Watch Dogs

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό hitman » 24 Ιουν 2014, 09:38

το παιχνιδι ειναι φοβερο κ απο τα καλυτερα που εχω παιξει αλλα.... ειναι ενα GTA με hacking κ καλα εκανε κ δεν το εβγαλε την ιδια περιοδο κ το τρεναρε μεχρι τωρα γιατι θα πηγαινε απατο αν εβγανε μαζι με το GTA κ εξηγουμε.....οτι ελατωματα ειχαν τα προηγουμενα GTA (που ηταν λιγα) φτιαχτηκαν στο 5 κ η εταιρια πηγε ενα βημα πιο πανω κ μας εδωσε καινουρια πραγματα. το watch dogs εχει τα ελατωματα των παλιων GTA κ μαλιστα αν θυμαμαι καλα οι ροδες ηταν τετραγωνες στο gta3 οποτε ειναι πιο πισω νομιζω...για να μην μιλησω για την οδηγηση,το πως φαινονται τα τρακαρισματα κ πως συμπεριφερονται οι AI οταν γινονται τα παραπανω.τα θετικα ειναι το hacking κ ο τροπος που παιζεις online που ειναι φοβερος επισης απο τα πιο ευκολα πλατηνενια....επισης δεν χρειαστηκε να πυροβολεις απο αυτοκινητο με τοσες επιλογες στο κινητο.γενικα θα του εδινε 8 γιατι ειναι ενα ακομη φοβερο παιχνιδι πανω στο ειδος που αρεσει!!!
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσιευσεις : 3

Δημοσίευσηαπό Gkalas » 25 Ιουν 2014, 10:49

Εγω περιμενω το mod στο pc μπας και παιχτει αξιοπρεπως το παιχνιδι.
Gkalas

Δημοσιευσεις : 95

Δημοσίευσηαπό dipratsi » 08 Οκτ 2014, 02:58

Δυνατό game.. καλό conceptaki.. Είναι must played.. και κυρίως μην το συγκρίνετε με το GTA V.. το ένα έχει γράψει ιστορία και το άλλο τώρα ξεκινάει ( ως σειρά εννοώ και βασικά δεν γνωρίζουμε αν θα συνεχίσει.. που πιστεύω θα γίνει και αυτό μια σειρά από καλά games ως τότε ίδωμεν )!!
Άβαταρ μέλους
dipratsi

Δημοσιευσεις : 48

Δημοσίευσηαπό veteran » 10 Οκτ 2014, 02:11

Καλο παιχνιδι.
veteran

Δημοσιευσεις : 8

Δημοσίευσηαπό malkataz » 10 Νοέμ 2014, 11:41

Περίμενα να κλείσω έναν ικανοποιητικό αριθμό ωρών στο παιχνίδι (είμαι στο 60% περίπου) για να σχολιάσω σχετικά με αυτό. Όντως επιβεβαιώνω και εγώ όσα έχουν γραφτεί - και τα θετικά και τα αρνητικά. Όταν το πρωτοξεκίνησα ψιλο-απαγοητεύτηκα για να είμαι ειλικρινής (είχα στο μυαλό μου το GTA V). Όταν απαγκιστρώθηκα από αυτή τη σκέψη/σύγκριση άρχισα να το απολαμβάνω!

Αυτό που με εντυπωσιάζει είναι πόσο ωραία "μπλέκουν" το multiplayer με το κανονικό παιχνίδι! Πολύ ωραία σκέψη!
Άβαταρ μέλους
malkataz

Δημοσιευσεις : 206

Δημοσίευσηαπό jack124 » 10 Νοέμ 2014, 13:57

Πολύ ωραίο παιχνίδι αλλά σίγουρα θα μπορούσε να ήταν καλύτερο !! Ελπίζω αν βγει και άλλο να είναι πιο δυνατό
Άβαταρ μέλους
jack124

Δημοσιευσεις : 293

Re: Απ: Watch Dogs

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 14 Νοέμ 2014, 10:36

Καλούτσικο παιχνίδι αλλά αναπόφευκτα αν έχεις παίξει GTA V το συγκρινεις μαζί του κ δυστηχως το Watch dogs χάνει σε όλα τα σημεία ......

Δεν έχει κατι κακο αλλά δεν κάνει και κατι τόσο καλα ώστε να ξεχωρίζει. Αυτό που με ξενερωσε ειναι οι καταδιώξεις που έχει το κλασικό μοντέλο των παλιών gta. Παρόλο που είσαι μακριά από τους αστυνομικούς, παρόλο που αλλάζεις αμάξι και δεν βρίσκεσαι στο οπτικό τους πεδίο έρχονται καρφί και σε βρίσκουν.
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

Δημοσίευσηαπό georgedem » 28 Δεκ 2014, 01:23

Παιδια τι διαφορα εχει το special edition με το απλο?
georgedem

Δημοσιευσεις : 115

Δημοσίευσηαπό georgedem » 28 Δεκ 2014, 13:13

Καποιος να μου απαντησει?
Γιατι βλεπω οτι στο σκρουτζ εχουνε μεγαλη διαφορα στην τιμη
georgedem

Δημοσιευσεις : 115

Δημοσίευσηαπό tak96 » 29 Δεκ 2014, 14:42

Απο οτι καταλαβα υπαρχει η απλη εκδοση, μια exlusive εκδοση που εχει 1 ωρα επιπλεον παιχνιδι και μια special εκδοση που εχει 1 ωρα επιπλεον παιχνιδι συν ενα DLC "Breakthrough Pack".
Άβαταρ μέλους
tak96

Δημοσιευσεις : 246

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB