Mass Effect 3

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό game over » 05 Μαρ 2012, 22:20

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
game over

Δημοσιευσεις : 1789

Δημοσίευσηαπό game over » 06 Μαρ 2012, 00:01

New images revealed for Mass Effect 3 iPhone 4 case and gaming headset
http://www.examiner.com/video-game-news-in-national/new-images-revealed-for-mass-effect-3-iphone-4-case-and-gaming-headset-picture

Εικόνα

Several new images have been revealed by the online retailer, Razer Store, for two upcoming officially-license Mass Effect 3 accessories: Mass Effect 3 Edition iPhone 4 Protection Case and Razer Chimaera 5.1 Mass Effect 3 Edition Gaming Headset. You can check out the pictures for both products, in addition to the latest screens from the upcoming PC, Playstation 3 and Xbox 360 role-playing game, in the slideshow to the left of this article.

The Mass Effect 3 Edition iPhone 4 Protection Case has a manufacturer’s suggested retail price of $24.99 while the price tag for the Razer Chimaera 5.1 Mass Effect 3 Edition Gaming Headset is an expensive $209.99. Both accessories will be released in North America on March 16th.

Mass Effect 3, which is developed by Bioware and published by Electronic Arts, is slated to launch for the PC, Playstation 3 and Xbox 360 in North America on March 6th.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
game over

Δημοσιευσεις : 1789

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 08 Μαρ 2012, 01:46

Aύριο.. My body is ready...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 08 Μαρ 2012, 12:58

Μόλις μου ήρθε η συλλεκτική. Πάω να λιώσω! Τα λέμε σε μια άλλη ζωή. Μην ανοίξετε το artbook πριν τελειώσετε τον τίτλο. ;)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσίευσηαπό Sackboy » 09 Μαρ 2012, 00:54

Έχω φτάσει σχεδόν 5 ώρες μέσα σε μόλις 1 ημέρα, οπότε καταλαβαίνετε για τι παιχνιδάρα μιλάμε :D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sackboy

Δημοσιευσεις : 331

Δημοσίευσηαπό Shepard » 10 Μαρ 2012, 09:30

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 10 Μαρ 2012, 16:24

Πρέπει να πέφτει πολύ game testing στη bioware. Μετά την πρώτη φορά που παίρνεις το minigun για να φας τα husks(δεν λέω περισσότερα αλλά όσοι έχετε παίξει τον τίτλο καταλάβατε ) Αντί να πέσω κάτω που είπε να βγω από το minigun. Στη συνέχεια έκανε συνεχώς in game loading και στο τέλος πετάει τον Shepard εκτός της πίστας, στο κενό, με αποτέλεσμα να πεθαίνω. Μετά στον Citadel όπου παίρνω την αποστολή από τον Bailey να μιλήσω σε μια φυλακισμένη, αφού διαλέξω να πάω στο δεύτερο όροφο, στο loading screen που κρασάρει το PS3. Τρεις φορές στο ίδιο σημείο. Τραγικά πράγματα δηλαδή. +ότι ήθελα να μιλήσω στον James πο ήταν στο club και ενώ μου έβγαζε να του μιλήσω δεν έκανε τίποτα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσίευσηαπό Sackboy » 10 Μαρ 2012, 19:26

Scott_Pilgrim έγραψε:Πρέπει να πέφτει πολύ game testing στη bioware. Μετά την πρώτη φορά που παίρνεις το minigun για να φας τα husks(δεν λέω περισσότερα αλλά όσοι έχετε παίξει τον τίτλο καταλάβατε ) Αντί να πέσω κάτω που είπε να βγω από το minigun. Στη συνέχεια έκανε συνεχώς in game loading και στο τέλος πετάει τον Shepard εκτός της πίστας, στο κενό, με αποτέλεσμα να πεθαίνω. Μετά στον Citadel όπου παίρνω την αποστολή από τον Bailey να μιλήσω σε μια φυλακισμένη, αφού διαλέξω να πάω στο δεύτερο όροφο, στο loading screen που κρασάρει το PS3. Τρεις φορές στο ίδιο σημείο. Τραγικά πράγματα δηλαδή. +ότι ήθελα να μιλήσω στον James πο ήταν στο club και ενώ μου έβγαζε να του μιλήσω δεν έκανε τίποτα.

Στα forum της BioWare πολλοί παραπονοιούνται για τα προβλήματα στη Citadel. Πάντως εγώ μέχρι εκεί που το έχω φτάσει δεν έχω συναντήσει προβλήματα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sackboy

Δημοσιευσεις : 331

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 12 Μαρ 2012, 00:53

Εσύ ψόφα! :P Λαδομένους τους έχεις xD
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσίευσηαπό Sackboy » 13 Μαρ 2012, 03:50

Scott_Pilgrim έγραψε:Εσύ ψόφα! :P Λαδομένους τους έχεις xD