- Τώρα είναι 13 Ιούλ 2025, 18:02 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Watch Dogs
το παιχνιδι ειναι φοβερο κ απο τα καλυτερα που εχω παιξει αλλα.... ειναι ενα GTA με hacking κ καλα εκανε κ δεν το εβγαλε την ιδια περιοδο κ το τρεναρε μεχρι τωρα γιατι θα πηγαινε απατο αν εβγανε μαζι με το GTA κ εξηγουμε.....οτι ελατωματα ειχαν τα προηγουμενα GTA (που ηταν λιγα) φτιαχτηκαν στο 5 κ η εταιρια πηγε ενα βημα πιο πανω κ μας εδωσε καινουρια πραγματα. το watch dogs εχει τα ελατωματα των παλιων GTA κ μαλιστα αν θυμαμαι καλα οι ροδες ηταν τετραγωνες στο gta3 οποτε ειναι πιο πισω νομιζω...για να μην μιλησω για την οδηγηση,το πως φαινονται τα τρακαρισματα κ πως συμπεριφερονται οι AI οταν γινονται τα παραπανω.τα θετικα ειναι το hacking κ ο τροπος που παιζεις online που ειναι φοβερος επισης απο τα πιο ευκολα πλατηνενια....επισης δεν χρειαστηκε να πυροβολεις απο αυτοκινητο με τοσες επιλογες στο κινητο.γενικα θα του εδινε 8 γιατι ειναι ενα ακομη φοβερο παιχνιδι πανω στο ειδος που αρεσει!!!
-
hitman - Δημοσιευσεις : 3
Δυνατό game.. καλό conceptaki.. Είναι must played.. και κυρίως μην το συγκρίνετε με το GTA V.. το ένα έχει γράψει ιστορία και το άλλο τώρα ξεκινάει ( ως σειρά εννοώ και βασικά δεν γνωρίζουμε αν θα συνεχίσει.. που πιστεύω θα γίνει και αυτό μια σειρά από καλά games ως τότε ίδωμεν )!!
-
dipratsi - Δημοσιευσεις : 48
Περίμενα να κλείσω έναν ικανοποιητικό αριθμό ωρών στο παιχνίδι (είμαι στο 60% περίπου) για να σχολιάσω σχετικά με αυτό. Όντως επιβεβαιώνω και εγώ όσα έχουν γραφτεί - και τα θετικά και τα αρνητικά. Όταν το πρωτοξεκίνησα ψιλο-απαγοητεύτηκα για να είμαι ειλικρινής (είχα στο μυαλό μου το GTA V). Όταν απαγκιστρώθηκα από αυτή τη σκέψη/σύγκριση άρχισα να το απολαμβάνω!
Αυτό που με εντυπωσιάζει είναι πόσο ωραία "μπλέκουν" το multiplayer με το κανονικό παιχνίδι! Πολύ ωραία σκέψη!
Αυτό που με εντυπωσιάζει είναι πόσο ωραία "μπλέκουν" το multiplayer με το κανονικό παιχνίδι! Πολύ ωραία σκέψη!
-
malkataz - Δημοσιευσεις : 206
Re: Απ: Watch Dogs
Καλούτσικο παιχνίδι αλλά αναπόφευκτα αν έχεις παίξει GTA V το συγκρινεις μαζί του κ δυστηχως το Watch dogs χάνει σε όλα τα σημεία ......
Δεν έχει κατι κακο αλλά δεν κάνει και κατι τόσο καλα ώστε να ξεχωρίζει. Αυτό που με ξενερωσε ειναι οι καταδιώξεις που έχει το κλασικό μοντέλο των παλιών gta. Παρόλο που είσαι μακριά από τους αστυνομικούς, παρόλο που αλλάζεις αμάξι και δεν βρίσκεσαι στο οπτικό τους πεδίο έρχονται καρφί και σε βρίσκουν.
Δεν έχει κατι κακο αλλά δεν κάνει και κατι τόσο καλα ώστε να ξεχωρίζει. Αυτό που με ξενερωσε ειναι οι καταδιώξεις που έχει το κλασικό μοντέλο των παλιών gta. Παρόλο που είσαι μακριά από τους αστυνομικούς, παρόλο που αλλάζεις αμάξι και δεν βρίσκεσαι στο οπτικό τους πεδίο έρχονται καρφί και σε βρίσκουν.
-
diver_gr - Δημοσιευσεις : 447
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης