Resident Evil 6

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 12 Οκτ 2012, 10:53

Το τελείωσα χθες και μου άρεσε πάρα πολύ σεναριακά αλλά και σαν gameplay. Δεν ήταν horror αλλά για αυτό που ήταν, ήταν καλό. Το έχω αρχίσει στο professional με έναν φίλο τώρα και δεν είναι τόσο δύσκολο όσο περίμενα.

Υ.Γ ΤΡΕΛΟ το secret ending!!!!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό saturnT78 » 12 Οκτ 2012, 15:23

Για μένα το παιχνίδι έως τώρα ( δεν εχω τελειώσει ακόμα) είναι εξαιρετικό και το review εδώ απο τα πληρέστερα που διάβασα.
Γενικά δεν δίνω σημασία στις βαθμολογίες γιατι εχω εντελώς δικιά μου άποψη για το τι μου αρέσει αλλά με το resident 6 έχουν ξεβρακωθεί πολλά site.
Στην επόμενη μαλακία που θα αναγκαστούν να βάλουν 7 και 8 να δω πως θα δικαιολογήσουν οτι είναι καλύτερο το Hanna montana ας πούμε απο το RE6.
Ειναι τρελό αυτό που γίνεται και φωνάζει απο μακριά την βρωμιά που υπάρχει.
Αλλα αυτά τα ήξερα, αυτό που δεν καταλαβαίνω... μάλλον το καταλαβαίνω ( ηλικία, αντιδραστικότητα, αίσθημα του ξεχωριστού και αλλα πολλά) είναι γιατί τόσο εύκολα οι καταναλωτές μασάνε τον ταραμά και φτύνουν και τα κουκούτσια. Κρίμα οι ιδιοι χανουν.
Α και να ειστε βέβαιου οτι αν το παιχνίδι ήταν της EA ή της Αctivision δεν θα είχε κανένας τα κότσια να βάλει τόσο χαμηλό βαθμό.
Απο καρδιάς πάντως προτείνω σε όλους να παίρνουν μία εικόνα αλλα να δοκιμάζουν αν τους αρεσει ενα παιχνίδι ή οχι. Δεν ειναι ανάγκη ενα game να μην εχει προβλήματα για να μας αρέσει. Μην χάνεται το fun της υπόθεσης.
Όσο για το RE6 πουλάει πολύ, θα πουλήσει τρελά και όλος ο κόσμος μαλάκας δεν είναι...Κάτι θα μας αρέσει.
Άβαταρ μέλους
saturnT78

Δημοσιευσεις : 25

Δημοσίευσηαπό ner0 » 12 Οκτ 2012, 18:25

The White Prince έγραψε:ner0 είσαι άδικος με τον τίτλο, πραγματικά. Και,πίστεψέ με, η αυστηρότητα κάποιων μέσων ήταν τραβηγμένη, άδικη και απαράδεκτη. Όσο δεν ξέσπασαν στο RE5, ξέσπασαν εδώ. Το RE6 είναι περισσότερο "resident evil" από το 5. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα ;) Είναι μία υπερπαραγωγή με λαθάκια αλλά σίγουρα αλησμόνητη. Πρέπει να το παίξεις όλο για να το καταλάβεις.

Και αυτά σ'τα λέει ένας σκληροπυρηνικός οπαδός και ακόλουθος της σειράς και λάτρης των παλιών RE ;)

Δεν αμφισβητώ το δικό σου review, στο είπα και εκεί. Απλά έχω σχηματίσει γνώμη με όλα αυτά που έχω δει +το ντέμο. Δεν χρειάζεται να παίξεις ολόκληρο τίτλο για να καταλάβεις κάποια βασικά πραγματάκια που σε απασχολούν.
Θεωρείς δηλαδή ότι στο σύνολό του δεν είναι ένας action τίτλος?
Ειδικά όσον αφορά το survival που το θεωρώ το πιο σημαντικό ατού του παρελθόντος, αναρωτήσου αν σκέφτηκες ποτέ σε οποιοδήποτε campaign να τσεκάρεις πόσες σφαίρες και herbs έχεις στο inventory. Bέβαια θα μου πεις απ' την άλλη ότι οι τύποι κάνουν τον Bruce Lee να φαίνεται σα σκουπίδι μπροστά τους οπότε τι να το κάνεις και το Ammo..
Στο ντέμο αρκούσαν για να καθαρίσεις ολόκληρο level στο ρελαντί πάντως. Μπορεί να μην έχω πλήρη εικόνα για την ατμόσφαιρα και τα γενικότερα χαρακτηριστικά του τίτλου μόνο απ' αυτό, αλλά όπως έχει αποδείξει η ιστορία σίγουρα δεν θα έχει και τραγικές διαφορές απ' το τελικό product. 2-3 βδομάδες μετά το ντέμο, βγήκε στην αγορά..

Πάντως βλέποντας και τις πωλήσεις που κάνει, ποντάρω σε resident evil 7 επι τρίτου παγκόσμιου με πρωταγωνίστρια την Umbrella και τον Chris σε ρόλο Rambo. MASSACRE!

Εικόνα

My heart is black and my lips are cold,
Cities on flame with Rock'n'Roll
Άβαταρ μέλους
ner0

Δημοσιευσεις : 155

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 13 Οκτ 2012, 10:14

ner0 έγραψε:
The White Prince έγραψε:ner0 είσαι άδικος με τον τίτλο, πραγματικά. Και,πίστεψέ με, η αυστηρότητα κάποιων μέσων ήταν τραβηγμένη, άδικη και απαράδεκτη. Όσο δεν ξέσπασαν στο RE5, ξέσπασαν εδώ. Το RE6 είναι περισσότερο "resident evil" από το 5. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα ;) Είναι μία υπερπαραγωγή με λαθάκια αλλά σίγουρα αλησμόνητη. Πρέπει να το παίξεις όλο για να το καταλάβεις.

Και αυτά σ'τα λέει ένας σκληροπυρηνικός οπαδός και ακόλουθος της σειράς και λάτρης των παλιών RE ;)

Δεν αμφισβητώ το δικό σου review, στο είπα και εκεί. Απλά έχω σχηματίσει γνώμη με όλα αυτά που έχω δει +το ντέμο. Δεν χρειάζεται να παίξεις ολόκληρο τίτλο για να καταλάβεις κάποια βασικά πραγματάκια που σε απασχολούν.
Θεωρείς δηλαδή ότι στο σύνολό του δεν είναι ένας action τίτλος?
Ειδικά όσον αφορά το survival που το θεωρώ το πιο σημαντικό ατού του παρελθόντος, αναρωτήσου αν σκέφτηκες ποτέ σε οποιοδήποτε campaign να τσεκάρεις πόσες σφαίρες και herbs έχεις στο inventory. Bέβαια θα μου πεις απ' την άλλη ότι οι τύποι κάνουν τον Bruce Lee να φαίνεται σα σκουπίδι μπροστά τους οπότε τι να το κάνεις και το Ammo..
Στο ντέμο αρκούσαν για να καθαρίσεις ολόκληρο level στο ρελαντί πάντως. Μπορεί να μην έχω πλήρη εικόνα για την ατμόσφαιρα και τα γενικότερα χαρακτηριστικά του τίτλου μόνο απ' αυτό, αλλά όπως έχει αποδείξει η ιστορία σίγουρα δεν θα έχει και τραγικές διαφορές απ' το τελικό product. 2-3 βδομάδες μετά το ντέμο, βγήκε στην αγορά..

Πάντως βλέποντας και τις πωλήσεις που κάνει, ποντάρω σε resident evil 7 επι τρίτου παγκόσμιου με πρωταγωνίστρια την Umbrella και τον Chris σε ρόλο Rambo. MASSACRE!

εχεις παιξει το demo και νομιζεις οτι τα ειδες oλα.... εισαι πραγματικά αδικος εχω 7+ ωρες στο campain του leon ακομα δεν το εχω τελιωσει και το εχω καταευχαριστηθει ΑΠΟΛΥΤΑ .Δεν το παιζω ο παντωγνωστης αλλα πιστεψε με εχω φαει τα resindent με το κουταλι και ειδηκα το 1 και το 2 τα εχω τερματισει πανω απο 5 φορες το καθενα ...Δεν λεω οτι ειναι σαν τα παλια και ουτε θα κανω κριτηκη σε αλλα review αλλα θα πω οτι καποια σημεια νομιζα οτι επαιζα remake του 2 και του 1 και εκει το χαρηκα ιδιαιτερα θα σου πρωτεινα αν εισαι φαν της σειρας να το παιξεις πρωτα να δεις τα campain των αλλων 2 σαν dlc οχι τιποτα να αλλα δεις και της ada το στορι...
Οχι τιποτα αλλο αλλα πιστευω οτι θα αναθεωρησεις πολλα απο ενα απο demo...

Τελικα η υπερβολικη προβολή του τίτλου μονο κακο εκανε....
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό ner0 » 13 Οκτ 2012, 17:23

LIONHEART έγραψε:εχεις παιξει το demo και νομιζεις οτι τα ειδες oλα.... εισαι πραγματικά αδικος εχω 7+ ωρες στο campain του leon ακομα δεν το εχω τελιωσει και το εχω καταευχαριστηθει ΑΠΟΛΥΤΑ .Δεν το παιζω ο παντωγνωστης αλλα πιστεψε με εχω φαει τα resindent με το κουταλι και ειδηκα το 1 και το 2 τα εχω τερματισει πανω απο 5 φορες το καθενα ...Δεν λεω οτι ειναι σαν τα παλια και ουτε θα κανω κριτηκη σε αλλα review αλλα θα πω οτι καποια σημεια νομιζα οτι επαιζα remake του 2 και του 1 και εκει το χαρηκα ιδιαιτερα θα σου πρωτεινα αν εισαι φαν της σειρας να το παιξεις πρωτα να δεις τα campain των αλλων 2 σαν dlc οχι τιποτα να αλλα δεις και της ada το στορι...
Οχι τιποτα αλλο αλλα πιστευω οτι θα αναθεωρησεις πολλα απο ενα απο demo...

Τελικα η υπερβολικη προβολή του τίτλου μονο κακο εκανε....

Σαφώς και δεν έχω ολοκληρωμένη εικόνα και το είπα κιόλας στο post μου..
Σίγουρα θα το παίξω στο μέλλον, απλά θέλω να το βγάλω στο τσάμπα..Από κανα φίλο, rent ή μεταχειρισμένο. Μ' αυτά που έχω δει ως τώρα 40-50 ευρώ δεν δίνω με την καμία :)

Εικόνα

My heart is black and my lips are cold,
Cities on flame with Rock'n'Roll
Άβαταρ μέλους
ner0

Δημοσιευσεις : 155

Δημοσίευσηαπό Shepard » 17 Οκτ 2012, 06:40

Το ότι τα παράπονα των χρηστών για τις διάφορες επιλογές της Capcom στο Resident Evil 6 θα ήταν αρκετά, το γνωρίζαμε. Ωστόσο δεν περιμέναμε να φτάσουν στο σημείο να δημιουργήσουν και ένα εξαιρετικά χιουμοριστικό σποτάκι. Έτσι, οι Miracle of Sound δημιούργησαν ένα μουσικό κλιπάκι με σκηνές από το gameplay, που καυτηριάζει τα διάφορα σημεία του νεότερου μέλους της γνωστής σειράς τίτλων.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 17 Οκτ 2012, 08:29

υπερβολές :P πάλι ομως το αγόρασαν....
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσίευσηαπό Kimi Raikkonen » 19 Οκτ 2012, 13:56

Όταν λέμε το έχω λιώσει το εννοούμε! 150 medals όμως πως θα τα βγάλουμε για το achievment; + Παλεύουμε για Rank για το event αλλά είναι απειροελάχιστες οι πιθανότητες δυστυχώς. Eσείς που κυμαίνεστε παιδιά;
Άβαταρ μέλους
Kimi Raikkonen

Δημοσιευσεις : 322

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 19 Οκτ 2012, 14:08

Kimi Raikkonen έγραψε:Όταν λέμε το έχω λιώσει το εννοούμε! 150 medals όμως πως θα τα βγάλουμε για το achievment; + Παλεύουμε για Rank για το event αλλά είναι απειροελάχιστες οι πιθανότητες δυστυχώς. Eσείς που κυμαίνεστε παιδιά;

δεν ασχολήθηκα ακόμα εχω μπλεξει με το move στο ps3.....
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσίευσηαπό teras » 19 Οκτ 2012, 17:44

Το παιχνίδι είναι εξαιρετικό.
Έχω τελειώσει τα 3 campaigns και έχω γράψει 35 ώρες παιχνιδιού. Τώρα είμαι στην Ada.
Αντικειμενικά μιλώντας το κάθε campaign από τα 3 διαρκεί γύρω στις 7,5 ώρες στο εύκολο (amateur).
Στο normal κρατάνε περισσότερο γιατί είναι αρκετά δύσκολο.

Για μένα αν θέλει κάποιος να το απολαύσει πρέπει να το παίξει στο amateur. Δεν είναι απελπιστικά εύκολο αλλά ούτε και δύσκολο. Δεν χρειάζεται να εστιάσεις στο health και απλά απολαμβάνεις τα σκηνικά, τα γραφικά, τον ήχο, την ιστορία και την πολύ δράση. Επίσης κάποια QTE's γίνονται αυτόματα, ενώ τα υπόλοιπα εκτελούνται πιο εύκολα.

Το παιχνίδι είναι πολύ πολύ καλύτερο από το 5, το οποίο δεν μου άρεσε καθόλου.
Έχει πολλές αναφορές στα 1,2,3,4 ακόμα και στο Revelations του 3DS. Έχει ατμόσφαιρα και στοιχεία horror, απλά δεν πρόκειται να σε κάνει να πεταχτείς από τον καναπέ σου, όπως τα Dead Space.
Οι χαρακτήρες είναι πολύ καλοί, ιδιαίτερα ο Jake, ο Leon και η Sherry.

Γενικά αν θέλετε επιστροφή στις ρίζες μην το πάρετε (κι εγώ θα ήθελα).
Αν θέλετε ένα τεχνικά άρτιο blockbuster με μεγάλη διάρκεια και εντυπωσιακές σκηνές αξίζει και με το παραπάνω.

Όσοι το έχετε κάντε εγγραφή στο residentevil.net ώστε να πάρετε (δωρεάν) πόντους και να ξεκλειδώσετε extra costumes για το mercenaries mode.
Άβαταρ μέλους
teras

Δημοσιευσεις : 26

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB