jak and Daxter και DOA5 στο PSVITA.
Τελευταία επεξεργασία από spinemm και 20 Σεπ 2013, 15:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
spinemm

Δημοσιευσεις : 84

Δημοσίευσηαπό COOLBILL » 20 Σεπ 2013, 15:05

Από μέρα σε μέρα περιμένω το SSX για το ps3. Μέτα πάμε για ποιο άγριες καταστάσεις...GTAV :D
COOLBILL

Δημοσιευσεις : 2

Δημοσίευσηαπό DoctorWho » 20 Σεπ 2013, 15:28

Με τα Payday 2 στο PC και League Of Legends ασχολούμαι εγώ τον τελευταίο καιρό. Το Payday είναι απο τα πιο διασκεδαστικά co-op games που έχω παίξει ποτέ!
Άβαταρ μέλους
DoctorWho

Δημοσιευσεις : 31

Δημοσίευσηαπό Asek » 20 Σεπ 2013, 15:52

Το τελευταιο παιχνιδι ειναι το the Last of us! Πραγματικα πολυ ωραιο παιχνιδι, πολυ καλα γραφικα και story line. Λιγο το τελος αναπαντεχο αλλα κατα τ' αλλα τελειο!
Άβαταρ μέλους
Asek

Δημοσιευσεις : 2

Δημοσίευσηαπό evergrey » 20 Σεπ 2013, 17:56

Στο τελος του Darksiders.Απλα ντροπη μου που το ειχα πανω απο χρονο και "καθοταν"!Ειδικα στο τελος που ο χαρακτηρας ειναι τουμπανο ειναι ολα τα λεφτα!Οταν το τερματισω θα ξεκινησω το Ghost Recon: Future Soldier που το πηρα πανακριβα!(5.60 ευρα)
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό tak96 » 22 Σεπ 2013, 14:27

GTA V...τα λογια περιττα
Άβαταρ μέλους
tak96

Δημοσιευσεις : 246

Δημοσίευσηαπό mysterious » 22 Σεπ 2013, 14:51

Τέλος με Resident Evil 5 και αρχή με Metal Gear Solid 4.Πολύ καλό το Resi αλλά για horror ούτε γι'αστείο φυσικά.Κάτι πήγε να κάνει με το Lost in Nightmares αλλά και πάλι ήταν πολύ λίγο.Αλλά σαν action παιχνίδι ήταν πολύ καλό.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό DoctorWho » 22 Σεπ 2013, 19:04

Μιας που βγήκε το GTA V αλλά δεν το έχω είπα να παίξω λίγο GTA IV : Episodes From Liberty City στο PC.... Πραγματικά το παιχνίδι δεν έχει γεράσει καλά. Ο χειρισμός του χαρακτήρα είναι σαν μαούνα, το animation για το ψιλομπάζα και η οδηγική συμπεριφορά ακόμα χειρότερη. Τσάμπα τόσες ώρες κατέβασμα :lol:
Άβαταρ μέλους
DoctorWho

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 23 Σεπ 2013, 21:51

Δεν υπαρχουν λογια...GTA V!
Άβαταρ μέλους
Harkyn

Δημοσιευσεις : 300

Δημοσίευσηαπό DoctorWho » 23 Σεπ 2013, 21:57

Εγώ κατέβασα το Alan Wake για το PC και θα το αρχίσω απο αύριο. Ελπίζω να μου αρέσει για να βάλω και το DLC να κατεβαίνει στο Steam.
Άβαταρ μέλους
DoctorWho

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Bing [Bot] και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB